Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: GDJE KUPITI MARAMU U PULI?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno GDJE KUPITI MARAMU U PULI?

Cure, nisam stigla pogledati ima li ovaj topic već negdje, pa molim, ne zamjerite ako ponavljam. Samo mi dajte info gdje mogu kupiti pod hitno maramu u Puli.
    tnx

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

koliko ja znam - ne...
    Ja i frendica smo baš u akciji traženja materijala za maramu i sling, ali nije neki lud izbor. Ako mi ostane viška javit ću ti. Ali neće sigurno biti onako lijepe kao prave.
    Ili naruči preko interneta.

Nisam više sigurna, ali čini mi se da mi je netko spomenuo da se u mame i bebe može kupiti sling :?

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

koliko vrtim po glavi nama nigdje. nadam se da griješim. kod nas je izbor trudničke odjeće katastrofalan a kamoli nešto više od toga

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imaš ih kod žute škole u onom dućanu za trudnice (Mama i bea ili tako nekako)

anchie76 editirala dio koji krsi pravila o komercijalnom oglasavanju

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

bilo je u mama i beba ali samo kamarisove. debele.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

drage moje,
    ima u m i b kao što ste i rekle, ali zbilja je debela i nije mi dovoljno duga, ne stignem je dvaput zavezati u čvor na leđima, znači postoje i tanje? ta jest debela i ne znam kako ćemo ljeti s njom, a glupo je kupovati pet marama. ne znam. ionako ću morati sašiti za muža jer ima dva metra pa nema šanse da mu paše ni ona veća od 5,20 koja će meni biti ok. tako da sada čekam da mi naruči veću. sling mi se ne sviđa za nas. imamo tri mjeseca i bio bi mi kao izlomljen u tome. kupila sam pamučni materijal u restlovima pa ću sašiti za muža od toga. i nešto je tanji materijal od originalnog. možda da se nazove direktno proizvođač i da se njih pita? pokušat ću pa vam javim ako saznam nešto za tanje.
    hvala

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bebolindra prvotno napisa
    drage moje,
    ima u m i b kao što ste i rekle, ali zbilja je debela i nije mi dovoljno duga, ne stignem je dvaput zavezati u čvor na leđima, znači postoje i tanje? ta jest debela i ne znam kako ćemo ljeti s njom, a glupo je kupovati pet marama. ne znam. ionako ću morati sašiti za muža jer ima dva metra pa nema šanse da mu paše ni ona veća od 5,20 koja će meni biti ok. tako da sada čekam da mi naruči veću. sling mi se ne sviđa za nas. imamo tri mjeseca i bio bi mi kao izlomljen u tome. kupila sam pamučni materijal u restlovima pa ću sašiti za muža od toga. i nešto je tanji materijal od originalnog. možda da se nazove direktno proizvođač i da se njih pita? pokušat ću pa vam javim ako saznam nešto za tanje.
    hvala
    Ima i tanjih marama ali ne u HR. Ja imam dvije ful tanke, jedna iz VB jedna iz USA. Možeš ih pogledati pa pokušati naći takav materijal? Naime, ne bih ti savjetovala raditi maramu od bilo kojeg materijala jer jednostavno nije isto. Marame su od tkanina koje su drugačije tkane, na način da drže težinu bebe, čvrste su a opet malo elastične...
    Ako želiš vidjeti moje marame, javi na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •