Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Nastavak dojenja nakon prvog višednevnog razdvajanja

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Nastavak dojenja nakon prvog višednevnog razdvajanja

Naš dojeći staž sada je skoro već 17 mjeseci. Zvrndalo je još uvijek jako vezan za svoju gogu i nije ni blizu prestanka dojenja. Dosad smo najdulje bili razdvojeni jedan dan. U svibnju idem na službeni put na četiri dana. Sigurna sam da će tražiti sikiti istog trenutka kada se pojavim na vratima, da jednostavno neće zaboraviti to.
    Kako je to kod vas bilo? Jesu li sisoljupci "zaboravili" na siku? Kako su reagirali kada ste se vratile i tko je prestao s dojenjem, a tko je nastavio?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo max. bile razdvojene dva dana, ta dva dana nije baki ni spomenula ciku, ali se prvo njoj razveselila
    Jest da je to bilo nešto prije prvog rođendana, ali mislim da bi i sada bilo isto tako.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo svaki puta nastavile tamo gdje smo stale. bile smo razdvojene 2-3 puta po par dana. prvi puta mislim s njenih 18 mjeseci. kod ponovnog susreta mene nije niti primjećivala - samo je buljila u dekolte i tepala cikama.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

identično kao i kod pinnochio

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ovo mi je drago za čuti

nina14 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo nedavno bili prvi put u njegove 3 godine razdvojeni 6 dana.
    Nisam ni očekivala da 'zaboravi' zato što mu je to sastavni dio mene, nastavili, ali čini mi se manje - doduše ovih dana smo bili aktivni tako da nema vremena

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo bili prvi put razdvojeni 3 dana (2 noći) ked je B imao 16 mjeseci, i kad sam se vratila nastavio je kao da se ništa nije dogodilo...
    A ja sam izdajala 2 puta, ujutro i navečer, iznenadila sam se kako su se cike punile!
    Slijedeći mjesec ću opet biti odsutna 3 dana, i baš me zanima kako će sad proći... čini mi se da je zadnja 2-3 mjeseca sve više lud za cicom!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Jagi prvotno napisa
    Mi smo bili prvi put razdvojeni 3 dana (2 noći) ked je B imao 16 mjeseci, i kad sam se vratila nastavio je kao da se ništa nije dogodilo...
    A ja sam izdajala 2 puta, ujutro i navečer, iznenadila sam se kako su se cike punile!
    Slijedeći mjesec ću opet biti odsutna 3 dana, i baš me zanima kako će sad proći... čini mi se da je zadnja 2-3 mjeseca sve više lud za cicom!
    Zaboravila sam reći, sad B ima 18 mj.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo prestali sa 21mj+7dana, odvojene smo bile preko tjedna (ona na moru sa tatom), i prvi vikend se sjetila, i pitala je, ali nisam dala samo i iskljucivo jer sam zeljela/htjela/planirala ići ponovno u postupak IVF-a, cemu dojenje ne ide u prilog. Drugi vikend vise nije trazila, i nakon toga nema sanse da ju stavi u usta (samo ju ljubi).

i sad mi je cesto jako krivo sto smo prestali, jer ionako nista nije bilo od mog FET-a, a uskratila sam nam par dana/tjedana/mjeseci uzivancije

ah, da mi je barem jos jednom dozivjeti dojenje

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jadro,

Meni šogorica predlaže uzeti malog za vikend. Luda je za djecom i super se slaže sa D, ali ja se bojim za naše dojenje... Vidjet ću... Kako sam blizu s poslom, tek sam ga danas ostavila prvi put 8 sati bez cice... Izdržao je, a ni kod mene ništa strašno od kvrga i toga... :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja mama planira voditi Andreja na vikend za 10-tak dana.
    Mi jos dojimo i malo mi je :/ kako ce to izgledati po noci.
    Nije mi jasno da li moje dijete nece traziti cicu uopce,
    ili ce ga baka zaigrati ili se nece ni buniti...

Sve si mislim, pa i ne treba ici na taj vikend,
    ali opet, biti ce dosta djece i bice mu lijepo.
    A cica?
    Ne brinem ja za cicu, njoj nece biti nista, nego sta ako ...

Baka ga cuva preko dana i tada ni ne trazi,
    tek se oko 5 uzvrpolji, a to je vrijeme kad dolazimo po njega.

Bocicu nije nikada imao, a jesu li vasa djeca u vasem odsustvu
    pila mlijeko iz case ili na bocicu?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

..niko nista o mojoj dilemi..

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj tambek prvotno napisa
    ..niko nista o mojoj dilemi..
    B ne pije uopće drugo mlijeko osim šta cica, sad nedavno je pio par puta kakao s kravljim mlijekom... Sve pije na čašu. Mislim da mu nije važno i ako će tih par dana biti bez mlijeka.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ni Zvrndalo ne koristi bočicu, ni dudu. Nema njemiu nišpa do njegove goge...koju cijeli dan zdušno koristi...izgleda da ću i ja na putu biti stalno s izdajalicom u blizini.

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zanima me koliko ste naduže bile odvojene od malih sisavaca, a da ste nakon odvajanja i dalje dojile.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vikend

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim da ću u 7.mjesecu Mašu odvesti na more i ostaviti kod mojih 5 dana...nisam sretna, ali to mi je jedina mogućnost...pa se nadam da ćemo dojiti i nakon tih 5 dana.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo prošlo je i naše prvo razdvajanje, 4 dana i 3 noći. Sike su se punile extra brzo, tako da sam stalno morala masirati i razbijati kvrge i pomalo se izdajati da popusti pritisak. Izdajala sam se ručno, izdajalica mi ništa nije mogla izvući. Ne mogu vjerovati da su mi sike bile toliko prepunjene da sam morala spavati na leđima jer su boljele i na najmanji pritisak.
    Čim sam došla kući Zvrndalo me odmah mazno pogledao i rekao: mama, goge papam. I tako se naša karijera nastavila...
    Sad ima dvadeset mjeseci i doji k'o novorođenče... al' to je već za drugi topic.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •