postoji li i gdje u Zagrebu?
bili u Gethaldusu, ali su nam rekli da ne rade preglede tako maloj djeci (D. je 5 godina).
Zahvalna za svaku informaciju.
postoji li i gdje u Zagrebu?
bili u Gethaldusu, ali su nam rekli da ne rade preglede tako maloj djeci (D. je 5 godina).
Zahvalna za svaku informaciju.
poliklinika exacta, dr striber utorkom iz klaiceve ti tamo radi![]()
Mi smo bili kod dr Nade Deban na Magazinskoj (preko puta Doma sportova).
Izvrsna je i jako lijepo komunicira s djecom :D
Dr. Dorešić radi i privatno, ponedjeljekom popodne.
Krešimirov trg, pon. popodne. Ako trebaš broj javi na pp. Mi smo bili, sve savršeno. Pročitaj detalje pa javi ako ćete ići.sladjanaf prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=10686
Da.sladjanaf prvotno napisa
može i meni telefon, adresa i ciejna na pp. Treba mi za dijete od prijateljice. Hvalamim prvotno napisa
jel možda netko zna za privatnog oftamoliga za bebu od 10 mjeseci? pred nekih 2 mjeseca mojoj malenoj je jedno oko počelo bježati i sad se to itekako vidi.
bili smo na svetom duhu ali tad nije ni pregledala djete nego je samo napisala da je sve ok jer nam je trebala potvrda za produljenje porodiljnog, a tada još ništa nismo primjećivali s vidom.
svaki vaš odgovor bi mi pomogao.
zahvalna mama.
pa gore ti pise, sve su to dokice za malu djecu u koju spada i tvoja bebica![]()
mi k dr striber idemo od 6 mj
![]()
DR. Bubaš, jednaod najboljih za djecu, inače radi na dječjoj oftamologiji na rebru, a privatno u Monoklu.
Potpisujem za Dr.Dorešić. Savršena! Mi smo od rođenja krenuli po oftalmolozima, i definitivno je najbolja, najstručnija, naj sve! Pogotovo za malene. Na Svetom Duhu je užasna gužva, i dugo se čeka, pa smo išli privatno.
potpisujem za dr. Bubaš ( Monokl)
Podižem.
Jesu li gore navedeni liječnici i klinike i dalje u vašim preporukama?
Koliko se dugo čeka na pregled i imate li kakav info o cijenama?
Hvala!
preporuka za dr. Dorešić i dalje stoji. Cijene ne znam jer smo bili na Sv. Duhu, ali žena je stvarno divna.
Privatno - kod dr. Bubaš u Monokl odemo samo ako se zaboravimo naručiti u bolnicu ili nam ne odgovara termin koji dobijemo. Pregled je bio 150 kn ali se ne naplaćuje kad se ugovore naočale (koje smo kod njih odmah i naručili + dobili u roku tjedan dana ili manje).
Daklem, mi idemo na kontrole uglavnom u bolnicu, a kad se uzimaju nove naočale, onda komotno odmah na privatni pregled jer je uz naočale besplatan. Mi to već znamo pa se prema tome ravnamo.
Informacija je od prije pola godine, tako da se možda nešto i promijenilo, ali ne vjerujem da je nešto bitno drugačije. Na takav pregled se čeka cca tjedan-dva, ovisno kad imaju termin koji mi paše, a kad je pregled ugovoren, u čekaonici nikad ne čekamo nego dođemo u naručeno vrijeme i na redu smo odmah.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.07.2012. at 14:39
Ma moja cura je mala, nema još ni dvije godine, pa mi se učinilo možda lakšim, boljim, odvesti je privatno, bez gužve i čekanja...
Hvala puno na informacijama - svakako ću nazvati
Jel možda netko zna radi li dr. Dorešić još uvijek i privatno?