Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Veliki trbuh i grudi godinu dana nakon poroda

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Veliki trbuh i grudi godinu dana nakon poroda

kad sam zatrudnjela imala sam 55,a kad sam rodila 65 kg i sto me najvise frustrira jos uvijek imam 65 kg...izgledam ovako:tanke nozice,tanke rucice,a trbuh kao da sam u 6mjesecu trudnoce,a grudi samo sto ne prsnu...hodam 2 puta tjedno na neke plesove da se opustim i razgibam ,ne jedem nesto previse,potpuno normalno,ok nekad pretjeram mozda s majonezom i sl.stvarima,al nije mi jasno onda zasto su mi grudi tako velike...
    nazalost nisam dojila jer se beba prerano rodila i nije imala reflex sisanja ,a grudi su mi 98d i jako sam frustrirana zbog toga..kao da nije dosta sto nista ne mogu obuc zbog trbuha...sve hlace idu na mene ali majce i koje navucem izgledam ko debil...a ne mislim zbog tog sad mijenjat cijelu garderobu..da napomenem moj slatkis ima godinu dana,a ja jos ovako izgledam...ako tko ima bilo kakvo rjesenje...heeelp

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

trbušnjaci?

ples je ok, ali da pokušaš s nečim ciljanim na to mjesto?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da budem iskrena trbusnjake mi se bas i neda radit,nije da nisam radila,al trbuh mi izgleda kao balon,imala sam i prije lagan trbuscic,al ovo nije humano,sve sam izgubila i guzicu,cak je manja nego prije i noge samo ovo ne...a sto s grudima..kako da grudi vratim barem u prvobitno stanje ako je to moguce?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja imam isti problem, sad me to već stvarno počelo živcirati. Ja sam se vratila na kilažu prije trudnoće, ali trbuh i cice ( a imala sam čistu 5 prije trudnoće

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pridružujem se u klub trbuh i cice

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jos me ne zivcira to kaj su mi toliko velike koliko me zivcira sto mi je lijeva puno veca od desne i malo "bjezi" pa imam i automatski probleme s nabavkom oko grudnjaka..zasad sam pronasla jedana odgovarajuci ,platila300kn :? na popustu i vec me sramota kak izgleda koliko ga nosim(sav je siv),a jedini je u koji mi cice stanu...a nije mi bas da izdvajam toliko za grudnjake,rade limacu kupim cipelice koje ce mu uskoro trebati

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nesto mi nije jasno..gledala sam malo ostale postove slicne mojoj temi i kaze jedna mama da trbuh se povuce nakon mjesec dva ako se ne dobi puno kila u trudnoci.ja sam dobila samo13kg u trudnoci i to samo u trbuhu i nest o malo u struku.i toliko mi je i ostalo!kad sam bila u bolnici nesto mi se kao pocelo povlaciti i onda je stalo..ostali smo 1mj duze,zbog bebice pa mozda jer sam stalno sjedila i papala.i nekako mi se cini da sam dobila apetit nakon trudnoce.i sad tu citam spavanje na trbuhu,ovo ono,al nekako mi se kao najbolja solucija cini liposukcija:D,jer ja sam stvarno sve probala i nekako nista ne ide.ili neko zna za nesto drugo?

račica

Početno

Rodila prije 4,5 mjeseca. Četiri mjeseca nosila steznik koji sam platila 350,00 kn. Bačen novac. Prije dva tjedna počela izntenzivno vježbati. Tri puta tjedno step aerobic 45 min i pola sata vježbi za trbuh, leđa, struk. Kile još nisu krenule dolje, ali trbuh se već malo učvrstio. Sad navučem neke hlače koje prije nisam mogla. Inače, u trudnoći dobila 16 kg, a ostalo 10 i nikako dolje ni gram.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bekica1 prvotno napisa
    da budem iskrena trbusnjake mi se bas i neda radit,nije da nisam radila,al trbuh mi izgleda kao balon,imala sam i prije lagan trbuscic,al ovo nije humano,sve sam izgubila i guzicu,cak je manja nego prije i noge samo ovo ne...a sto s grudima..kako da grudi vratim barem u prvobitno stanje ako je to moguce?
    Isto i sa mnom.

Neznam jel mi gore za hlace ili majice. A s guzice sve spada

A grudi iz grudnjaka kipe van Najbolji mi je grudnjak iz Anite,a cijena :shock: . Ja se tjesim to sto misa jos uvijek dojim.

Meni bi pomogao samo neki kirurg kao iz emisije "Pod nož", da me proba istesati... nema mi druge pomoci.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

znam da nije neka primjer za nas "domace puce" al ako mogu hollywoodske glumice izgubit onda je valjda moguce,pa ne idu bas sve pod noz.i manekenke.znam da sigurno vjezbaju ko nenormalne i pod rigorozni su dijetama onda valjda nije tako nemoguce to izgubit.moram priznat da mene ipak najvise zanima kako da izgubim cice to mi je misterija,kako uspijevaju toliko smrsat a da im se smanje i ostanu cvrste :? sto se tice tih steznika,ja ih imam tri i nisam isto zadovoljna,cak sam i spavala u njima i nista..
    a sto se trbusnjaka,zna netko koji bi bili pravilni jer svatko ima svoju teoriju o tome i slicice su pozeljne.znam malo sam dosadna i imam skromne zelje,al ne namjeravam se zapustit 8)

p.s.ima tko iskustva s un dijetom,ja zapocinjem sad s tim,pa me zanimaju rezultati

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imas topik un dijeta na pdf-u zdravlje odraslih, a i na montinjaku mozes izgubiti dosta kila ako ga se pridrzavas, a mislim da je manje odricanja u pitanju nego kod un-ke.

sto se tice viska kila i viska cica.. ja sam u prvoj T dobila preko 30 kila, ostalo mi 20 viska nakon poroda, uspjela sam skinuti 10 na montinjaku. cice su mi narasle 3 broja i ostale takve. dobro, ja jos dojim a i opet sam trudna. s kosarice B sam dosla na E :shock: .

sav visak koji imam mi je ostao u svetom trojstvu-skemba, slauf i dupe.

kad rodim, montinjak me opet ceka. mogla bi i sada tako jesti da ne dobijem previse, ali nisam karakter, ne pridrzavam se bas u potpunosti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sveto trojstvo i kod mene
    danas kad sam išla na fax sertnem frendicu i ona će: "Isusek, Mia kaj si ti još trudna???!!"

pošizih

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

dobro kod mene nije sveto trojstvo,al su mi sise s b presle na d i razlijevaju se onako fino.a trbuh mi je lijep fin mekan.sva sreca da nisam dobila strije,jer toga s...se nemoguce rijesit

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je početni broj sisurina bio d!!!! od drugog srednje ih tolike teglim kroz život. sad su još veče, nisam se usudila ni pitat koji je broj kada sam kupovala grudnjak za dojenje.

a i strijice su tu. preko cijelog trbuha, ogromne i ogavne...
    jbga, štaš. ipak iz tih cicetina teče hrana za moju ljubav a u tom trbuhu posutom strijama rasla je 9mjeseci

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja nisam nazalost dojila svog malog pa su mi svejedno tolike i nije mi jasno zasto su mi jos tolike

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je ostalo jedno 3 kg viška, ali bila bi si " najbolja " da skinem bar 5.
    Cure, mislim da to ne ide dole bez vježbica i redukcije prehrane..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

U tome i jest problem.ja i vjezbam i drukcije se hranim i danas sam se vagala i ono ni makac 67kg

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma iće to dolje, samo polako. pogotovo sad kad prođu uskršnja prežderavanja i dođe toplije vrijeme!
    jedva čekam da sjednem na svoj stari zahrđali ljubičasti bicikl

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ono mislila sam godinu dana je vec proslo pa bi vec to trebalo otici dole barem kilu dvije.kako dugo obicno treba.kako je dugo vama trebalo.neki kazu 9mjeseci jedes 9mjeseci gubisal vidim da bas nije tako :shock:

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam bila sva ponosan kako mi je za 6 tj nakon poroda ostalo samo 3 kg viška i kako jedem bez razmišljanja...I onda se polako počelo vračati. Tako da sam sad na plus 15. Totalna katastrofa, nosim trudničke hlače (čak sam si i kupila nove jedne!) I večinom mi je sve u stomaku. Problem je što sam prije živjela jako aktivno, bavila sam se poluprofesionalno baletom a sad ne stignem I imam ogromnu želju za slatkim, neznam jeli od umora ili stvarno neka bakterija :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hm..neznam kako vama al ja sam nakon poroda dobila takav apetit,strasno.nisam imala nesto mlijeka ali apetit uh.mozda sam ja jedina,al najvjerojatnije sam zato i dobila te kile na trbuhu bar

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    I imam ogromnu želju za slatkim, neznam jeli od umora ili stvarno neka bakterija :/
    Mene slatko ubija, al kad mi opane šećer moram trpati slatko u sebe.
    Tješim se da je to zato što malog dojim
    Mada sam primjetila kad sam umorna tj.iscpljena nisam gladna i nemogu jesti slano ali zato slatko tamanim i sve krijem da me djeca nevide

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i mene slatko stavlja na muka sto. ali planiram ne jest ga više od idućeg tjedna. nadam se da ću uspjeti.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    i mene slatko stavlja na muka sto. ali planiram ne jest ga više od idućeg tjedna. nadam se da ću uspjeti.
    uuu, optimisticno, svaka cast..

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    ali planiram ne jest ga više od idućeg tjedna.
    Ja baš nisam karakter po tom pitanju pa sam davno odustala od planiranja, pa čekam da se pojavi dobra vila.

Jedino sam uspjela u odricanju cigareta.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja uopće neću spominjati koliko kila imam i koliki mi je trbuh i nakon 16 mjeseci.

samo sam htjela napisati nešto vezano za spomenute trbušnjake. prvo, to mi nije struka niti vježbam, ali sam puno materijala na tu temu prevela za jedan fitness portal. dakle, trbušnjacima nećete riješiti trbuh, tijelo ne funkcionira po toj logici ukoliko se želite riješiti viška, već kad ste se viška riješili i želite da to dobro/čvrsto/oblikovano izgleda. za rješavanje viška treba koristiti mišiće čiji rad sagori najviše kalorija (ili koji se već izraz koristi za salo nataloženo uokolo), a to su mišići nogu, posebno bedreni.

e sad, ja se još jednom ograđujem i samo sam htjela napisati da provjerite još jednom prije nego nasrnete trbušnjacima na škembu koliko će to dati one rezultate kojima se nadate.

a meni ni svi prevedeni tekstovi nisu pomogli u pokretanju niti jednog dijela tijela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •