Stranica 8 od 28 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

slučaj danas u Mercatoru
    Ariel od 1,5 l sa Pika karticom sa 39,99 snižen na 19,99, (kupovala sam samo par stvari pa sam skužila)
    na blagajni puna cijena, imala sam vremena pa sam čekala da to riješe, nekih 15 minuta
    uglavnom cijena na blagajnama nije promijenjena, nakon 4 razgovora sa raznim djelatnicama (šeficu nisu mogli naći da to promijeni) blagajnica (koju uopće ne smatram odgovornom) na kraju mi je kucala punu cijenu a naplatila po sniženoj

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mima, svi smo na kraju došli do istog zaključka
    slažem se da sigurno blagajnice i prodavačice na sebe primaju gnjev prevarenih kupaca a nisu krive
    A objasnila sam i zašto sam rekla da je to ružna situacija
    bar troje iz onog kilometarskog reda se sjetilo da je imalo slično iskustvo kao ti pa joj je usput to i napomenulo (sigurno na lijepi način )
    Na temu...
    Osim lanaca prehrane najviše me izludio Pevec, kad je još bio aktualan a mi radimo kuću pa nam je tamo sve na jednom mjestu. Jednom prilikom sam usput tamo htjela uzeti wc papir. Kupim Zewu, 19,99. Na kasi mi žena naplati nekih 45 kn, ne znam u lipu. Običan wc papir! Vratila sam ga, a ona se i sama zgrozila na cijenu!
    Općenito me tamo ljute, koga god nešto pitaš nije s tog odjela. Slavinu mi je žena provjerila da vidi jel sve ok , kad na kraju nedostaje bitan dio. U to su se zatvorili i sad imam skupu slavinu bez tog nečeg što joj fali. Mogu se slikat sad.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ima zewa super deluxe nešto koja košta tih 40 i nešto kuna, moja frendica kupila u kvartovskom dućanu, a nije odmah skužila

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku

još jedna stvar u intersparu - a to je da maknu redovnu cijenu, napišu AKCIJA, i prodaju PO TOJ ISTOJ REDOVNOJ CIJENI!!!

ja našla nekoliko artikala koje uobičajeno kupujem.
    Kad sam vidjela ovu temu upravo sam o intersparu htjela pisati. Nedavno sam kupila piđamicu za buckića i platila ju 49,99. Nakon par dana ugledam iznad tih istih piđamica ogroman natpis: akcija. Hodam prema polici i ne mogu vjerovati kako sam promašila akciju, ali ubrzo sam ugledala akcijsku cijenu 49,99

Nedavno nam se u metrou također dogodila neugodna situacija s cijenom proizvoda, samo je cifra bila velika. Na akciji su bila garažna vrata. Stara cijena 3600, nova 3100(okvirno). Tek nakon što smo platili americanom, primjetili samo krivu cijenu. Naravno, akcija je prošla mjesec dana prije, ali je netko zaboravio skinuti cijenu. Račun su nam stornirali i ponovno naplatili po akcijskoj cijeni jer je takva politika firme. Čekali smo sat vremena s malom bebom u naručju.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj antigona prvotno napisa Vidi poruku
    ima zewa super deluxe nešto koja košta tih 40 i nešto kuna, moja frendica kupila u kvartovskom dućanu, a nije odmah skužila
    zewa me podsjetila na nešto, nije direktno povezano s prijevarama robnih lanaca nego sa "smanjivanjem" proizvoda a cijena ostaje ista.
    neki dan sam kupila zewa papir i skužim da je rola uža nego inače!!!
    izgleda da su smanjili pakiranje i ostavili istu cijenu, grrrrrrrrrrrr.

tako i jogurti u gramaži idu stalno dolje, ima i brdo drugih proizvoda.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja neki dan usla u Dionu uzasno zeljna neceg slanog, i ugledam cips na akciji 9,99. Sjetih se da imam taman 10kn u komadu, zgrabim cips i na blagajnu, teta nes otkucava, ja vec pruzam mojih 10kn a ona meni 10,99?!?! Kazem ja njoj kako pise da je 10kn i pokazujem joj veliki crveni natpis akcija (jer se polica vidi s blagajne). Na sto ona okrene ocima i onak prezrivo mi odgovori "Kolegica nije stigla promijeniti cijenu, ali evo ja vas castim s tom kunom ?!?!?"
    Mislim da me ne budu skoro opet vidjeli u toj Dioni...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 02.10.2010. at 23:31

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Osim lanaca prehrane najviše me izludio Pevec, kad je još bio aktualan a mi radimo kuću pa nam je tamo sve na jednom mjestu. Jednom prilikom sam usput tamo htjela uzeti wc papir. Kupim Zewu, 19,99. Na kasi mi žena naplati nekih 45 kn, ne znam u lipu. Običan wc papir! Vratila sam ga, a ona se i sama zgrozila na cijenu!
    Općenito me tamo ljute, koga god nešto pitaš nije s tog odjela. Slavinu mi je žena provjerila da vidi jel sve ok , kad na kraju nedostaje bitan dio. U to su se zatvorili i sad imam skupu slavinu bez tog nečeg što joj fali. Mogu se slikat sad.
    Joj meni je najludje bilo napraviti djir Bauhaus-Baumax-Pevec po Jankomiru. Koje razlike u cijenama. A Pevec je i inace bio poseban ducan, mi smo hrpu toga kupili tamo na akcijama/snizenjima ali sam unaprijed znala da ak nes krepa da vjerojatno nis od reklamacije, a da je i popravak upitan. Jednom npr. kupujemo tamo pec iz kataloga (akcija) i stvarno povoljna, a na izlozbenom primjerku onaj papiric da je zadnji komad-prodano. Odem do prodavaca da provjeri da li ima jos koji komad u nekom drugom centru - a on onda skuzi da to pise na krivoj peci, i da ovih ima jos 10 komada na skladistu... A takva ista godinu dana kasnije 500kn skuplja u Bauhausu isto kao na akciji. I tako svaki put neka smjesna prica. Moram opet pocet kupovat tamo, jos kad se sjetim 12 rata beskamatno na American...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj antigona prvotno napisa Vidi poruku

Majko mila... WC papir za 40 i nešto kuna?!! Od čega je, od zlata?!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

u Grazu se kupi zewa sa 4 sloja za cijenu naše zewe sa 3 sloja. a u intersparu sam jucer vidio imaju neki 3-slojni žuti wc papir na akciji po 17 kuna isti rang kao zewa.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Opet zanimljivost iz Konzuma - kupila sam, kao i uvijek, plastične čaše (1 dl) čija je cijena smiješna (50 komada za pola kune, pa komu treba za vrtić...) i uzela 4 paketa. Tek sam na izlazu pogledala račun: dva paketa su naplaćena po pola kune, a druga dva po 7,99. Kako, zašto? Zato što su na istoj polici pomiješane potpuno iste čaše dva proizvođača u skoro istoj ambalaži. Čakovečke čaše su u prozirnoj plastici po pola kune, a Čitlučke na skroz istoj plastici imaju plavo-zeleni cvjetić i koštaju 7.99 .

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Konzum , kupila zimsku na akciji da bi poslije skužila da su zaračunali punu cijenu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Konzum je jako aljkav za promjene cijena i slaganje robe po policama.
    Dogodilo mi se više puta da upozorim, i nakon tjedan dva (ne dan, dva!) još uvijek nije nitko ispravio
    Zaista ih nije briga.
    Ali, treba zvati onaj njihov besplatni telefon i prijavljivati

U Plodinama sam uzela isto jedan proizvod ispod kojeg je bila ogromna AKCIJA, a na blagajni puna cijena! Prodali su mi ga po akcijskoj cijeni, kad sam upozorila.
    Uglavnom, stalno i sve treba kontrolirati :/

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ovo ne spada baš u prevare velikih centara, ali čisto da obratite pažnju. PIK-ova šunka u vlastitom soku u superkonzumu dođe 72,99kn/kg, a u normalnom konzumu 82,99kn/kg.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

valjda se zato ovaj zove super
    jucer sam i ja bila u jednom od konzuma i na jednoj polici za Vitalis muesle je jedna cijena, a za iste na polici iznda druga, razlika je 3-4 kn, valjda ovisi s koje police uzmes i koliko je istu tesko napuniti

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

velika većina proizvoda je u superkonzumu jeftinija nego u običnom.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    velika većina proizvoda je u superkonzumu jeftinija nego u običnom.
    O da, to sam i ja primijetila. Nakon što sam se nekoliko puta zeznula, naravno.

Ali nemaju ni svi "obični" Konzumi iste cijene - onaj u Pothodniku je skuplji od mog kvartovskog.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

"akcija" u intersparu daske za peglanje simpex prije cca 7 dana cijena 160 kn, jučer akcija i dalje ali cijena 215 kn

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer u Turbo limaču. Uzimam zimske rukavice na kojima piše cijena 39,99 kn i dođem na blagajnu i obračuna mi 69,99kn. I napomenem blagajnici da je kriva cijena, a ona mi odbrusi da to nije njezin odjel i još mi bezobrazno kaže da je cijena 69,99kn i pita "Hoćete ili nećete?". Naravno, zvala sam nekog voditelja. Nakon nekoliko čudnih pogleda voditeljice i nekolikominutnog čačkanja po blagajni i ukucavanja nekoliko šifri, moje rukavice su ipak koštale 39,99kn (zapravo i 21% manje jer sam iskoristila onaj rođendanski popust). Voditeljica mi se debelo ispričala, a pogotovo kad sam joj rekla kako je blagajnica reagirala (naravno, blagajnica je stajala kraj nas cijelo vrijeme i prevrtala očima).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OBOŽAVAM kad su bezobrazni, iako većinom zaista nisu krive blagajnice, ali puno puta sam bila u sličnoj situaciji,
    Uvijek reagiram, čak ih šećem do polica s krivim cijenama (na to sam POSEBNO alergična!), ali samo jednom su mi obračunali nižu cijenu (koja je bila istaknuta)
    Nekoliko puta sam za nekoliko različitih stvari upozorila (kulturno :D) da su cijene krive ili već što je bilo, danima, DANIMA iza toga ništa nije mijenjano. Pa jednostavno ne mogu prihvatiti da se to ne može promijeniti, i to nakon što ti kupac UKAŽE na to!!

Jako, jako su bezobrazni.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jučer u mercatoru, ariel od 2.25 l na akciji i košta 39.90, izrazito upada u oči jer je odmah inad njega isti taj ariel u pakovanju od 1.5 l i košta preko 40 kn. na blagajni naravno, 59.99. predložili su mi da ga vratim, nisam htijela, na kraju su mi vratili 20 kn. najviše me razljutila ležernost kojom su miobjasnili da je ta akcija pošla, pa kao ništa se ne može.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Malo o Lidlu!
    Već mi se par puta dogodilo da nemaju artikla na akciji.(govorim o normalnoj hrani tipa milk šnite, tortelini)
    I to prvi dan akcije.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Malo o Lidlu!
    Već mi se par puta dogodilo da nemaju artikla na akciji.(govorim o normalnoj hrani tipa milk šnite, tortelini)
    I to prvi dan akcije.
    To se meni događa u Mulleru na Trgu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To se nama dogodilo u Muelleru u CC1 sto puta - zapravo, ne sjećam se da sam ikad uspjela naći stvari koje su bile kao na akciji u prospektu. Npr. neke igračke, pa onda nekakve kadice za staviti u hodnik, za mokre cipele itd.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja u Lidlu nikad nisam našla na akciji baš ono što je zanimljivo ili bolje kvalitete.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

...u lidlu ima artikala na akciji otprilike 15 minuta...ne znam jeste ikad bili u rano jutro, ali to je neopisivo...stariji ljudi se doslovce guraju i trgaju stvari jedan drugom iz ruku zadnji put kad sam bila, nebili ulovila vreću za spavanje, pozvan je i zaštitar da napravi reda jer su neke babe pokupile puna kolica svih mogućih artikala koje su mogle ugrabit a onda se mijenjale s ljudima po dućanu za druge stvari...koma

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kozmo: ispod jedne nijanse Essence XXXL Shine Lipglossa cijena 9,90 Kn, na racunu 16,90 Kn...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ja sam pehista na kvadrat kad govorimo o krivo naplaćenim proizvodima i računima većim nego što bi trebalo ! Npr. Interspar-ljetos platila dinju na akciji 43 kn! Šta reći, sve al doslovno sve treba odmah prekontrolirati... Naravno sa slučajem dinje to mi nije palo na pamet jer ti same zaposlenice tamo važu voće i povrće, al u glavnom meni je umjesto šifre dinje koja je bila nekih 10-ak kn po kg, otkucala šifru crvenog grožđa koje je bilo 30 kn po kili. To sam naravno shvatila tek drugi dan, kad sam uzela dinju iz frižidera i ugledala cijenu na njoj.. katastrofa.
    A prije tjedan dana opet u Intersparu kupim kućni ogrtač za 120 kn i još par sitnica za 50-ak kuna, dam Diners i na slipu za potpis ugledam cijenu 300 kn ???? Niš mi jasno... pogledam račun a ona mi 2 puta otkucala ogrtač... i onda peripetije oko storniranja računa, zvanja Dinersa i td i td .. izgubila sam volju ići po dučanima a nekad me to tako veselilo

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas u Lidlu kalupi za kolače, uzmem 3 kom. tražim provjeru cijene i ispadne da je po komadu 10 kuna veća od istaknute, dakle nekih 30% više. Prodavač vidi da sam u pravu, zove šefa, koji počne muljati da ko zna od kad je to... Onda je krenulo da nisu oni kriv,i da su kupci premještali, ali cijene otkucane na blagajni nema nigdje istaknute...Kažem jel to znači da nemam pravo dobiti artikl po istaknutoj cijeni, kaže pa nisam ja to rekao, rekoh znači onda mogu. I tako probali me smuljati, pa na kraju ipak dobila po istaknutoj cijeni! Da nisam insistirala, nema šanse. Najveća koma je da se dio ljudi na blagajni bunio, ljudi se bune i kad se zapravo boriš za njihova prava, svašta!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj hipohondrica prvotno napisa Vidi poruku
    ! Npr. Interspar-ljetos platila dinju na akciji 43 kn! :

oprosti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije smiješno - još dok su tete u Konzumu vagale povrće, meni su češnjak izvagale po cijeni neke skupe salame. Skužila sam doma i vratila se u dućan. Mislim da po sitno svi nekako varaju, samo čovjek nema vremena provjeravati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se isto svaki put vratim ako mi nešto krivo naplate, ali već dugo, još u dućanu prođem po računu i provjerim stavke, a posebno nešto što sam uzela na akciji.
    I uvijek se bunim

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja uvijek, ali uvijek nakon blagajne stanem sa strane i kontroliram stavke ... pokazalo se pametnim. A imam tu sreću da izvrsno pamtim brojeve ...

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Imam neki gadan osjećaj da se i u DM igraju ponekad s nama vezano za akcije/popuste preko kupona. Npr. kada su imali maslinovo na akciji (ne znam više omjere čini mi se pola litre za 20 kn) nije ga bilo ni za lijek i kad sam im poslala mail ponudili su neko suncekretovo kao zamjenu. Da, baš, istog su ranga.
    Vidim i sad natpise uz blagajnu da umjesto blabla ovoga možete uzeti ovo blabla.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u par navrata u Intersparu naletila da nije tocno izracunata cijena po kg
    primjer: sir za mazanje, razlicitih tezina, uvijek usporedim cijenu po kg koja je istaknuta ina naljepnici spod cijene proizvoda

i ja kontroliram racun, isto se pokazalo korisno, posebno u Konzumu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj hipohondrica prvotno napisa Vidi poruku
    Npr. Interspar-ljetos platila dinju na akciji 43 kn!
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

oprosti
    ajd da se nastavis vedro smijati ja sam neki dan kupila onaj mali maslac od 10 g za 51 kn, samo za usporedbu 250 g istog tog maslaca dodje oko 12-14 kn.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne ljuti se
    nisam se ja smijala što je ona spušila
    i ja sam par puta
    nego mi je bila smješna formulacija
    "dinja na akciji - 43 kune"

gdje su te zavaljali za maslac?
    si reklamirala?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što se tiče prevare, meni se par puta dogodilo u mercatoru u popustljivi utorak da mi neke artikle ne stave na 10%
    iako nisu bili ni na kakvoj drugoj akciji
    treba stvarno paziti kao kobac

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo jednom u Intersparu uzeli pileći file koji je imao naljepnicu da ga ima u kilama, tipa 10 kila a ne pola kile -- uglavnom bilo je drastično pa sam naravno odmah skužila jer je račun bio 2.000 kuna - MM je uzdahnuo i pružio karticu ali ja sam bila prisebnija.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isuse :eek :eek

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma ne ljuti se
    nisam se ja smijala što je ona spušila
    i ja sam par puta
    nego mi je bila smješna formulacija
    "dinja na akciji - 43 kune"
    ma ne ljutim se vec sam se samo sjetila sebe kako sam se tjesila kako je danas taj maslac ukusan

gdje su te zavaljali za maslac?
    si reklamirala?
    Bila, ne jer kad sam skuzila vec sam bila na poslu, i pripremala sam si sendvic. a do te bile bi potrosila toliko love na prijevoz i sve tako da mi se nije dalo.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

na žalost, kad dođeš doma ako odmah na licu mjesta ne prekontroliraš račun, malo kome se da vraćati natrag... s tim oni i računaju !

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo ja danas bila u konzumu s kuponima i idem kupiti onu rio mare tunu koja je u pakiranju 2+1 za 14 kuna (popust s bonom 50%) i tek doma sam shvatila da sam ja uzela 3+1 (ispod nje je bila velika ploča o popustu s kuponom) koja naravno nije na akciji. na računu mi je uredno proveden bon pod šifrom ali uz njega nema iskazan popust ka što ima za druge artikle.
    Obzirom da je to kvartovski knzum koji mi je blizu, sutra uredno idem natrag po svoj bon.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam kupila prije koji mjesec beštek u Lesnini 75 dijelova plus šeflja, zaimača... kako god... platila sam ga 999,00 kuna
    Danas dolazi prospekt od Lesnine, kao akcija akcija sve na 50%, između ostalog i taj isti beštek (marka ista, pakiran u drvenom koferu, ma sve isto...) na 50%, snizeno sa 1999,00 na 999,00...
    Crkla sam od smijeha i dođe mi da im pošaljem mail da su jadni... Strašno!!

Gost

Početno

To je isto ko menji juče ru X nationu .Balim na jednu zimsku tuniku koja je prije par dana imala cijenu 349kn .Obradujem se jer do danas imaju sniženje 30-50% , i odem ja jučer usput i super ona meni kako je na nju popust 50% ja se obradovala kad tunika košta 249kn , lijepo se zahvalila i izašla .

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja sam skužila da u Xnationu preprave cijene prije popusta. Ne kužim zašto rade budale od nas .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I Oshkosh ima iste fore...za curke sam još u 3.mj. gledala kratke majice i čekala sam sniženje...naravno već su dva puta kao snižavali cijene, a cijene uvijek ista

zbab

Početno

Konzum, Billa, Interspar, Kaufland, Lidl, Getro, Plodine... sve je to ista ekipa.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Kozmo: ispod jedne nijanse Essence XXXL Shine Lipglossa cijena 9,90 Kn, na racunu 16,90 Kn...
    to se isto meni dogodilo ali u dm-u identicna stvar

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pazite na akcije pilećeg filea! reklamiraju cijene za 800g, a ne za kilu... kao "povoljno"... uzela, pogledala, izračunala, vratila u frižider...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je postalo skroz naporno nakon posla napamet racunati koliko kosta kg mesa ako je 720g 36.99kn :idiotskikonzum:

Stranica 8 od 28 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •