-
BHCG - da li nosim blizance
Bok svima,
zanima me, pošto sam ostala trudna u prir. ciklusu, radjena je vantjelesna oplodnja, 1 zametak, 16-og dana bhcg mi je bio 920, da li to može aludirati na to da nosim blizance pošto je bhcg toliko visok ?
Hvala svima na odgovorima i savjetima.
-
Ako ti je vraćen jedan zametak, male su šanse, osim ako još niste paralelno napravili jednoga u kućnoj radinosti ili ako se zametak podijelio, čini mi se da sam čula i za jedan takav slučaj di su vraćena 2 zametka na VV-u, a da se jedan od ta dva bio podijelio i nastale trojke (ako nisam sad skroz "zabrijala"), jedino to je iznimno rijetko. Rast bete ti je individualan, ajmo pretpostavit da je tvoja bila 14 dana nakon transfera 400 i nešto, što bi još uvijek ukazivalo na jedan zametak. Sretno, u svakom slučaju, a 100% ćeš znati tek kad budeš išla na UZV za čuti srce (često se na prvom UZV-u vidi samo jedna gestacijska, onda kad se dođe čuti srce iskrsne još jedna)! Iako, ja bih rekla da je to jedan, onako, šacajući odokativno. Želim ti ono što si i sama želiš!
-
moguće da iz jednog nastanu dva, ima takvih slučajeva, čak poznam 2 cure, ali ne bih rekla po tvojoj beti, meni je beta 14. dan bila oko 490, tebi je 16. duplo,...
-
uh zaborovila - čestitam draga :D
-
Ja ti mogu reći samo iz svog iskustva.
14.DPO beta je bila 363, a 18.DPO 1652.
Znači 16. dan je bila negdje oko 800.
Jedna beba.
-
-
-
Čestitam! Meni se također ćini da je beta ok!
-
-
-
-
-
Tonka cestitam od srca :D :D :D
-
čestitam od srca :D
Teško da su dva, ak su ti jednog vratili...ja mislim da se mališa samo čvrsto uhvatio za mamu
-
-
-
-
-
:D :D :D :D :D ČESTITKE! :D :D :D :D :D
-
Čestitam Tonkice!!!
-
-
bebomanka
Prekrasna beta, CESTITAM!!! :D
-
-
Ej hvala vam svima na ljepim čestitkama :D , važno je da bude sve ok, sad trenutno mirujem strogo doma vec 3 tjedan a sad u čet. imam UZV pa ćemo vidjeti što bude dalje.
-
Osoblje foruma
-
Cestitam
za betu cure su sve rekle...
-
-
Čestitam :D
Prije par mjeseci sam imala istu dvojbu 
Prirodni ciklus, vraćen jedan zametak, beta 15-i dan od oplodnje 542,6 a dva dana kasnije 1409,0. Mislila sam da se zametak podjelio i da su jednojajčani blizanci.
UZV je pokazao jednoplodnu trudnoću.
-
Ja čestitam :D , a o betama malo znam
budući je moja uvijek bila negativna.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma