Citiraj sorciere prvotno napisa
suncokret, jasno mi je da npr. nije mogao odnijeti kutije... ali je mogao skinuti cijenu.
ok, čovjek je pogriješio, to mi je bilo odmah jasno, no je li zbog toga ok uzeti mu novac? kako je time kažnjen vlasnik interspara ili nekog drugog lanca trgovina?

i previše puta dobivamo "objašnjenja" da "nisu stigli", "zaboravili", "promaklo", itd...
ako se i radi o namjeri, to definitivno nisu krivi radnici koji slažu robu po policama, nekako sumnjam da im je to u opisu posla niti da imaju ikakve koristi od toga,
a možda stvarno ljudi i ne stignu uvijek sve jer ih je premalo i šefovima nije najvažnija stvar na svijetu paziti na cijene jer i tako neće oni nadrapati?

i zašto misliš da drugima na poslu ne skidaju plaću / stimulaciju itd...???
gdje sam to rekla?

još jedna stvar u intersparu - a to je da maknu redovnu cijenu, napišu AKCIJA, i prodaju PO TOJ ISTOJ REDOVNOJ CIJENI!!!
ja našla nekoliko artikala koje uobičajeno kupujem.
i je li zbog toga pošteno uzimati novac ljudima koji za to ne mogu biti odgovorni ?
ili bi možda bilo djelotvornije i poštenije obratiti se upravi ili vlasnicima, možda ni oni nisu upoznati s ovakvim načinom potkradanja?

ne znam, možda sam ja blesava, ali meni nije ok kažnjavati ljude koji na politiku neke tvrtke nemaju nikakav utjecaj i još im zbog te iste politike i stupidnog zakona bilo tko može doći i izbiti tko zna koliko teško zarađenih kuna mjesečno iz džepa.
zakon je trebao predvidjeti za takve prekršaje kazne za poslodavce ( i to poveće), pa bi lažnih akcija bilo manje