znam da vjerojatno postoji ta tema, ali trenutni stvarno nemam vremena tražiti.
Može li mi tko reći gdje bih mogla kupiti taj mosni respirator?
Iz Zagorja sam, a tu kod nas nema ni mucus extractor, a kamoli ovaj ariannin.
Molim Vas pomozite!!
znam da vjerojatno postoji ta tema, ali trenutni stvarno nemam vremena tražiti.
Može li mi tko reći gdje bih mogla kupiti taj mosni respirator?
Iz Zagorja sam, a tu kod nas nema ni mucus extractor, a kamoli ovaj ariannin.
Molim Vas pomozite!!
Vidla sam ga sad već po ljekarnama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Zamoliš nekoga ko ide u ZG da ti pogleda.
Znam da ima u ZG-u. U biti računala sam da bi poslala nekog od rodbine pa bih bila zahvalna ako ga je već netko kupio da mi kaže gdje ga je točno kupio.
ne znam jel ima u ikokoj ljekarni - ja narucila kod covjeka i donio mi doma - zapravo u city jer smo bile na kavi![]()
dakle, zove se Josip Markovic, mob 098/934-8613.
nama super - ali sto je starija vise ga ne voli
pitala i pedicu, rekla najbolja stvar poslije cok-coka... malo izgleda invazivno, ali obavi posao super. :/
nadam se da ga ipak necemo puno morati koristiti.
puno srece
I ja sam kupila preko tog gospodina, a posljednje u ljekarni sam vidla u Gradskoj u velikoj Gorici u Domu Zdravlja.
A da ti nazoveš ovog gospodina, Zabok nije daleko, možda donese, a ako ne onda se netko od tvojih ko dolazi u ZG dogovori s njim da preuzme.
ovako stoje stvari....striček kao prvo nije iz Zg- nego iz Poreča, ali je stalno u ovim krajevima, barem dva puta tjedno, broj ti je isti kao i do sada ali je prešao na tele pa je znači 095 934 86 13 i najvažnije: spravica vrijedi svake kune![]()
Nazvala sam stričeka i već sutra ću imati aspirator. Hvala Vam još jednom!!!![]()
Samo ovo - ovaj striček više nije uvoznik za Hrvatsku jer su proizvođači sa njime jako nezadovoljni...
Nemam pojma kako može još uvijek prodavati, valjda stare zalihe...I to po 180 kuna..ajme, zarada mu je golema...
Ovo znam jer je moja frendica postala distributer za cijelu bivšu jugo, a cijena kod nje je 100 kuna...
Ako nekoga zanima slobodno mi se javite na pm![]()
TinaB, jel mi možeš reci koju ambalažu si dobila..Prije par mjeseci su je mijenjali i sada je nova..Ako je plava onda je to još ona stara..Nova izgleda ovako http://www.baby-vac.hu/
drage moje, cijena mu u mađarskoj jedva prelazi 5 eur...![]()
da, to je stara posljeratna ambalaža![]()
sad su se modernizirali, pa je neka žuto-zelenkasta...
Istina, u Madžarskoj je cijena oko 6e.
Svugdje drugdje u Europi je cijena oko 11e.
A ovih 188 kuna neču komentirat. :shock:
ebay cca 90 kn sa poštarinom
Baby vac
"In love" pa napiši broj di se može nabaviti jeftinije pošto sam ja stavila broj od stričeka, neka znaju ljudi za ovu puno jeftiniju varijantu,znala sam da je jeftinije u M, al tko bi išao tamo zbog toga, a da ima tu nisam znala, ma dobro kao što sam rekla vrijedi jer smo kupovali one jednokratne i isto se nabacali novaca...
e da..ne budi ja ljena, ja kontaktirala mađare... i miramar prom (tvrtka za koju je radio onaj striček) je još uvijek ekskluzivni dobavljač za hr.In love prvotno napisa
In love, ako ti je frendica distributer daj je malo zreklamiraj![]()
daj neki broj
Eto, broj na koji se može nabaviti taj famozni Baby vac 095 839 1345.
![]()
Cijena je 100 kn.
malo nezgodno po tvoju frendicu In Love je to kaj na miramarovim stranama još uvijek stoji broj od stričeka...i to kaj mađari isto njega drže za kontakt...a razlika u cijeni je ogromna...dramica prvotno napisa
jel i ona preko miramara ili?
točno. to poduzeće je bilo zastupnik za Baby vac do kraja drugog mjeseca ove godine, tako da si djelomično u pravu.
Sve drugo napisano sa moje strane ne mislim ponavljati jer nema smisla.
Za kupnju nek se svatko odluči kako i gdje mu paše.
In love, imaš pp...In love prvotno napisa
vidim da skačeš kao jare na zadnje noge tamo gdje to nije potrebno, a ja sam ti samo ljubazno htjela dati do znanja kako "Arianna" još uvijek ima miramar kao uvoznika, što po tvoju prijateljicu i nije baš zgodno ako netko preko proizvođača pokuša doći do distributera za ove prostore...![]()
ja sam tog covjeka od miramara, zvala u 8 navecer i rekao je ako zelim da ce mi donjeti aspirator jos istu vecer.. je mozda malo skuplje, ali stvarno nudi dobru uslugu![]()
He, he, Aphro, za toliki profit po prodanoj pumpici bih svako išao i na drugo stranu Hrvatske![]()
Please jedno pitanje malo možda kontra direktne teme, no stvarno me zanima - da li taj aspirator može pomoći 3.5.g. djetetu koje puše samostalno nos, no da li on izvlači one guste šmrkljiće kad se nos "zabetonira", jel ne pomaže mi ni inhalator, pa please ako netko ima iskustva?
Neznam baš...Ove guste šmrkljiće - zabetonirane bi trebalo prvo omekšati.Možda sa puno fiziološke...romi prvotno napisa
Točno znam šta misliš, jer ima isto tako i naša 3 godišnjakinja svaki put kad je prehladjena - sve joj je zabetonirano u nosu, a van ne ide baš ništa. Ja joj obićno ispirem sa fiziološkom.
evo moja frendica ima malog 3 godine, samostalno puše nos, al kad je skroz zaštopan, nalije mu puno fiziološke, pusti par minuta i onda izvlači sa baby vacom i djelujeromi prvotno napisa
Peterpan, pa to ide? Ja Lizi ne mogu izvuć ništapetarpan prvotno napisa
Pa stavim fiziološke, stvarno puno, i ništa...onda joj se (dok leži) taj šljam sljeva po grlu i u želudac pa kašlje i na kraju sve povrati.
ulij malo više nego obično (nemoj baš pol litre), ostavi da joj malo prodjeluje 2-3 min. i onda probaj posaugat....
Curke, ista je situacija i kod mene, nalijem ja fiziološke do ruba nosnica, no kako je zaštopano, nemože ni uvući unutra, a ćim se pomakne sve mu se izlije van..
Operil kod njega ne djeluje, inhalator kako kad, evo ga upravo je u tom stadiju, pa za sada pije Kalij u homeopatskim kuglicama, no taj proces traje malo duže, a on se mući.![]()
No, znaći ima šanse da se sa ovime izvuku "tvrdoglavci"?!![]()
![]()
![]()
malo podižem temu!!!
da li tko zna kakvo je sad stanje s prodajom preko "stričeka" ili "teta"..
jel ima gdje u Zg povoljno kupiti?
najnovija iskustva, savjeti, cijene?
a imaš sad skoro u svakoj ljekarni.
svojedobno je nešto povoljnije prodavala jedna forumašica,ali dugo od nje ni glasa...a da me ubiješ nemrem se sjetiti koja je
ja platila 188 kunica,u najblizoj ljekarni,svugdje gdje sam zvala bio je i skuplji..
podižem jer mi treba HITNO!!!
tražila u apoteci na jarunu i nema, rekla mi je prodavačica da ću teško naći jer nabavljač ima nekih problema.
našla sam na e-bayu, ali bi mi trebalo hitnije (čitaj sutra) pa ako je netko vidio gdje ih još ima ili ima neku info... please bit ću zahvalna!!
pogledaj u biljnoj ljekarni u martićevoj-vaše zdravlje tj. nazovi ih prije da vidiš jel još ima
hvala! našla na SB forumu od jedne forumašice!!!
pao mi kamen sa srca...
Cure molim vas hitno za info. Ovog vikenda jedan frend ide za Hrvatsku, tocnije u Zadar i mi treba informacija gdje u Zadru moze naci taj nosni aspirator. Ako moze tocna adresa ili telefon apoteke. Hvala vam unaprijed.
Ja sam ti prije nekog vremena zvala skoro sve ljekarne u Zadru, nijedna nije imala taj aspirator, još su se čudom čudili kako to na usisavač
Evo ja danas vidjela u apoteci na Boriku (kod lunaparka)
Sad vidila da je vikend prosaorula prvotno napisa
![]()
Hvala Vam cure. Narucila sam preko jedne mame da mi posalje postom. Jeste da ce putovati dva tjedna (!!) ali stici ce.
Cure bok!
Ja sam nova na forumu pa vas najprije lijepo pozdravljam![]()
A imam i jedno pitanje. Moja frendica je nedavno narućila baby nosni aspirator od jedne firme u Rijeci, jako je slićan tom Arianinom, zove se Pisze a navodno ga imaveć dulje vrijeme za kupiti u Baby centru u Sloveniji. Ona je njime jako zadovoljna pa me interesira dali ima još netko iskustava sa njime jer mu je cije puno povoljnija nego ovom Arianimom. Platila ga je 98 kn.
Ovdje je linka pa ako ima netko koji info http://www.baby-nega.si/20101/20122.html
Mi imamo isti takav (samo je neki drugi proizvođač) kupljen u Mađarskoj. Cijena cca 80 kn. Mi smo zadovoljni.
manje više ista stvar, možda čak i bolja. Jer se šmrklji odvrte i mogu bolje isprati. Kod Ariane sje u jednom komadu, tak da je dostupno samo s vodom, eventualno rastavljnje.Milk mummy prvotno napisa
Skužila sam da ima za kupiti i preko neta. Možda nekome pomogne![]()
www.nosni-aspirator.com
Mi smo ga narucili.
Mi ga imamo godinu dana i od tada smo se preporodili. Nosić je noću prohodan i dijete mirno prespava noć. Ako se nakupi sekreta tokom noći, pa opet ne može disati, probudim ju, nabrzaka aspiriram i opet u krpe. Nema kome nisam preporučila tu spravicu.
Prije ga se teško moglo pronaći, ali sada ga vidim skoro u svakoj ljekarni, a koja ga nema vjerojatno im nije problem naručiti.