Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
nije, bit će to ok, ne brini. Što je s AMH?
bila sam kod više MPO-ovaca ali nikome se nije činilo važnim da me pošalje vaditi AMH.

svi su imali sličan komentar: fsh nije dobar ali nije ni katastrofa, UZV početkom ciklusa "ne loš",
spermiogram "lošiji", HSG uredan, ali opet tu ne možeš biti 100% siguran,
dakle ili još probati sa AIH, ili odmah na IVF.

Međutim, pošto se T nije desila već 5 godina, a prije toga smo imali uspješne 2 T,
i dr. L i R i Š su zaključili da izgleda da su tu ključni jajovodi (i možda krivi nalaz HSG-a)
pa onda ipak IVF.

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
orange
jesi bila na ikakvoj terapiji u zadnje vrijeme? fsh ne raste odjednom, prvo neko vrijeme varira (a koliko dugo, to je individualno) i skače gore-dolje... vidim da si pisala da su te ponekad mučili naleti vrućine, nesanica i sl - to je povezano s višim fsh u tom ciklusu...
bili smo probali sa Femarom, ali sam sad već 3 ciklusa "čista" od lijekova, ako misliš na lijekove.
a što se prirodnih pripravaka tiče, od kad mi je fsh lani "skočio" na 13, koristim Q10, DHEA, masline u ulju, sir s lanenim uljem,
D vitamin, omege, B komplex itd. redovito, ali s pauzama.

evo podataka o ciklusima ovisno o izmjerenom FSH:
ciklus sa fsh 13 - sa nekvalitetnom ovulacijom (progesteron 47), spottingom, pri kraju ciklusa valunzi, znojenje, malo dulji (31 d)
cilus sa FSH 9,98 - ovulatorni, (progesteron 67, E2-667), bez spottinga, kraći (25 d)

sad još moram vidjeti kako će izgledati ovaj sa FSH manjim od 10.