Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
Naljutili su me u Lesnini. Imaju izloženu kutnu garnituru za dnevni boravak i na njoj cijena npr. 4.000,00 kn. Kutna garnitura je na razvlačenje, ima sanduk za posteljinu i nekakav naslon za glavu- stojim pred njom i gledam je takvu kakva je. Čitam cijenu- 4.000,00 kn. Ok. Pozovem prodavačicu i kažem da bi kupila tu istu garnituru. Ona me pita- da li sa sandukom, na razvlačenje tralalala. Rekoh da, takva kakva je tu izložena. Lijepo dobijem odgovor- da, ali onda nije ta cijena. Nego kolika, pitam? Kada kaže ona meni 7.000,00 kn, jer se posebno naplačuju dodaci (to razvlačenje itd.) Ostala sam u čudu. Pa hoću garnituru kakvu vidim i po cijeni koja na njoj piše. Ali, ne. Politika je drugačija.
Bilo bi mi jasno da je bila izložena garnitura bez tih tzv. dodataka i na njoj cijena 4.000,00 pa ako hoću dodatke da ih moram nadoplatiti, a ovako, ili sam bedasta ili ne razumijem.
Uglavnom, razočarana sam.
Petljaju i varaju na sve moguće strane.
Lovaju u mutnom, pa ako prođe- prođe.
I odavno govorim da ovdje neću kupovati ništa osim mlijeka kod poznanice na selu, opet se naveslam na tanak led. Grrrrrrrr.
znači još uvijek to rade
identičan slučaj, predivna garnitura, ogromna, cca 4.500,00 kuna
sretni mi, veseli, ALI
garnitura je mala ako se makne tabure koji je ogroman i izgleda kao sastavni dio garniture, uopće se ne kuži da je poseban, a on sam košta 2.000,00
ha, ha
i šta su s tim postigli - pa nije nitko blesav da neće pitati ni skužiti na kraju da im fali skoro pola garniture