Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: zastoj i zelje?

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno zastoj i zelje?

Od jučer ujutro se borim sa zastojem i primjetila sam veliku razliku između običnog hladnog obloga i lista zelja. E sad, čitam da se zelje ne smije stavljati duže od 8 sati ukupno. Može li se nakon neke duže pauze ponovno staviti? Jer čini mi se da će ovo trajati.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Čuj, mislim da zastoj nije nešto što bi smjelo "trajati". Ja sam ga rješavala 5 dana kad sam došla iz rodilišta jer sam mislila da to tako mora biti, ali sada nakon 9 mjeseci mislim da bi ga se moralo moći riješiti u jednom danu. Masiraj, izdaja i daj bebi da doji. Za zelje mislim da ne treba pauza nego moraš staviti svježi list kad ovaj uvene. Ali pričekaj da ti se jave savjetnice, ja sam samo "civil".

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

moze se stavljati, ali ti nece pomoci samo po sebi
    kupus je pomoc samo za smanjenje upale, a dojku svejedno treba dobro isprazniti

kako ti ide izdajanje?
    sto se tocno dogadja?

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da radim sve što treba. Dojenje ili izdajanje non stop, masaža prije i za vrijeme, razni položaji, četvernoške... topli oblog prije, hladni poslije, ne nosim ga u slingu (a i kad bih kad se samo cicom bavimo)... Drugu mu dajem samo toliko da se i ona 'ne naljuti' i da dijete ne ostane gladno jer iz ove skoro da ni ne ide. Zapravo potrebno je vuči cca 2 minute da bi nešto malo štrcnulo pa onda opet tako. Nadam se da ćemo to rješiti do sutra ujutro jer mi se čini da sam negdje čitala da zastoj može trajati cca 48 sati. Temperaturu nemam. A što ako do sutra ne bude bolje? Što mi je onda za raditi? Hvala na savjetima.

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo mene opet. Ne znam tko se više trudi; Bartol ili ja... i malo smo smanjili taj tvrdi komad. Ali sad imam glavobolju i laganu temperaturu. Nije visoka, 37.4, ali čini mi se da je u porastu iako sam popila Lupocet. Je li to sve u granicama normale obzirom da se krvge ipak pomalo smanjuju? Ili sve ipak ide malo presporo? Radim li sve dobro? Čini se da me ipak malo stiže panika...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nadam se da si nazvala SOS, ako ne...bar da podignem.

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam zvala, ali stvari su krenule na bolje. Odjednom je mlijeko lijepo krenulo. Temperatura skroz pala. Imamo još dosta toga za 'razbit', ali noć je pred nama i prema mojoj procjeni do jutra će cikica biti kao nova. Sad imamo zasluženu pauzu.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •