Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Digitalni toplomjer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ima li netko preporuku za stvarno kvalitetan digitalni toplomjer? Godinama smo imali izvrstan, Toshibin, brz i precizan, ali mu je moja kći uspjela "skratiti muke". Tražila sam Toshibu, ali nisam nigdje našla, pa sam kupila neki Samsungov koji me sada vuče da ga bacim na pod i skačem po njemu. Svako mjerenje drugi rezultat. Moja ruka je pouzdanija od njega. Za živin nemam živaca uz ovo dvoje živih , pa molim informaciju za kvalitetan digitalni.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko preporuku za stvarno kvalitetan digitalni toplomjer? Godinama smo imali izvrstan, Toshibin, brz i precizan, ali mu je moja kći uspjela "skratiti muke". Tražila sam Toshibu, ali nisam nigdje našla.
    Mi isto imamo Toshiba toplomjer već trinaestu godinu, kuc-kuc, još uvijek radi savršeno.
    U par navrata smo kupovali i neke druge, primjerice na putu ili kada bi ovaj zagubili, ali niti jedan nam nije vrijedio ništa, naročito onaj za uho, žali bože novaca.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi isto imamo Toshiba toplomjer već trinaestu godinu, kuc-kuc, još uvijek radi savršeno.
    U par navrata smo kupovali i neke druge, primjerice na putu ili kada bi ovaj zagubili, ali niti jedan nam nije vrijedio ništa, naročito onaj za uho, žali bože novaca.
    I ja sam imala Toshibu otprilike isti broj godina - svi se žale na digitalne toplomjere, ali ovaj je bio savršen, brz i precizan. Sve dok ga moja kći nije zavitlala u zid, u nastupu predpubertetskog bjesnila zbog toga što joj je povišena temperatura pomrsila planove. Pretražila sam više apoteka, ali više nema Toshibinih toplomjera, ne znam zašto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •