Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: perilica+jar=pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno perilica+jar=pomoć

Nisam imala detegent za perillicu i tutnula nutra JAR (nakon gostiju prepuna kuhinja suđa)? Sad nikako isprat pjenu i smrdi po zapečenom jaru. Ima li pomoći? Nisam je valjda pokvarila, malo čudno zvuči možda zbog pjene?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nemam pametan odgovor na pitanje o spašavanju perilice suđa ali imam pametan savjet za ubuduće
    ...
    pri nestašici tabletica toplo preporučam prašak za pranje rublja... super se opere a uz malo octa ni ne miriše na robu....

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: perilica+jar=pomoć

Citiraj pikula prvotno napisa
    Nisam imala detegent za perillicu i tutnula nutra JAR (nakon gostiju prepuna kuhinja suđa)? Sad nikako isprat pjenu i smrdi po zapečenom jaru. Ima li pomoći? Nisam je valjda pokvarila, malo čudno zvuči možda zbog pjene?
    pokušaj staviti samo na ispiranje, ali prije izvadi pjenu koja je na dnu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovo s octom dobro zvuči. Ili možda ono sredstvo za pranje perilice može pomoći.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kada sam jednom stavila malo likvija u veš mašinu to me koštalo 1.000 kn jer je pjena uništila programator. Osnovna razlika između deterdženata za mašine i ručno pranje je ta pjena. Nadam se da ti se to nije dogodilo, ali da vas malo zaplašim pa da vam to ne padne na pamet.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno hm

uspijela sam maknuti pjenu i ponoviti ispiranje. Sad mi je suđe najčišće do sada :D . Dolazim u napast da stavim samo kap jara drugi put, pa da vidim. Ima li još neka opasnost osim količine pjene?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni se par puta desilo da se tableta uopće nije otopila iz meni nepoznatog razloga, ali suđe je ipak bilo savršeno čisto. Znači u slučaju nedostatka tablete - ja ne bi stavila ništa 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •