Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    ja ih ovako nešto http://nekretninebl.com/napravite-zi...ntnih-biljaka/

ali gotovo za kupiti, ne bih sama izrađivala taj okvir
    Ovo mi se čini vrlo jednostavno, ali priprema traje. Okvir kupiš kod staklara, naprave ga po mjeri. Možeš im pokazati ovu sliku. Aliii biljke su druga priča. Ovo je obična čuvarkuća, ali ja bih to posadila da raste na ravnom dok se dobro ne bi ukorijenila. Nakon toga može se objesiti na zid, ali pod donji rub okvira treba podložiti letvicu, tako da je malo istureniji od gornjeg. To služi da se lakše zadržava vlaga od zalijevanja. Zapravo, bolje je prskati, ali i dalje treba osigurati da vlaga ne iscuri.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi se čini vrlo jednostavno, ali priprema traje. Okvir kupiš kod staklara, naprave ga po mjeri. Možeš im pokazati ovu sliku. Aliii biljke su druga priča. Ovo je obična čuvarkuća, ali ja bih to posadila da raste na ravnom dok se dobro ne bi ukorijenila. Nakon toga može se objesiti na zid, ali pod donji rub okvira treba podložiti letvicu, tako da je malo istureniji od gornjeg. To služi da se lakše zadržava vlaga od zalijevanja. Zapravo, bolje je prskati, ali i dalje treba osigurati da vlaga ne iscuri.
    Na onim slikama nisu čuvarkuće, na gornjoj slici mi izgleda da su sve aeoniumi, na ovom dolje postupku što žene rade ima svega, seduma, echeveria, graptopetaluma...možda ima par čuvarkuća
    po meni, to lijepo izgleda nakon mjesec-dva, nakon max godinu dana je teški nered koji treba napravit ponovo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •