Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Praćenje sluzi kao indikacija skorog poroda?

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Praćenje sluzi kao indikacija skorog poroda?

Čovjek uči dok je živ.. Za ovo sam prvi put čula sad, malo prije drugog poroda, nakon brdo iščitanog štiva gdje nije bilo niti riječi o tome..

Uglavnom, savjet je cca dva tjedna pred termin provjeravati sluz (po mogućnosti iz "dubine" i, kako kaže primalja - ne nakon sexa), navodno bi oko stvarnog termina kad će bebač van sluz biti teksture kao u vrijeme ovulacije. Baš zanimljivo!

Jel ima netko još spoznaje o tome ili iskustvo? Ja ću (pokušati) pratiti pa javim..

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam pred kraj bila danima sva sluzava, tj bilo bi mi sluzi na rublju ko u vrijeme ovulacije pa i vise, rekli su mi da mi je to polako iscurio onaj sluzavi cep. mozda je to to o cemu pricas? :?

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mislim da ne. Sluz bi pred porod (i kod ovulacije) trebala biti čvrsta, kompaktna i rastezljiva (ono rastezanje između prstiju..). Meni isto trenutno ima dosta neke prozirnkaste i rijetke sluzi, ali mislim da to nije to.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    ja sam pred kraj bila danima sva sluzava, tj bilo bi mi sluzi na rublju ko u vrijeme ovulacije pa i vise, rekli su mi da mi je to polako iscurio onaj sluzavi cep. mozda je to to o cemu pricas? :?
    Meni se cini da ipak moze biti. Iako mi je polako otisao cep, sluz je bila prisutna i bila bas čvrsta, kompaktna i rastezljiva.
    Anyway, tu sluz sam primijetila 3 dana prije pocetka trudova i poroda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •