Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: sunčane naočale

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno sunčane naočale

sunačane naočale za djecu:
    da ili ne i zašto?
    iskustva?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam u dilemi. Neki dan smo šetali kraj reke, sunce je baš pržilo, videla sam bebicu sa naočarima i kremom na licu. Moja jedva i na šešir pristane...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da ne. Jednostavno se beba ne izlaze prejakom suncu. U doba kad se vid tako razvija, zatamljena stakla - cini mi se - mogu samo stetiti. Ali treba pitat pedijatra.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo dobili na poklon chiccove sunčane naočale s uv zaštitom, ali ne nosimo ih.
    Probavali smo, ali odmah ih skida! 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Klinci nebi smjeli nositi sunčane naočale iz razloga što se tada zjenica u oku neće naviknuti na refleks pravovremenog sužavanja pri jačem podražaju svjetla.
    Iovako se ne preporuča izlagati ih jakom, podnevnom suncu, a za ranojutarnje i predvečernje šetnje dovoljan je šeširić ili šilterica.
    I ovdje nažalost ulogu igra novac, jer ušla sam u najmanje 12 optićkih studia i pitala za savjet, nažalost samo u jednom su mi iskreno savjetovali da netreba žuriti sa sunčanim naočalama iz gore navedenog razloga.
    Prije odluke o kupovanju, savjetujte se s nekim tko je strućan na tome polju.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam znala zakaj, ali sam znala da nije dobro bebama stavljat suncane ocale.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I mi dobili sad za rođendan jedne. Probali i h, slikali se s njima, jednom u šetnji ih nosila na glavi, onako frajerski

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Klinci nebi smjeli nositi sunčane naočale iz razloga što se tada zjenica u oku neće naviknuti na refleks pravovremenog sužavanja pri jačem podražaju svjetla.
    Iovako se ne preporuča izlagati ih jakom, podnevnom suncu, a za ranojutarnje i predvečernje šetnje dovoljan je šeširić ili šilterica.
    I ovdje nažalost ulogu igra novac, jer ušla sam u najmanje 12 optićkih studia i pitala za savjet, nažalost samo u jednom su mi iskreno savjetovali da netreba žuriti sa sunčanim naočalama iz gore navedenog razloga.
    Prije odluke o kupovanju, savjetujte se s nekim tko je strućan na tome polju.
    Hvala na objašnjenju. Gledala sam u trudnoći neku TV emisiju gde su pričali o tome kako klinci moraju da nose sunčane naočare sa uv zaštitom...bla, bla... Sad se pitam ko im je bio sponzor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •