moj mali ima 8 mj. budi se 4-5 puta noču.nekad se i plače po noči. jel mogu nešto napraviti da spava bolje. :?
moj mali ima 8 mj. budi se 4-5 puta noču.nekad se i plače po noči. jel mogu nešto napraviti da spava bolje. :?
Gdje spava? S vama u sobi, u vašem krevetu, u svojem krevetiću, u drugoj sobi?
snama u sobi ali u svojem krevetićulaumi prvotno napisa
Možda da je stavite k sebi u krevetić. Ponudiš joj jesti ili piti?
pije vodu a nekad i mlijeko
Ne znam kaj bi ti pametnog rekla. I moja beba, koja spava s nama u krevetu, se budi par puta noću i cica. A starija beba, koja ima 2 godine, spava u svojem krevetiću u našoj sobi i još se uvijek ponekad budi noću i plače. MM ga malo nosa po sobi ili, ako se mali ne smiri, ode spavati u dnevni boravak s njim. Bilo bi dobro da ti se maleni najede prije spavanja i da se okupa, to ih umiruje. (Ali to već sigurno radiš.) Toplo mlijeko isto pomaže, bilo da dojiš (to je najbolje) ili mu daješ adaptirano. A ako se svejedno budi, maženje i pjevušenje uvijek pomaže.![]()
Probaj vidjeti tu:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=57246
Možda pomogne.
Mene brine ista briga![]()
Sara se budi po noći dosta često - 8 mj.-doji, što nije problem, spava s nama u krevetu, ali ono što me brine je što plače sa zatvorenim očima (kao da je u snu) i ne pomaže maženje, pomaže cica (ali ne na ležečki) ili nošenje.
Ne kužim kaj joj je, prvo je imala akutnu fazu AD pa smo to time objesnili, sad se tješimo da rastu zubi (još nema ni jednog)...
Ima tko ideju????
i mi smo u toj kategoriji - Petar (9 mj.) još cica, dio noći spava u svom krevetiću, onda s nama (cica, pa spava, pa se probudi, pa cica, pa zaspe....); mislim da spava mirnije kad je u svom krevetiću, ali nakon cjelodnevnog programa, pa onda i noćnog uspavljivanja i nošenja u njegov krevet jednostavno ostanem bez snage, pa mi je lakše da je kraj mene (sanjam o tome da se naspavam)
jedno vrijeme se znao probuditi plačući sa zatvorenim očima - samo sam ga umirivala tada, mislim da je to bilo povezano sa izbijanjem prvih zubića
dosta dugo se nije tako budio
slazem se s argentom - cure, pogledajte drugi topic, da ne postoje 2 s istom temom![]()
da nije začepljen nosić pa ne mogu disati jer bebe mislim ne znaju disati na usta.
mojoj je jedno vrime pomoglo kad bi se probudila samo da joj malo namažem desni s calgelom pa bi zaspala, sad više ne, a i dva donja zubića su izbila.
u zadnje vrime joj je začepljen nosić pa se budi, a podojim je ako ništa ne pomaže, nastojim uz dudu da zaspi.