Stranica 19 od 28 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

neki dan u Billi kupila 2 x 400 grama Podravca iznad kojeg je uredno bila zaljepljena cijena 49,90kn za 1kg.

na blagajni mi naplati 30-ak kn po siru, pitam blagajnicu zar nije 1 kg 49,90. odgovori da nije, prolazi ova cijena i uputi me da moram točno gledati na što se odnosi akcija. rekoh da je točno iznad njega stajala cijena i da nije bilo nijednog drugog Podravca na polici.

teta je bila ljubazna pa se nisam svađa, nego pričekala da dođe voditeljica...čekanje se odužilo na 10-ak min, za to vrijeme mi starija curka dobija slom živaca, a beba se budi. vadim bebu iz kolica, hendlam nju i curku i polako mi raste tlak.

enivej, na kraju sam s voditeljicom (i bebom i curkom) otišla do police, ispričala se da je kolegica pogrešno zalijepila cijenu na krivo mjesto. podravec od 1 kg pakiranje, koji se nalazio par metara dalje (u prolazu u košari) je na akciji pa sam zamijenila ova 2 za jedan akcijski i vratili mi ostatak novčeka.

fascinirajuće mi je samo bilo kako je blagajnica objašnjavala da trebam sve provjeravati kad kupujem, doslovno bih trebala i bar kod čitati što je na akciji

kad smo konačno stigli do auta, potrpala stvari i kolica u gepek i curke u sjedalice, obje su dobile slom živaca pa nam je do doma bilo veselo. hvala Billa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer sam Nike-u ( Super nova , Zadar )gledala donje djelove trenerki za djecu.
    Snižene sa 249 na 199 kn. Sve . Još mi prodavačica ( bila je ultra ljubazna ) sve povadila i pokazala što me zanimalo.
    Danas dolazim s malim da proba , kad opet sve cijene digli na 249.
    Pitam ( neku drugu ) prodavačicu kako to , jučer je bilo jeftinije , jel prošlo sniženje ili što ?
    Ona mene uvjerava da su sve snižene prodali , da je ovo nova pošiljka.
    Moš mislit. Isti brojevi u istim bojama ko i jučer , i prodali sve , a bilo ih je barem 20 komada.
    Doduše već sam čula kad imaju happy hour ( valjda ih obavezuje centar ) da maknu sve atraktivnije artikle.
    Na kraju sam kupila u Hervisu .
    Posljednje uređivanje od dalmatinka : 13.01.2013. at 22:10

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kavofob ja u pojedinim dućanima ČITAM bar kod kad su akcije
    jedino tako mogu skužiti koliko što košta
    a ako se pokušaju izmotati samo im pokažem kod i cijenu na polici

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam jednom tako popušila u Konzumu. Bile su neke tortilje na akciji, po 10 kn. I čitam bar kod, proizvođača i sve što piše na onoj cedulji ... i SVE se poklapa. Uzmemo mi tako tri paketa jer često radimo meksičku hranu. Kupovali smo puno toga pa nismo provjeravali na blagajni. Inače SVAKI put nakon kupovine pregledam račun, ali taj put, kao za inat, nisam. I dođem doma, pogledam račun, a ono 23 kn!!!
    Nismo imali auto i hodali smo doma s tim punim vrećicama skoro pola sata i stvarno nisam imala ni volje ni živaca vraćati se natrag.
    Znam da je moja greška i da sam trebala reagirati, poslati mail pritužbe ili što god... ali oni su tada već mogli promijeniti cijene, kao što je netko pisao da su napravili u Tom Tailoru i Nikeu...

Uglavnom, razlog ove moje ispovijedi je sljedeći - ne vjerujte ni bar kodu. Ako u dućanu postoji onaj uređaj za provjeru cijena, koristite ga za svaku sumnjivu akciju.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj Konzum i njihove muljaže. Meni se dogodilo da sam kupila zapakirano meso na kojem je već otisnuta cijena i na blagajni mi naplatili 10 kn više. Odmah sam primjetila i rekla blagajnici na što je ona hladno odbrusila da njoj blagajna tak očitava i nije ju briga kaj piše na kutiji. Šefice u dućanu nije bilo i nitko je ne mijenja. Ostalo mi je da se žalim na njihov besplatni telefon. Tamo su me saslušali i rekli da će me kontaktirati kad raspetljaju situaciju. Da bi me malo iza toga nazvala šefica iz tog Konzuma gdje sam kupila meso i rekla mi da je djelatnica pogriješila jer je to meso tek sutra trebala staviti u ponudu jer je tek od sutra ta akcija i ta cijena koja je na kutiji. Zato je i blagajna očitala skuplju cijenu. I neka ja dođem u Konzum s računom i ta će mi djelatnica darovati još jedan paket mesa o svom trošku. Na moj komentar da to nije u redu i da je njima pun frižider tog mesa i da ne vjerujem da je djelatnica kriva već da je žrtva samo mi je kao papiga ponavljala da je akcija od sutra i da djelatnica nije smjela staviti to meso van u frižider.
    Nisam otišla jer bi se osjećala kao govno koje tamo nekoj jadnoj djelatnici izbija iz džepa teško zarađen novac pošto su nju proglasili za krivca. Ma užas s kakvim se emocionalnim ucjenama služe.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam otišla jer bi se osjećala kao govno koje tamo nekoj jadnoj djelatnici izbija iz džepa teško zarađen novac pošto su nju proglasili za krivca. Ma užas s kakvim se emocionalnim ucjenama služe.
    Tako bih i ja postupila. No, da nije za vjerovati, nije...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj, ja sam jednom popi_dila u Kiki. Dakle, imali su neku akciju, da za svaku kupnju mislim iznad 1000 kn dobiješ bon u vrijednosti 10% kupnje. I mi smo baš trebali neke stvari, odemo u Kiku, kupimo za cca. 2000kn i ne dobijemo bon. Pitam ja blagajnicu, a bon? Kaže ona, akcija ne vrijedi za artike na akciji. OK; kažem ja, sa akcije smo uzeli samo jedan artikal, vrijednosti mislim 100 kn, pa onda za to umanjite iznos bona, artikli koji nisu na akciji su 1900kn, pa nam onda izdajte bon od 190kn - logično. A ne može, ne smije biti artikal sa akcije na računu - ja kažem pa šta nam niste onda tako i rekli i napravili dva računa. Uglavnom, natezali se na blagajni, pa sa šeficom, pa su mi na jedvite jade nakon natezanja izdali bon. Napisala sam i bijesan email Kiki, nitko mi nije odgovorio.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, razlog ove moje ispovijedi je sljedeći - ne vjerujte ni bar kodu. Ako u dućanu postoji onaj uređaj za provjeru cijena, koristite ga za svaku sumnjivu akciju.
    To ja radim u većim Konzumima, ali u manjima nema tog čitača koliko se meni čini?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jednostavno ne mogu/ne želim prihvatiti da moram provjeravati bar kodove za svaku stvar koju kupujem

pun kufer mi je tih dućana, da bar ne moramo jesti život bi bio lakši!

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    baš čudno
    ja sam jučer u TT kupila traperice na 50%
    Evo, i moj muž je jučer kupio TT jeans hlače na 50% u Splitu.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    jednostavno ne mogu/ne želim prihvatiti da moram provjeravati bar kodove za svaku stvar koju kupujem

pun kufer mi je tih dućana, da bar ne moramo jesti život bi bio lakši!
    pa odi na plac
    (meni je i tamo stresno, nikad ne znam šta kod koga valja, jel jeftinije tri reda dalje, em me dozivaju lijevo desno, svašta nešto; najbolja je kvartovska povrćara i pouzdana mesnica. al zato tamo nikad nema akcija)

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je to užasna spoznaja - više ni u koga ne možeš imati povjerenja.

Citiraj koryanshea prvotno napisa Vidi poruku
    pa odi na plac
    (meni je i tamo stresno, nikad ne znam šta kod koga valja, jel jeftinije tri reda dalje, em me dozivaju lijevo desno, svašta nešto; najbolja je kvartovska povrćara i pouzdana mesnica. al zato tamo nikad nema akcija)
    Ovako i meni.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovo s bonovima je imala i Croatia osiguranje prilikom produljenja polica od AO. Ako si osigurao auto kod njih, dobio si Ininu poklon karticu s 150kn na njoj, ALI ako nisi znao za to- nisi ni dobio već su djelatnici osiguranja dolazili na pumpu, tankirali i hvalili se "ulovom".

...i sad pred Božić produžuje moj muž osiguranje, ali u Jadranskom i poznatoj službenici u šali kaže" hoću li dobiti karticu?" a ona na to-ne, ne, mi dijelimo bonove za Dionu-200kn
    Šok i nevjerica. Dok nije u šali spomenuo navodni poklon, o Dioninim bonovima nije bilo ni riječi i vjerovatno ih ne bi ni dobio da nije slučajno spomenuo.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Tanči, to je fakat za prijaviti. Samo se opet postavlja pitanje kome i što točno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel se još uvijek dobiva bon kod croatie?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    jel se još uvijek dobiva bon kod croatie?
    Mi smo jučer osigurali kombi kasko i nismo ništa dobili. Prije mjesec dana auto i također ništa...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jučer osigurali kombi kasko i nismo ništa dobili. Prije mjesec dana auto i također ništa...
    Ali jeste li TRAŽILI bon?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, nisam tražila, zato i pitam jel tto još u igri, da pokušam tražiti!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobit ćemo nešto drugo po polici, neko osiguranje dodatno ili asistenciju ili nešto, bonova nema

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Croatia je dijelila Ina poklon karticu sa 150 kn na njoj. Ne bonove, već karticu. To je bilo prije otprilike mjesec dana. Da li je još uvijek to aktualno ne znam. Jadransko je pak dijelilo bonove od 200 kn za Dionu prije tri tjedna, da li još uvijek to vrijedi isto ne znam. Jedino vam mogu preporuciti da obavezno pitate prilikom plaćanja police da li imaju kakav poklon jer ako sutite velika je šansa da vam neće ni ponuditi. To vam je po sistemu- kaj ne znaš to te ni ne boli .

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas u Konzumu hoću kupiti ovaj krumpir:

http://online.konzum.hr/products/500...?source=SEARCH

u vrećama od 2.5 kg. Kako ja uvijek izvažem te već unaprijed određene količine da vidim koja mi se više isplati, odem izvagati i ove. Od desetak vreća koje sam izvagala ni jedna jedina nije bila teža od 2.1 kg, a neke su čak bile lakše od 2 kg! Koja pljačka!

Na kraju nisam htjela iz principa uzeti nijednu, ne dam da rade budalu od mene.

Usput sam htjela kupiti neke od stvari sa njihovih MultiPlus kupona - od 4 različita artikla za koje sam imala kupone nije bilo nijednoga. Lopovi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku

u vrećama od 2.5 kg. Kako ja uvijek izvažem te već unaprijed određene količine da vidim koja mi se više isplati, odem izvagati i ove. Od desetak vreća koje sam izvagala ni jedna jedina nije bila teža od 2.1 kg, a neke su čak bile lakše od 2 kg! Koja pljačka!

Usput sam htjela kupiti neke od stvari sa njihovih MultiPlus kupona - od 4 različita artikla za koje sam imala kupone nije bilo nijednoga. Lopovi.
    Ja sam danas obišla cca. 8 Konzuma u užem centru grada i u niti jednom nije bilo ledoleta od marelice.(isto kupon)

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam čula da svi bojkotiraju Konzum zbog nekakve propagande o zdravstvenom odgoju pa tako i ja.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

điz kakav je to krumpir za 6,80 kn po kili?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    điz kakav je to krumpir za 6,80 kn po kili?
    Pa lički. (To se ja zezam, ne vjerujem im ni to da je lički. )

A zapravo je 8.50 kn po kili s obzirom da ga ima 2 kg a ne 2.5.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Mi krajem 11/12 moj autić, u 12/12 MD-ov... ništa nismo dobili.
    A imamo zbilja ljubaznu tetu referenticu, koja čak dođe s ugovorima van na cestu, da ih MD doslovno iz auto potpiše ako mu se žuri ii ako nema gdje parkirati.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo, bojkotiram konzum već puna 3 mjeseca (nisam ni prije kupovala kod njih, možda nekad svježu ribu kad ne bih stigla na peškariju), prekršila sam samo 2 puta i to radi jedne stvari, onaj six pack mlijeko velebitskih pašnjaka po 26kn, obožavam to mlijeko, jedino njega i pijem. Eto, inače taj konzum mi se užasno gadi, em je dosta skuplji od drugih trgovina, em ga stvarno nikad nisam volila! Puj,puj!
    Posljednje uređivanje od fingertips : 15.01.2013. at 23:03

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam prije par tjedana obavila kupnju u dm-u i uredno provukla karticu jer skupljam one njihove bodove, a oni mi te iste bodove nisu upisali. stanje sam provjerila preko internet terminala. da nisam sacuvala racun (na njemu je bio i poklon) ne bi ih vidjela.
    napisala sam im poruku u kontakt formu, pa se nisu ni ispricali nego odgovorili u stilu da pricekam, bit ce upisani, a nakon toga događaja sam obavila jos nekoliko kupnji i ostale su vec bile upisane.
    pa, eto, ako kome fali bodova : p

inace, ovo sam prvi put u zivotu provjeravala jer se radilo o dosta bodova. da mi nisu upisali 2-3 boda, ne bih ni primjetila..

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam prije par tjedana obavila kupnju u dm-u i uredno provukla karticu jer skupljam one njihove bodove, a oni mi te iste bodove nisu upisali...
    Inače poštujem dm kao instituciju ali su mi se jako zamjerili kad su imali onu akciju sa zamjenom vrećica za platnene torbe. Naime, ta je akcija trajala tijekom svibnja (čini mi se) 2011. Već ČETVRTOG svibnja ni u jednom dm-u u širem centru Zagreba nije se moglo dobiti tih cekera jer je ponestalo zaliha. Odnosno, u svim dm-ovima su mi rekli da će ih dobiti sljedeći tjedan... što se, naravno, nije dogodilo. Nisam osobno bila u svim dm-ovima u Zagrebu, ali su bile frendice, kolegice... i nigdje nije bilo tih cekera već nakon par dana. Oni su uredno reklamirali tu akciju CIJELI MJESEC. OK, rekli su da je do isteka zaliha, ali zalihe su istekle 4., a oni su to reklamirali do 31.!!! Poslala sam im mail da ih pitam zašto se tako ponašaju i kako to mogu reklamirati cijeli mjesec kad je evidentno da akcija više nigdje ne traje. Dobila sam neki glupi odgovor, u stilu da je predviđeno trajanje akcije do 31.5., pa tako i reklamiranje i da je jasno naznačeno da je do isteka zaliha... Je li to samo mene naživciralo?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

to ti bice nisi dobila jer sam ja uzela dvije
    u importanne galeriji, sigurna sam.

ako te tjesi, meni je ta vrecica bzvz (i mogu ti ju poslati). totalno je neprakticna. ima neku rucku koja je premalecka da ju nosim na ramenu, a kad ju nosim u ruci skoro mi se sulja po podu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Baš me veseli čuti da se Konzum bojkotira. Ja to činim već godinama.
    I ne samo Konzum, već i ostatak Agrokor grupe. Jedino Ledo, Janu i Jamnicu ne uspijem izbojkotirati... Ali, to i onako ne kupujem često.

Btw, bojkotiram i Keruma.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako te tjesi, meni je ta vrecica bzvz (i mogu ti ju poslati). totalno je neprakticna. ima neku rucku koja je premalecka da ju nosim na ramenu, a kad ju nosim u ruci skoro mi se sulja po podu.
    i skupi se u pranju

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ma uspjela sam ja dobiti ceker (2.5. ), ali sam pokušala nabaviti za mamu. No, trenutno imam 10-15 tih platnenih torbi, iz raznih izvora pa mi fakat ne treba. Idem se vratiti na onu hrčkastu temu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mi krajem 11/12 moj autić, u 12/12 MD-ov... ništa nismo dobili.
    A imamo zbilja ljubaznu tetu referenticu, koja čak dođe s ugovorima van na cestu, da ih MD doslovno iz auto potpiše ako mu se žuri ii ako nema gdje parkirati.
    Mojca, kaže mi muž koji radi na pumpi pa zna iz prve ruke (znači nije rekla-kazala) da su referenti iz CO dolazili neki čak sa po pet tih poklon kartica tankirat svoje osobne aute. Eto, pametnom dosta.
    ...i još mi kaže da je to sigurno vrijedilo u 10 i 11/12. za prosinac nije siguran, ali za listopad i studeni je.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino Ledo, Janu i Jamnicu ne uspijem izbojkotirati...
    Bojkotiram i Ledo otkad idem u Lidl.
    Jana ajd još kako tako... Ali Jamnica ne. Radije Studenac. Ili Lidl. Ma kupila bih i Knjaza Miloša, ali nemam gdje.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, kaže mi muž koji radi na pumpi pa zna iz prve ruke (znači nije rekla-kazala) da su referenti iz CO dolazili neki čak sa po pet tih poklon kartica tankirat svoje osobne aute. Eto, pametnom dosta.
    ...i još mi kaže da je to sigurno vrijedilo u 10 i 11/12. za prosinac nije siguran, ali za listopad i studeni je.
    Mislim da to stvarno treba prijaviti. Reagira li Društvo za zaštitu potrošača na takve stvari?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku

O, o ovome sam vec dosta citala, neka je udruga isla ciljano u ducane i vagala takve stvari koje su vec pakirane i vagane. Kazu da u vecini fali od 2-10%.
    Ja se tu i tamo sjetim izvagati.
    Ali kome se tu zaliti?!
    Ducani ce se ograditi, jer nisu oni pakirali, mada prodaju lazno pakiranu robu.
    Proizvodacu?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja bi rado bojkotirala Kozum, jako su digli cijene u zadnje vrijeme. Ali sam ljencina, a on mi je najblizi i sve obavim u njemu.
    Ali ne kupujem vise piletinu tamo, u mesnici na placu je file od prsa 45 kn, dok u Konzumu 65 kn!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Konzum i računa na to da nam je svima pri ruci. Zato i imaju po pet trgovina u svakoj ulici.
    Što se tiče količine zapakirane robe. Ja sam jedino u Lidlu uvijek izvagala više nego što je pisalo na pakiranju. Nekad sitno, a nekad i po 200-300g je znalo biti više u pakiranju naranči, krumpira ili jabuka. Meso isto tako.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Inače poštujem dm kao instituciju ali su mi se jako zamjerili kad su imali onu akciju sa zamjenom vrećica za platnene torbe. Naime, ta je akcija trajala tijekom svibnja (čini mi se) 2011. Već ČETVRTOG svibnja ni u jednom dm-u u širem centru Zagreba nije se moglo dobiti tih cekera jer je ponestalo zaliha. Odnosno, u svim dm-ovima su mi rekli da će ih dobiti sljedeći tjedan... što se, naravno, nije dogodilo. Nisam osobno bila u svim dm-ovima u Zagrebu, ali su bile frendice, kolegice... i nigdje nije bilo tih cekera već nakon par dana. Oni su uredno reklamirali tu akciju CIJELI MJESEC. OK, rekli su da je do isteka zaliha, ali zalihe su istekle 4., a oni su to reklamirali do 31.!!! Poslala sam im mail da ih pitam zašto se tako ponašaju i kako to mogu reklamirati cijeli mjesec kad je evidentno da akcija više nigdje ne traje. Dobila sam neki glupi odgovor, u stilu da je predviđeno trajanje akcije do 31.5., pa tako i reklamiranje i da je jasno naznačeno da je do isteka zaliha... Je li to samo mene naživciralo?
    Nisi jedina koju je to naživciralo, svojevremeno je bilo rasprave o tim platnenim vrećicama u topicu o DM-u. Ja živim u malom gradu, pa nisu potrošili zalihu tako brzo. Uspjela sam dvije dobit (donijela sam im tonu običnih vrećica, mrzim te vrećice i to mi je bilo super za ih se rješiti). I dan danas ih koristim za male kupovine. Inače, ja sam veliki ljubitelj kupovine sa vlastitim platnenim vrećicama, ne kupujem plastične od 2007. i mislim da sam u tih 6 godina uspjela uštedit najmanje 600-700 kuna, ako ne i više. Raduje me što više nisam jedina koja gradom šeće s platnenim vrećicama, ima nas sve više.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mesnici na placu je file od prsa 45 kn, dok u Konzumu 65 kn!
    a u perutnininim dućančićima 35, na akciji 28! Doduše prsa, ne filet, ali kost ionako zakuham za juhu

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam isto ljubitelj platnenih vrećica, al ove dm-ove nisam uspjela dobiti na zamjenu vrećica i baš sam bila ljuta jer sam gotov uvije vukla svoje vrećice jer me nerviraju te plastične koje dijele šakom i kapom a davimo se od te plastike više
    kupila sam si poslije 2 i meni su ok

a Konzum me užasno nervira godinama već, međutim, gori od njega je Mercator i po cijenama i po lopovluku (a osobito po onim pika karticama i aparatu koji često ne radi, a ionako ti daju bodove samo na gotovinu i to svakih 50kn 1 bod)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Alkemicar, a zašto ne uzmeš Pika kreditnu? Meni je super, a i čini mi se da je jedan bod svakih 35 kuna. Ja si u 6 mjeseci obično uspijem natući 180 kuna popusta sa Pike + oni popusti svaku subotu. A nema članarine.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Na svakoj deklaraciji robe koja je podlozna rasipavanju,kaliranju i sl treba biti naznaceno koliki je moguci postotak odstupanja od pakirane tezine. Za sve drugo tu je udruga za zastitu potrosaca ili inspekcija koja provjerava tocnost deklaracije.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i mi imamo mercatorovu karticu (najobicniju, plavu). 35 kuna je jedan bod. stvarno se uspije u 6 mjeseci skupiti za popust ili dva (90 ili 180 kuna) ako tamo kupujete.
    mi sad imamo oko 75 bodova koji ce mi propasti jer mi je otisao onaj cip, a kroz magnetnu vise ne mogu provlaciti ni na obicnoj kasi, ni na tik-taku, a nova kartica se ceka dva tjedna.
    dobro dođu i popusti subotom -10%, kao i oni kuponi iz mjesecne knjizice.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi imamo mercatorovu karticu (najobicniju, plavu). 35 kuna je jedan bod. stvarno se uspije u 6 mjeseci skupiti za popust ili dva (90 ili 180 kuna) ako tamo kupujete.
    mi sad imamo oko 75 bodova koji ce mi propasti jer mi je otisao onaj cip, a kroz magnetnu vise ne mogu provlaciti ni na obicnoj kasi, ni na tik-taku, a nova kartica se ceka dva tjedna.
    dobro dođu i popusti subotom -10%, kao i oni kuponi iz mjesecne knjizice.
    pa napiši im neki mail, fino sve obrazloži i zamoli da ti bodove (ili barem dio) prenesu u slljedeće razdoblje. možda upali.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne hoda to svi koji imaju više od 235 bodova idu u nagradnu igru.

ja u zadnje vrijeme skupim cca 185 bodova( koje posle uspješno zamjenim za robu), najviše onda kad su dupli bodovi, i to onda znam zet dost toga kaj je na akcijama ili bonove za mobitel

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam prije par tjedana obavila kupnju u dm-u i uredno provukla karticu jer skupljam one njihove bodove, a oni mi te iste bodove nisu upisali. stanje sam provjerila preko internet terminala. da nisam sacuvala racun (na njemu je bio i poklon) ne bi ih vidjela.
    napisala sam im poruku u kontakt formu, pa se nisu ni ispricali nego odgovorili u stilu da pricekam, bit ce upisani, a nakon toga događaja sam obavila jos nekoliko kupnji i ostale su vec bile upisane.
    pa, eto, ako kome fali bodova : p

inace, ovo sam prvi put u zivotu provjeravala jer se radilo o dosta bodova. da mi nisu upisali 2-3 boda, ne bih ni primjetila..
    Isto i kod mene. Djelatnice u trgovini vrlo ljubazne (otisla sam kod njih s racunom i one obavijestile tu sluzbu). Za nekoliko dana me zvala jedna "teta" i rekla da ce bodovi iduci dan biti vidljivi. Bez rijeci isprike. Odsad za svaki racun provjeravam na internetu da li su bodovi zabiljezeni.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ljuta sam ko pas
    bila jutros u lidl-u, nakupovala voca i povrca na snizenju 20%, dodjem doma gledam racun i nista nije snizeno! gledala sam cijene tamo i bile su istaknute, na racunu puna cijena! racun na zalost provjeravam odma na blagajni samo kad mi je sumljivo , ali kako sam dosta toga uzimala nije se dalo nista primjetit.
    Nemogu vjerovati da je od cetvrtka kako akcija traje nitko od kupaca to nije primjetio. Ne da mi se vracat u lidl, sama sam s djecom doma, pa sam zvala onu njihovu sluzbu. oni ce prosljedit i provjerit, bla bla. ostavila sam svoj kontakt pa ce mi se javit u pon, bas me zanima sto ce reci
    lidl - Dubrovnik

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    ljuta sam ko pas
    bila jutros u lidl-u, nakupovala voca i povrca na snizenju 20%, dodjem doma gledam racun i nista nije snizeno! gledala sam cijene tamo i bile su istaknute, na racunu puna cijena! racun na zalost provjeravam odma na blagajni samo kad mi je sumljivo , ali kako sam dosta toga uzimala nije se dalo nista primjetit.
    Nemogu vjerovati da je od cetvrtka kako akcija traje nitko od kupaca to nije primjetio. Ne da mi se vracat u lidl, sama sam s djecom doma, pa sam zvala onu njihovu sluzbu. oni ce prosljedit i provjerit, bla bla. ostavila sam svoj kontakt pa ce mi se javit u pon, bas me zanima sto ce reci
    lidl - Dubrovnik
    ja sam jutros u lokalnom lidlu kupila hrpu voća i sve je sniženo i na računu.
    ali sam poučena nekim iskustvima počela provjeravati svaki račun još na blagajni.
    jednom su mi dvije žemlje koje koštaju svaka po 85 lipa,
    naplatili pod onaj krumpirov kruh koji košta svaki po 6 i nešto
    kupim 2 mlijeka, oni naplate tri i tako slično...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •