ok, čovjek je pogriješio, to mi je bilo odmah jasno, no je li zbog toga ok uzeti mu novac? kako je time kažnjen vlasnik interspara ili nekog drugog lanca trgovina?sorciere prvotno napisa
ako se i radi o namjeri, to definitivno nisu krivi radnici koji slažu robu po policama, nekako sumnjam da im je to u opisu posla niti da imaju ikakve koristi od toga,sorciere prvotno napisa
a možda stvarno ljudi i ne stignu uvijek sve jer ih je premalo i šefovima nije najvažnija stvar na svijetu paziti na cijene jer i tako neće oni nadrapati?
gdje sam to rekla?sorciere prvotno napisa
i je li zbog toga pošteno uzimati novac ljudima koji za to ne mogu biti odgovorni ?sorciere prvotno napisa
ili bi možda bilo djelotvornije i poštenije obratiti se upravi ili vlasnicima, možda ni oni nisu upoznati s ovakvim načinom potkradanja?
ne znam, možda sam ja blesava, ali meni nije ok kažnjavati ljude koji na politiku neke tvrtke nemaju nikakav utjecaj i još im zbog te iste politike i stupidnog zakona bilo tko može doći i izbiti tko zna koliko teško zarađenih kuna mjesečno iz džepa.
zakon je trebao predvidjeti za takve prekršaje kazne za poslodavce ( i to poveće), pa bi lažnih akcija bilo manje