Bok cure,jako sam uplasena i jako se bojim!
Danas me suprug vozio na hitnu jer sam ujutro kad sam isla piskit prokrvarila.U sedmom sam tjednu trudnoce,i krv je bila jako svjetlo crvena,nakapalo mi je u wc na dno,i papir je bio krvav.
Nakon toga do sada nemam nikakvog krvarenja,nadam se da ce tako i ostati.
Dr.me pregledla,beba je bila tu,srce joj je kucalo,sve je bilo u redu,na vag.sondi nije bilo trgova krvi.Nije mi spominjala nikakav hematom kao ni moj dr,prosli ponedjeljak kad sam bila na pregledu.Zato mi nije jasno otkuda krv.
Napipala mi je jako velike jajnike,kao sljive,kako je ona rekla,koji me prilicno znaju boljeti,osobito desni,sto je rekla je normalno,nakon stimulacije.
Ponekad me tako desni jajnik boli i toliko ga osjetim,da nemogu desnu nogu uopce prekriziti i staviti na ljevu,ili npr.dici na stolac ili sl.
Pustila me doma,uz strogo mirovanje,sutra se moram javiti svom dr.
Jako sam uplasena i prestrasena,neznam otkuda krvarenje i zasto se pojavilo,uglavnom doma mirujem,osim sto sam malo cistila kucu i peglala jucer i prekjucer.Nisam ojecala da mi je to bio neki preveliki napor.
Uglavnom,sad se bojim dici iz kreveta,bojim se kihnuti,bojim se voziti u autu(ceste su nam pune rupa)a sutra bi morala ici napraviti urinokulturu i vaditi krv ujutro.Trenutno nemam nikakvih bolova,nisam ni imala,samo povremeni pritisak dolje,tu i tamo.
Neznam sta da radim i kako da se ponasam i kako da ovo sve izdrzim,ovo smo moj suprug i ja cekali tri godine!