-
-
Osoblje foruma
-
I ja čestitam!
-
Čestitam na dvojčekima.
-
čestitam
-
-
lenči, uživaj u svojim bebicama i pridruži se curama ovdje
buduće mame duplice!javite se
-
hvala na čestitkama
-
Evo da se i ja javim, s pitanjem naravno.. Trenutno ulazim u 10 tj. U 7. tj. mi je doc rekao da vidi 2 gestacijske vrećice, ali još presitno da bi se nešto više znalo. Nakon toga u 8. tj obje su GV malo narasle, jedna je bila normalne veličine za tu starost i vidli su se otkucaji, a druga GV je puno manja i ima ,,jedva vidljivu osnovu za embrio''. Objasnio nam je da se u takvim slučajevima uglavnom zna dogodit da ovaj manji plod propadne tj. dalje se ne razvije jel mu ovaj veći popapa svu klopu i sl.
Iduća je kontrola tek za 2 tj, tad bi se moralo već znat kako stvari stoje, a ja do tad 
Pa se pitam ima li itko slično iskustvo i kak je to ispalo?
-
držim ti fige kao i sebi naravno,možda nema potrebe za brigom ali ja svaki put kad piškim gledam jesam li prokrvarila
ne daj bože,zatim u ovaj petak bi trebao bit gotov papa test,zatim se isto mislim da li će na sljedećem uz biti i dalje dvije kućice uffffff ma za poludit ponekad
-
lenči
Ja sam prokrvarila u 7 tj, jednokratno i ne puno, al sam istovremeno imala i lagane grčeve u donjem dijelu trbuha, pa ti ne moram pričat kaj mi je prošlo kroz glavu. Nakon toga ništa, i smećkasti iscjedak je nestao, od tad sve 5. Ma kolko vidim po svim mogućim topicima i postovima, skoro da nema trudnice koja nije malo krvarila, pa imala ovakav il onakav iscjedak.. Think pink
-
Lenči čestitam i želim ti školsku trudnoću
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma