Stranica 14 od 28 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Te trenirke su u katalogu INTERspara, a ne SPARA.
    I radi se o INTERsparu u Sisku

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    I radi se o INTERsparu u Sisku
    da. u svom postu 645 nisi niti jednom spomenula interspar, a ja nisam vidovita

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer ja dobijem katalog od spara i u njemu dječje trenirke po 119,99.
    I dobro, danas ja jurim u sisak po tu trenirku, a na kraju nakon pol sata natezanja saznam da ih oni uopće nemaju i nemaju pojma ni hoće ih imati (a akcija od danas).
    A zašto je onda u katalogu, e to mi nisu mogli odgovoriti. Dobila sam samo pišljivu ispriku (preko one stvari), i to je to. U katalogu uredno i dalje stoje trenirke na akciji.
    Evo ipak smo riješili ovu neugodnu situaciju na obostrano zadovoljstvo.
    Danas me nazvala gospođa iz trgovine i ispričala se zbog neugodnosti koje sam imala s osobljem,
    trenirke nisu bile u trgovini greškom dobavljača,
    a ona je meni danas OSOBNO DONESLA trenirku koju sam željela (na poklon), i uz to još punu veliku vrečicu njihovih proizvoda (isto na poklon )

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znači imala si knjižicu za 1500 kuna (150 bodova) + 2 za 500 kn (2x50 bodova). sve zajedno si potrošila prije 2500 kuna da bi dobila te popuste
    ja u dm-u kupujem malo. tj. samo pelene i da bi skupila za popust od 25% (50 bodova ili 500 kuna) trebaju mi cca 2-3 mjeseca

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    znači imala si knjižicu za 1500 kuna (150 bodova) + 2 za 500 kn (2x50 bodova). sve zajedno si potrošila prije 2500 kuna da bi dobila te popuste
    ja u dm-u kupujem malo. tj. samo pelene i da bi skupila za popust od 25% (50 bodova ili 500 kuna) trebaju mi cca 2-3 mjeseca
    a nisam baš...bila je akcija +5 bodova ako kupac ne uzme najlon vrećicu. Ja ih nikad ne uzimam, već nosim svoje. I tada sam koristila gužvu i dolazila svaki dan, makar po bocu vode (DM je smješten na početku šetnice) i frendica je peglala moju dm karticu, uglavnom nisam baš samo ja zaslužna za sve te bodove.
    ALI mi imamo blizance, pa su nam i troškovi za pelene, ad i vlažne maramice i onako duplo veći od uobičajenih...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zadnje grozno iskustvo kupovine mi je bilo u Mercatoru - trebala sam kupiti nesto piletine za rostilj i provela sam dobrih 10! minuta proucavajuci cijene i pokusavajuci shvatiti koliko kosta paket pileceg rasjeka, koliko samo nadbataka, koliko bataka, koliko mjesavine batci-nadbatci, kolko Vindija a kolko Cekin i zasto jedan paket od 500g bataka kosta vise od paketa od 1kg nadbataka drugog proizvodjaca i to sve sa starijom u kolicima a mladjim u nosiljci a oboma dosadno i cendraju. UZAS. Izasla sam s traumom da necu tak skoro jest piletinu (ali zacudo na racunu su bile one cijene koje su bile i u frizideru, ajde bar nesto).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja u DM-u kupujem kompletno sve higijenske potrepštine, kao i sve za čišćenje, a i ponešto njihove hrane, i prilično brzo skupim za popust.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u DM-u kupujem kompletno sve higijenske potrepštine, kao i sve za čišćenje, a i ponešto njihove hrane, i prilično brzo skupim za popust.
    ja sve manje. cijene su užasno digli, tako da ispada da si sama plaćam popust kad ga na kraju dobijem :/ .

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ja sve manje. cijene su užasno digli, tako da ispada da si sama plaćam popust kad ga na kraju dobijem :/ .
    da iz istog razloga i ja tamo uzmem samo pelene + nešto sitno ako mi baš treba ili je na akciji. max 200 kuna mjesečno

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dok je npr. meni dm puno povoljniji u usporedbi s talijanskim ducanima slicnog tipa (drogerije). Kozmetika, kreme, i sl. - ako mi je usput, sve kupim tamo. I za slike mi je najpovoljniji.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

možda

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U intersparu jedan isosport kosta 5,99kn
    A paket 5+1 gratis kosta 36,99kn

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

I još jedna prevara- tisak, izrada fotografija.
    Rok za izradu fotografija im je 5 radnim dana, ja svoje čekam od 5.8., dakle skoro 20 dana!!!
    Na svaki upit putem maila dobijem isti odgovor, da su fotografije u fazi izrade i da će se USKORO dostaviti na odabrani kiosk. Nikada ništa konkretno, imaju tu šablonu koju šalju svima...
    Da sam znala nikad im nebi ostavila fotke......i nikad više neću, sigurno.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dali je nekome uspjelo dobiti popust od 5% koji nudi Lesnina ukoliko se u kojoj drugoj trgovini nudi isti proizvod po nižoj cijeni?

http://www.kuponline.hr/novost/lesni...najnize-cijene

Mi smo evo naručili danas u Lesnini nekoliko kućanskih aparata,
    da bi sad u jednom drugom dućanu našla te iste proizvode ukupno jeftinije za 5,5tis kn.....

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Dali je nekome uspjelo dobiti popust od 5% koji nudi Lesnina ukoliko se u kojoj drugoj trgovini nudi isti proizvod po nižoj cijeni?

da bi sad u jednom drugom dućanu našla te iste proizvode ukupno jeftinije za 5,5tis kn.....
    mi smo jednom pokušali ali ispalo je jako komplicirano to realizirati. radilo se o stolu za kompjuter koji smo pronašli u drugoj trgovini, ne sjećam se više koliko jeftinije. uglavnom, u lesnini su tražili da nam ta druga trgovina izda predračun za stol a ovi naravno to nisu htjeli tako da smo na kraju odustali od natezanja.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vidim da nisam do kraja napisala kakva je zapravo ralika u cijeni:
    dakle, u lesnini je skuplje za 5,5tis kn (s time da su nam dali 20% popusta).....
    U odnosu na pune cijene lesnina je skuplja 6,6tis kn od salona techa....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Jesu li možda negdje oglasili detaljnije ovu garanciju?
    Pada mi na pamet da bi se mogli ograditi jer imaš ponudu firme koja NIJE "salon namještaja".
    Mislim, sigurno su svjesni konkurentnosti internet prodavaonica bijele tehnike.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 27.08.2012. at 17:12

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da javim kaj smo riješili;
    dakle odobrili su nam popust od 5%, ali ne od iznosa koji je bio u drugom dućanu, već od iznosa koji je bil kod njih...
    Zakinuli su nas za jendo 1400kn, pa smo onda ipak u Lesnini kupili (bila je hrpa tih aparata pa je bilo prekomlicirano otkazivat jer smo u tom trenutnku imali još hrpu stvari za poriješava oko kuće)...

Ugl, jučer nam je stigla garnitura za dnevni boravak, i vidim na pultu obavijet;
    Da se garancija najniže cijene ne odnosi na internet trgovinu već isključivo na trgovine namještaje!

To je i logično, samo što ranije to nije bilo nigdje napisano....

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nitko?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa kaj nema neki rok u kojem možeš odustati od narudžbe?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Treba tražiti ponudu, a ne predračun. Predračun ulazi u obračun pdv-a isto kao i račun, pa to njima komplicira život ako se ne realizira. Tako nekako.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nas su tražili baš predračun. valjda ga onda ovi i nisu mogli izdati iz razloga koje ti Mojca navodiš.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

JA sam tražila ponudu u ovom drugom dućanu i sad čekam sutra (valjda će mi poslat).....
    U Lesnini se može odustat al se plaća 20% od ukupne cijene.....

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo prosle godine u Jokeru u Splitu kupili kuhinju (u Meblu) i bila je neka nagradna igra u kojoj se dijelio Mercedes B klase. za svakih potrosenih 500 kn bi se dobio jedan kupon. I mi nadobudno popunili sve te kupone koje smo dobili kupovinom kuhinje sve nadajuci se automobilu, a kad tamo nista Al dobro, nije to prevara, nego sam ja poslije malo progooglala i vidila da je dvije godine ranije Mercedes B klase u Jokeru dobio brat od Kerumove djevojke A ove godine kad smo mi igrali nikako nisam mogla pronaci tko ga je dobio, nigdje nije pisalo, sigurno opet neki rodjo.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nedavno sam vam ovdje pisala o Lesnini. Zvala sam ih telefonom da im iskažem svoje nezadovoljstvo i sve su čuli. Trebala sam im poslati mail, ali ono, danas ću, pa sutra i još nisam. No međutim, moja mama je ispunila nekakav anketni listić, uopće se ne sjeća kada. Napisala je da je nezadovoljna i da se osjećamo prevarenima (na kutnoj garnituri je bila jedna cijena, a mi smo na došli na kasu i platili drugu). Zvali su nju iz Lesnine, tražili točan datum kupovine i naziv garniture, kao i cijenu koja je plaćena. Rekli su javit će se. Ne nadamo se nikakvom javljanju. Trebam li reći da od onda u Lesnini nismo kupili baš ništa?! I neću skoro, ustvari, sve dok ne promijene svoju politiku poslovanja.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Nedavno sam vam ovdje pisala o Lesnini. Zvala sam ih telefonom da im iskažem svoje nezadovoljstvo i sve su čuli. Trebala sam im poslati mail, ali ono, danas ću, pa sutra i još nisam. No međutim, moja mama je ispunila nekakav anketni listić, uopće se ne sjeća kada. Napisala je da je nezadovoljna i da se osjećamo prevarenima (na kutnoj garnituri je bila jedna cijena, a mi smo na došli na kasu i platili drugu). Zvali su nju iz Lesnine, tražili točan datum kupovine i naziv garniture, kao i cijenu koja je plaćena. Rekli su javit će se. Ne nadamo se nikakvom javljanju. Trebam li reći da od onda u Lesnini nismo kupili baš ništa?! I neću skoro, ustvari, sve dok ne promijene svoju politiku poslovanja.
    ne razumijem zasto ste im platili kada ste vidjeli da su vam obracunali drugu cijenu?
    tako smo i mi prije par godina nasli neke super fotelje u magmi home sa sumnjivo niskom cijenom. ja sam se odmah zapalila i kao kupujemo. prije toga sam trazila prodavacicu da mi potvrdi da je to ta cijena (ne da mi se na blagajni odustajat ili raspravljat), još smo se nas dvije napricale kako je to odlicna cijena i tak. vec kad smo mi platili, odnosno mm provukao karticu, na izlazu pogledam racun a ono neka skroz druga cijena, puno veća naravno. vratili smo se i ostavili im te fotelje iz principa. stvarno mrzim kad rade budalu od mene. oni su se svi cudili ko pure dr*ku.

nego, danas, lesnina, još sam nabrijana pa moram...
    naime patimo od kronicnog nedostatka ormara i kako to obicno biva, ja sam dobila popi*ditis u petak zbog toga i odluceno je da cemo nabaviti jos jedan ormar. di cemo nego u lesninu kad je sve na akciji
    moji kriteriji su bili da je sto jeftiniji i da je ormar. nademo neke za 350kn, taman po dimenziji, moze uzimamo. jedan od tih je bio pohaban i naravno sjetim se ja da pitamo da bi bas taj pa jel moze popust (onako cu ga prefarbati). prodavacica nas uvjerava da ne prodaju izlozbene primjerke, mozemo kupiti samo u skladištu, no oni u skladistu nemaju vise niti jedan od tih i ne zna se kad ce doci i da li ce onda biti po toj cijeni. ok, piatm ja ima li u drugim lesninama tih ormara (vise mi se za popust fuckalo)- ona ne zna i ne moze provjeriti, jedino da odemo i pitamo. na sve to ona se mrtva hladna okrenula i otisla
    ne budi lijeni odemo mi do info pulta i zenska nam kaze da mozemo kupiti izlozbeni i da nema veze jel ih ima na skladistu ili ne i da cemo dobiti 5% popusta jer je izlozbeni. pa daj ti sad nesto reci! ko je tu lud?
    u biti sam nabrijana jer mi mm nije dao da potrazim onu prvu i kazem joj ....a bas sam bila nabrijana, no danas je srećici drugi rodendan pa mozda i bolje ovako

poanta- odite na info pult

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi u Lesnini davno kupovali rasvjetna tijela. Rekli su da idu žarulje od 100 w, a zapravo idu od 60 w, što nam ne daje dovoljno svjetla. Morala sam im mozak popiti na slamku dok su priznali grešku i obeštetili nas.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Znači, ima nade....

Oni bi sad, prema toj njihovoj tvrdnji nama dati cijenu koja je u Salona tech-u i još dodatnih 5% popusta.....
    (to bi bile 25% manje cijene od redovnih u Lesnini)
    Niš, vidit ćemo sutra.... Idemo odmah ujutro u akciju....

Prema svim ravilima, trebali bi nam odobriti, ili?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne znam.
    Naručili ste robu, dali neku kaparu, nešto?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jesmo, jučer....
    Ukupan iznos je 32tis, platili 3,5.....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 26.08.2012. at 14:50

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hm. Ne znam što bi rekla, nisam nikad ništa u tom iznosu kupovala kod njih. Pokušaj, ako budu pravili probleme spomeni udrugu za zaštitu potrošača...
    Sretno.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo kod njih kupili kutnu. Platili pravu kozu a dobili eko. Zvali ih i oni nas uvjeravali da je kod nas prava koza al smo im odnijeli jastuk od kutne pa su kao priznali pogresku. Dali nam novu, tad smo uzeli manju i jos nadoplatili da uzmemo madrac i podnice. To smo cekali 100godina, pa nije dosla podnica, pa nema madraca, pa nemaju slobodan kombj da nam dovezu... MM-u pukao film unajmio kombi, zovnuo ih da dolazi po stvari il nek Vrate nazad novce. Dali su nam onda skuplje podnice i bolje nego sto smo mi narucili

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, zval je mm u lesninu, rekli su nam da nemogu priznat ovu drugu ponudu jer se radi o kupnji prek interneta?!
    Sutra dobivamo predračun pa ćemo s time lijepo u Lesninu....

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo, zval je mm u lesninu, rekli su nam da nemogu priznat ovu drugu ponudu jer se radi o kupnji prek interneta?!
    Sutra dobivamo predračun pa ćemo s time lijepo u Lesninu....
    To sam si i mislila da budu rekli.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bas bezobrazno, opce je poznato da kupnja preko interneta nije prava kupnja

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

To su bile njihove riječi, preko telefona, jer su kao "neke ljude bili prevarili prilikom internet kpovine????

AL nećemo odustati samo tako, ipak se radi o razlici više od 6tis kn (to nam izađe jedna perilica rublja/suđa)....
    Tak da sutra idemo tamo...
    S time da smo kontaktirali i Udrugu za zaštitu potrošaća.....

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ipak smo predračun dobili danas, proslijedili ga u Lesninu...
    Ujutro će nam se javiti s odgovorom, kako ćemo i što ćemo dalje....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 27.08.2012. at 16:51

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa piše; odnosi se na njihov prodajni program, pod time ide sve jel?
    Nije nevedeno samo na namještaj....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Piše "Ukoliko u nekoj drugoj trgovini namještaja...", pa će možda tvrditi da Salona Tech to nije (ne drže namještaj koliko vidim).
    Ne da ih branim, jer stvarno je jadno ako ti ne uvaže zahtjev.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 27.08.2012. at 17:32

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

billa u svojim lecima oglašava "akcije" na artiklima koji su nekad bili pakirani u većoj količini - a sad su u manjoj . ambalaža je ista, mene su skoro zavarali (al ja čuvam račune po godinu dana ), pa da ne potegnete do trgovine bez veze...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    billa u svojim lecima oglašava "akcije" na artiklima koji su nekad bili pakirani u većoj količini - a sad su u manjoj . ambalaža je ista, mene su skoro zavarali (al ja čuvam račune po godinu dana ), pa da ne potegnete do trgovine bez veze...
    Koje artikle?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Koje artikle?
    npr. kava, pileći medaljončići, i tak... ja gledam ono što kupujem, i vidim da su to neka "nova" pakiranja... :mad: ...
    SVE treba provjeriti...

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Cheerilee, ne znam za Lesninu i držim fige, ali mi smo to u Baumaxu dobili bez ikakvih problema...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa Vidi poruku
    Cheerilee, ne znam za Lesninu i držim fige, ali mi smo to u Baumaxu dobili bez ikakvih problema...
    Super!
    A kaj ste kupovali?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Baš pričam s mm-om,
    veli da je gospođa koja nas je svaki put zaprimila u Lesnini (na individualne sastanke) bila izrazito ljubazna (ali i iznenađena razlikom u cijeni),
    te da je odmah proslijedila direktoru..
    Sutra imamo dogovoreno s njom sastanak pa ćemo vidjeti...
    Uf, ne spavam već od prekjučer,

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vezano za kupovinu bijele tehnike preko internet prodavaonica - ni u ludilu kupiti ništa u Corbisu!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Corbis je taj koji mulja?

Mi nećemo ni u tom Salona techu kupiti,
    jer smo dali predujam i potpisali ugovor u Lesnini... Tak da ćemo kod njih kupit svakak sad je samo pitanj epo kojoj cijeni...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Corbis je taj koji mulja?

Mi nećemo ni u tom Salona techu kupiti,
    jer smo dali predujam i potpisali ugovor u Lesnini... Tak da ćemo kod njih kupit svakak sad je samo pitanj epo kojoj cijeni...
    da li ste se uspjeli dogovoriti?

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, Corbis mulja.

Stavljam link na posljednju stranu teme, kome se da neka čita i ostatak
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=263185&page=44

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mi smo u Lesnini kupili kauč na tu foru, donijeli smo ponudu druge trgovine u kojoj je bio jeftiniji i stvarno su ispoštovali garanciju najniže cijene bez riječi prigovora...a popust je bio velik, budući da je kauč bio poskup (to je doduše bilo prije 4 godine).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •