Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1875

Tema: stigao i moj nalaz hormona....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Stigli moji nalazi hormona. Tsh 2,25mlU/L (referentno do 3.6), FT4 13,25 (refer. do 22), FT3 3,58 (ref. do 5.7), antiTPO 2, LH 3,61 (ref. do 7,6), FSH 12,66, testo 2,91 (ref. do 2,7), ftesto 3,74 (ref do 11) progest 5,65 (ref. do 5,7).
    Spominjalo st da tsh treba biti ispod 2. Meni se snizio unazad 1.5 godinu (prije je bio 2,97). Odnos LH i FSH jel to u redu? FT4 sam negdje čitala da moram biti iznad 15. Kako vam se čini? Hvala Vam.
    Omjer FSH i LH ti govori isto što i amh, smanjenu rezervu. Jesu li ti kada gledali antralne folikule?
    Štitnjaču prepuštam drugima - ali da, i ja sam čitala da ft4 treba biti preko 15, a frka me naučila da po zimi smije biti niži. Tako da bih bila slobodna zaključiti da ti je to u redu

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Antralnih folikula uvijek imam lijep velik broj. Nikad nije bio nizak pa je bilo vrlo čudno što imam snižen amh. Amh mi je bio lani u 4.mjesecu 12.5. Fsh u godinu i pol dana je skočio sa9,52 na 12,66. Kako amh pada tako fsh raste i to ukazuje ne na samo smanjene rezerve nego i na lošiju kvalitetu preostalih jajnih stanica. Sve sam saznala malo prije od doktorice iz beteplus koja kaže da pod hitno, što prije idem u ivf. na listi sam tek za 7.mjesec.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Antralnih folikula uvijek imam lijep velik broj. Nikad nije bio nizak pa je bilo vrlo čudno što imam snižen amh. Amh mi je bio lani u 4.mjesecu 12.5. Fsh u godinu i pol dana je skočio sa9,52 na 12,66. Kako amh pada tako fsh raste i to ukazuje ne na samo smanjene rezerve nego i na lošiju kvalitetu preostalih jajnih stanica. Sve sam saznala malo prije od doktorice iz beteplus koja kaže da pod hitno, što prije idem u ivf. na listi sam tek za 7.mjesec.
    Krtice, o kojem broju antralnih se radi? 15, 18, 20...?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •