Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1875

Tema: stigao i moj nalaz hormona....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

LaraLana, ok, onda bez ustručavanja, ako su hormoni vađeni 3. dan ciklusa onda se gleda ref. interval za tu fazu, bez obzira što imaš ovulaciju 10. ili 11. dc, taj FSH je povišen i ne može se gledati za ovul.fazu kada je vađen u folik. fazi. Da li si možda vadila AMH i kakva je situacija s antralnim folikulima?
    To si ti sada u nekoj stimulaciji ili prirodnjaku?

Elevit i Euthyrox mogu zajedno, napravi si samo vremenski razmak uzimanja.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana, ok, onda bez ustručavanja, ako su hormoni vađeni 3. dan ciklusa onda se gleda ref. interval za tu fazu, bez obzira što imaš ovulaciju 10. ili 11. dc, taj FSH je povišen i ne može se gledati za ovul.fazu kada je vađen u folik. fazi. Da li si možda vadila AMH i kakva je situacija s antralnim folikulima?
    To si ti sada u nekoj stimulaciji ili prirodnjaku?

Elevit i Euthyrox mogu zajedno, napravi si samo vremenski razmak uzimanja.
    Isto i ja tako mislim al eto vidis sta mi dr. rece....no dobro sta je tu je, necu se uzrujavati. AMH cekam i njega sam vadila. Antralnih folikula ima to mi je spominjala
    al ne i broj koliko ih je. Uvijek mi kaze za vodece folikule i za se dogoditi da ih bude dva velika od po 20 mm.(Znaci bez stimulacije) Ja sad radim pripremu za IVF pa je sljedece da se prvo snizi TSH.
    E onda cemo vidjeti sto i kako dalje.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Isto i ja tako mislim al eto vidis sta mi dr. rece....no dobro sta je tu je, necu se uzrujavati. AMH cekam i njega sam vadila. Antralnih folikula ima to mi je spominjala
    al ne i broj koliko ih je. Uvijek mi kaze za vodece folikule i za se dogoditi da ih bude dva velika od po 20 mm.(Znaci bez stimulacije) Ja sad radim pripremu za IVF pa je sljedece da se prvo snizi TSH.
    E onda cemo vidjeti sto i kako dalje.
    Kod žena u optimalnoj reproduktivnoj dobi, najčešće se u vrijeme pred ovulaciju prikazuje 1 dominantni folikul.

Dva vodeća folikula se često vide kod žena više reproduktivne dobi i ne predstavljaju pozitivan fenomen već su posljedica visokog folikulo-stimulirajućeg hormona (FSH). Povišen FSH u folikularnoj fazi znak je da jajnici gube svoju funkciju.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Kod žena u optimalnoj reproduktivnoj dobi, najčešće se u vrijeme pred ovulaciju prikazuje 1 dominantni folikul.

Dva vodeća folikula se često vide kod žena više reproduktivne dobi i ne predstavljaju pozitivan fenomen već su posljedica visokog folikulo-stimulirajućeg hormona (FSH). Povišen FSH u folikularnoj fazi znak je da jajnici gube svoju funkciju.
    eto vidis jos cu ja ovdje puno toga nauciti....
    pravilo je da nema pravila.....nekima odnos FSH i LH bude odlican a AMH pokaze rezervu..pa to je stvarno da poludis.

nista cure hvala vam na korisnim savjetima i javim vam kad mi stigne AMH....rekli su mi 2 do tri tjedna.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

eto vidis jos cu ja ovdje puno toga nauciti....
    pravilo je da nema pravila.....nekima odnos FSH i LH bude odlican a AMH pokaze rezervu..pa to je stvarno da poludis.

nista cure hvala vam na korisnim savjetima i javim vam kad mi stigne AMH....rekli su mi 2 do tri tjedna.
    LaraLana, jesi li preko 35 godina?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana, jesi li preko 35 godina?
    34 cu imati za dva mjeseca......cekam AMH al me jako zanima koliko je dovoljan broj antralnih folikula da se moze ici na IVF....
    ako neka dobra dusa ime volje pa nek se javi koje su to prosle....hvala svima...

ja cekam svoj AMH pa cu ici na prvi pregled sa svim nalazima hormona.....

Za sada pijem Euthyrox 50 mg zbog TSH (4,55) koji je na gornjoj granici....al cini mi se se dam dobila nuspojavu od njega (cesce stolice)

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

34 cu imati za dva mjeseca......cekam AMH al me jako zanima koliko je dovoljan broj antralnih folikula da se moze ici na IVF....
    ako neka dobra dusa ime volje pa nek se javi koje su to prosle....hvala svima...

ja cekam svoj AMH pa cu ici na prvi pregled sa svim nalazima hormona.....

Za sada pijem Euthyrox 50 mg zbog TSH (4,55) koji je na gornjoj granici....al cini mi se se dam dobila nuspojavu od njega (cesce stolice)
    Jesu li ti već brojali antralne folikule?

Evo jedan link o broju antralaca:

http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •