-
Ima li itko da doji isključivo po danu?!
Kao što sam stavila u naslovu, stvarno me zanima, da se napiše na jednom mjestu: koliko vas doji samo po danu, a spava cijelu noć? :?
-
Ja sam Kianu sa 15 mj. ukinula noćno dojenje.Rekla sam mu da sika po noći spava,i nekoliko dana je bila frka,pa sam mu ponudila vodu.Frka je prošla i nakon tjedan dva se prestao buditi.Dojit sam ga prestala prije 5mj.,jer sam ostala trudna,i jako su me boljele bradavice.To sam mu i rekla.Isto je nekoliko dana pokušavao,ali nije dramio.Dakle dojen je 23mj.
Danas me hoće pomaziti po ciki i koji put ju pogledati,ali to je to.Bez ikakve prisile smo uspjeli ciki reči pa-pa.
-
-
ja sam skužila da se radi o maloj bebi
bilo je par slučajeva na forumu
ej koja je to sreća... spavaju mirno cilu noć :D
-
Od svog drugog do dvadesetog mjeseca života Lola je imala zadnji podoj oko 21, a prvi ujutro oko 7.
-
Leda od trećeg mjeseca spava cijelu noć. Svako malo dođu zubići na red pa se povremeno zna buditi jednom, ali to bilo sveukupno kada se zbroji par tjedana.
Lovro se budio po noći dosta dugo, negdje do 2 i pol godine.
-
I moja cura od mjesec dana starosti nema noćnih podoja niti buđenja uz iznimke kad su rasli zubi i kad se znala buditi ili čak provoditi noć na cici.
Danas kad ima 21 mjesec doji još samo pred spavanje, rijetko i jednom popodne.
-
Luka od prije tjedan dana (nadam se da će tako i nastaviti
) ima zadnji podoj oko 21, 22 i onda oko 6, 7.
Ima 3 mj i 10 dana.
-
-
Moja beba je prvi put prespavala noć kad je imala samo mjesec dana. Odonda, pa sve dok nije napunila 5 mjeseci, prospavane noći su bile više pravilo (po 6-8 zaredom), nego iznimka, i to od 21-08h!
No, od 5. mjeseca nadalje počela se buditi po 3 do 7 (nekad i 10 puta) samo da bi sisala! Buđenje nije imalo veze sa zubima jer su krenuli s 9 mjeseci.
Patronažna sestra mi je tada bila rekla da beba "ima pravo" dobiti cicu jednom i to između 01 i 03h! :? S obzirom da svoju bebu nisam uspjela naučit da gleda na sat, niti dai broji (makar do 1)
, prestala sam posjećivati tu patronažnu (koja sebe smatra prodojećom i potiče majke da doje, te se hvali kako su mnoge dojile zahvaljujući upravo njoj).
-
Pitanje se zapravo odnosilo na skupinu 0-1, samo sam ga prema temi smjestila u "dojenje" pa ne dobivam odgovore koje sam trebala...i ja znam kako bih objasnila dvogodišnjem djetetu da "cika spava po noći"
-
Luka mi je sa dva mjeseca počeo spavati cijelu noć, a samo sikimo.
Vrlo rijetko ako ga koji brat gurne na spavanju (ne pitajte kako, svi bi htjeli pokraj mame), onda mu dam siku da ga utješim i da se ne probudi.
-
Isključivo dojimo i sa 10 dana prvi put prespavao cijelu noć i dan danas je tako 4 mj
-
i ja se prijavljujem među "noćne spavače". ne sjećam se tačno dana, ali znam da je bilo u prvom mjsecu- Emma je prespavala cijelu večer... kako tad, tako i sad. osim nekoliko iznimki, koje su se zalomile jednom- dvaput, pa bi se probudila oko 3:00
-
moja Uma od prvog dana spava cijelu noć u komadu i zahvalna sam joj na tome. tu i tamo zna biti divlja ali to se desilo samo 3 puta u ovih mjesec dana koliko boravi na ovom svijetu.
budi se u 6 još otkad je u trbuhu bila, ljubav moja
-
I moja cura spava od mjesec dana. Nikad se više po noći nije budila za papanje. Tek s 11 mjeseci se počela buditi ponekad po noći, ali vjerovatno zbog zubića. Ona se svako jutro probudi u 7 i kaže: papa!
S 4-5 mjeseci je spavala i po 12 sati bez klope.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma