Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: povrat poreza na dijete

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno povrat poreza na dijete

bok mame :D

Evo želim podjeliti ludilo oko povrata poreza

Koliko mama uopće zna da ima pravo na povrat cijelog poreza jer su bile na bolovanju ili porodilnom dio godine
    i kako, iz istog razloga, trebaju svoju bebu prijaviti kao osobni odbitak na tatinoj prijavi poreza

ili još bolje ukoliko npr. baka (ili bilo koji drugi član uže obitelji) ima veća primanja , u tom slučaju preko bake dobiti povrat poreza .

A koliko mama zna :
    oni koji su postali roditelji tijekom godine imaju također pravo na kompletnu godišnju olakšicu za dijete bez obzira je li rođeno u siječnju ili srpnju.

većina doda faktor 0,5 ssamo od mjeseca u kojem se beba rodila....

Eto pozdrav...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: povrat poreza na dijete

Citiraj ZANAVIDOVIC4 prvotno napisa
    bok mame :D

A koliko mama zna :
    oni koji su postali roditelji tijekom godine imaju također pravo na kompletnu godišnju olakšicu za dijete bez obzira je li rođeno u siječnju ili srpnju.

većina doda faktor 0,5 ssamo od mjeseca u kojem se beba rodila....

Eto pozdrav...
    Mi nismo znali, ali su nas u poreznoj upravio na to upozorili i tako nam obračunali. Ionako svaki obračun koji se preda oni kontroliraju.
    Moje je iskustvo da je porezna uprava dosljedna u provođenju propisa (barem kad su "mali ljudi" u pitanju) - nema šanse da ih nažicaš da ti nešto progledaju kroz prste, ali isto tako niti ne zakidaju. Zato mislim da se ne treba brinuti oko ovoga kaj je gore kvotano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •