Stranica 15 od 28 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i tako ja odem po akcijske artikle u interspar....

piletina - nema...
    kava - ne samo da nema, nego su istu vrstu kave (manje pakiranje) stavili ispod natpisa "akcija" - iako je cijena redovna...

voće i povrće - grozno
    tosta barilla - nema (navodno je u redovnoj ponudi!?)
    ostali (redovni) proizvodi - nikakav izbor. police poluprazne, ono što je na njima- ispremetano. lako za to - ali ne možeš povezati cijene...

drznula sam se pitati za artikle koje nisam našla, pa su me dvije tete koje su slagale robu onak fino "oprale", i to čim sam krenula dalje. bez pardona, na udaljenosti na kojoj se sve čuje.

idu im na neku stvar "takvi, živčani"... baš... žuljalo me da potrošim dva sata, napravim 16 kilometara autom (8+8), i onda ponovo moram u dućan - jer nisam našla ono što trebam...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku

piletina - nema...
    kava - ne samo da nema, nego su istu vrstu kave (manje pakiranje) stavili ispod natpisa "akcija" - iako je cijena redovna...

voće i povrće - grozno
    ostali (redovni) proizvodi - nikakav izbor. police poluprazne, ono što je na njima- ispremetano. lako za to - ali ne možeš povezati cijene...

drznula sam se pitati za artikle koje nisam našla, pa su me dvije tete koje su slagale robu onak fino "oprale", i to čim sam krenula dalje. bez pardona, na udaljenosti na kojoj se sve čuje.

idu im na neku stvar "takvi, živčani"... baš... žuljalo me da potrošim dva sata, napravim 16 kilometara autom (8+8), i onda ponovo moram u dućan - jer nisam našla ono što trebam...
    Ja sam kupila piletinu u Mercatoru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

piletina - nema...

voće i povrće - grozno

Ovako nešto smo mm i ja doživjeli u kauflandu. Rezultati: prvo - ostavili smo puna kolica nasred dućana i otišli; drugo - nikad više nismo onamo otišli u nabavku. Eh, sad, koliko smo im naštetili - nemam pojma, ali sebi nismo više priuštili uzrujavanje. To nije teško kad imaš mogućnost izbora (nije svako zlo za zlo - to je dobra strana činjenice da ima tak puno trgovačkih centara).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene te akcije uvijek nazivciraju. I zato vise uopce ne idem ciljano, nego ako mi je usput, udjem u ducan, ako nije, ko ga šljivi.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U Konzumu je bio na akciji losos. Od petka do utorka. U petak stiglo par komadica koji su se prodali roku keks, u sub, ned i pon nemaju dostavu ribe, kazu dodite u utorak. Nisam isla. Mislim, akcija traje 5 dana, od toga 4 dana nije bilo ribe.
    A nedugo je isto bio pileci file na akciji, snizen 10 kn. DESET DANA nije ga bilo na policama...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što je peterlin kaufland meni je billa
    uvijek s njima neka natezanja
    kad se samo sjetim onih sličica i kupona od 200 kn, koja je to muljaža bila
    no mi smo ipak dobili taj bon (nije mi za glavu, ali baš sam se zainatila)
    a kako su mi se zamjerili nisam od zimus tamo išla kupovati i bon je stajao
    i kao da mi nije bilo dosta onih sličica, sad su se pojavile nove i ja odmah zagrizla
    otišla neki dan kupiti album, nešto sličica i naletila na akciju da se na određeni potrošeni iznos dobije bon za popust od 50 kuna koji se može iskoristiti za kupnju iznad 300 kn, u periodu od 12.-18.09.2012.

http://www.billa.hr/Layouts/dd_bi_si...pageId=1167117

i da mi to ne propadne odlučim otići danas u bilu, kao kupit ću stvari za 300 kn, iskoristiti onaj bon od 200 kn što smo dobili za ispunjeni album od prethodnih sličica, popust od 50 kn za kupovinu neki dan i ostatak doplatiti kešom

i otišla u billu, nakupovala, još pazila da kao pređem 300 kn, dođem na blagajnu i odmah kažem blagajnici da imam bon od 200, i popust od 50 kn, ona šuti
    i ona provuče sve kroz blagajnu, od straha da ne bi manje od 300, natukla sam 410 kn
    i kaže da mi ne vrijedi ovaj bon od 200 kn u ovoj akciji
    da moram kupiti nešto za još 100 kn, pa će mi se moći koristii bon od 200 kn, a da još 300 kn platim kešom
    najprije sam im ostavila kolica na blagajni, ali kako mi je u njima bio ručak, a ja sam u billi potrošila preko 1 sat i nisam imala još jedan sat za potrošiti u mercatoru da sve to kupim onda sam se ipak vratila, platila,
    bon od 200 kn mi nisu uvažili, nego samo taj popust od 50 kn

još ću jednom otići potrošiti tih 200 kn, to im neću ostaviti i tu prestaje moje druženje s billom
    što kaže peterlin, ima drugih dućana

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Mene te akcije uvijek nazivciraju. I zato vise uopce ne idem ciljano, nego ako mi je usput, udjem u ducan, ako nije, ko ga šljivi.
    X

Uopce vise ne gledam akcije hrane, odem u ducan kupiti ono sto mi treba i ako mi je cijena ok kupim ako nije ne kupim. Bilo na akciji ili ne. Sve te sarene "Akcija!" letke ignoriram. U stvari vec sam ih u sebi pocela citati "Akcija - opet pljackamo naivne!". Ak trebam konzervu graska kupim jednu i bok. Kad trebam iducu odem i kupim iducu. U ducanu ako naidjem na akciju necega sto trebam proucim da li je stvarno povoljno ili je u stvari skuplje nego zamjenski proizvod koji nije na akciji (u jedno 50% slucajeva je skuplje) i to je to.

Otkada tako kupujem trosim manje (ne puno) a nerviram se neusporedivo manje...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zadnje grozno iskustvo kupovine mi je bilo u Mercatoru - trebala sam kupiti nesto piletine za rostilj i provela sam dobrih 10! minuta proucavajuci cijene i pokusavajuci shvatiti koliko kosta paket pileceg rasjeka, koliko samo nadbataka, koliko bataka, koliko mjesavine batci-nadbatci, kolko Vindija a kolko Cekin i zasto jedan paket od 500g bataka kosta vise od paketa od 1kg nadbataka drugog proizvodjaca i to sve sa starijom u kolicima a mladjim u nosiljci a oboma dosadno i cendraju. UZAS. Izasla sam s traumom da necu tak skoro jest piletinu (ali zacudo na racunu su bile one cijene koje su bile i u frizideru, ajde bar nesto).

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni se čini da većina lanaca mulja s akcijama
    zasad me jedino lidl po tom pitanju nije razočarao
    iako su i oni bezobrazno poskupjeli
    ali bar znam kad je nešto na akciji na akciji je, neću doći na kasu i pojesti g....

s tim da se ja pod zadnje uvijek bunim i nedam da me izigraju
    baš sam se zainatila, jednostavno n e d a m
    i žao mi je što to ne radi više ljudi jer sam sigurna da bi se barem malo odnos prema kupcima promijenio

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    A nedugo je isto bio pileci file na akciji, snizen 10 kn. DESET DANA nije ga bilo na policama...
    Koji, onaj od 640 g za 30 kn? Ja sam ga normalno našla, čak i u svom lokalnom Konzumu. Oni mi u zadnjih par mjeseci imaju baš dobre akcije.

U Billi isto kupujem ili na akciji ili kad nam zatreba svinjetina/junetina, jer nam je kod njih najbolja. U Interspar baš ne idemo često, ali isto nisam imala problema sa njima, ovo što Sorci priča mi je prestrašno (nadam se da si i ti njih oprala ).

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U subotu shopping u Konzumu - akcija na ciklu - nema cikle. Akcija na jabuke - kad ono samo smeće ostalo. Nikad prije mi se nije događalo da nema nekog artikla na policama, a u zadnje vrijeme, nekom magijom, baš nema sniženih artikala.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ista stvar sa uljem u konzumu...kad je na akciji, nema ga....ali ima na kartone zvijezdinog ulja.... ili kad je zvijezdino ulje na akciji (par lipa niža cjena) isto nema ni prebitog tog drugog ulja (e hebemu sad se za inat nemogu sjetiti kak se zove)....

ja imam sreću pa su mi na istoj hrpi lidl, kaufland,billa,plodine i konzum pa mogu birati i pratiti akcije ali ako nemam sve napisano na papiriću gdje je i što na akciji, pogubim se....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kupila piletinu u Mercatoru.
    moj današnji razgovor u mercatoru...

piletina? a ko bi pamtio sve akcije... jeste sigurni da je ovaj tjedan?
    a čujte, valjda je prodana... doći će u četvrtak... (akcija je do srijede)
    znate, roba nam dolazi ponedjeljkom i srijedom (!?)
    dođite sutra, možda isporuče.... (sutra je UTORAK, helou!!!!!)...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam bila danas u sparu i bilo je svih artikala iz letka (uzela sam luk, krumpir, meso, kavu...) meni je ovaj naš ok jer obično svega bude dovoljno

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila danas u sparu i bilo je svih artikala iz letka (uzela sam luk, krumpir, meso, kavu...) meni je ovaj naš ok jer obično svega bude dovoljno

To je onaj u supernovi? li ima još koji?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    To je onaj u supernovi? li ima još koji?
    da

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Očigledno te neće ovaj tjedan.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Umirem!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako su različita iskustva
    ja nikad nisam imala problema u mercatoru
    istina desilo mi se par puta (i to nekoliko subota za redom) da cijena na blagajni nije bila ista izloženoj cijeni
    na rekamaciju su mi uvijek vratiili novac

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovaj moj mercator je "slučaj"... ko i država ... kad uspijem nešto kupiti, sve me strah da će mi neko otet vrećicu. a nije da sam jednom ostavila kolica i sve unutra- jer ničeg od akcije nije bilo.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Valjda ne ostavljate robu iz frižidera ili škrinje tak u kolicima jer se može pokvarit ak ju prodavačice ne skuže u napuštenim kolicima i vrate na mjesto i onda dodjem ja i kupim to odstajalo i zavsršim u bolníici.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Valjda ne ostavljate robu iz frižidera ili škrinje tak u kolicima jer se može pokvarit ak ju prodavačice ne skuže u napuštenim kolicima i vrate na mjesto i onda dodjem ja i kupim to odstajalo i zavsršim u bolníici.
    To je meni jednom palo na pamet, kad sam vidjela kako je netko ostavio majonezu na polici s tjesteninom. Prodavači to pokupe i vrate natrag. Što će drugo?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Koji, onaj od 640 g za 30 kn? Ja sam ga normalno našla, čak i u svom lokalnom Konzumu. Oni mi u zadnjih par mjeseci imaju baš dobre akcije.

U Billi isto kupujem ili na akciji ili kad nam zatreba svinjetina/junetina, jer nam je kod njih najbolja. U Interspar baš ne idemo često, ali isto nisam imala problema sa njima, ovo što Sorci priča mi je prestrašno (nadam se da si i ti njih oprala ).
    To je bi Cekinov file, snizen sa 60 na 50 kn.
    Ja ga stalno kupujem, ali kad je bila akcia nitij jedan dan ga nije bilo. Idem u Superkonzum u Spanskom.

A ovo sto cure pisu da nema robe kad je akcija je istina, doduse ne mogu reci za sve snizeno ali ipak bude toga. Prije se to nije desavalo i ja sam opceniti bila zadovoljna sa Konzumom.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je netko čuo - u intersparu je 3 dana (prekjučer, jučer, danas) bio na akciji pureći file. kojeg danas (naravno) nije bilo.
    i taman mi je naletio šef...

natpis o akciji je još bio izvješen, i ja sam tražila puretinu po 49kn. usput sam mu ispričala "doživljaj" od prošlog tjedna.

dobila sam NA POKLON 2kg purećih prsa, i kavu koju nisam našla po akcijskoj cijeni prošli tjedan. uz velike isprike zbog nedostatka artikala, a posebno zbog komentara zaposlenica.

wow!

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je netko čuo - u intersparu je 3 dana (prekjučer, jučer, danas) bio na akciji pureći file. kojeg danas (naravno) nije bilo.

natpis o akciji je još bio izvješen, i ja sam tražila puretinu po 49kn. usput sam mu ispričala "doživljaj" od prošlog tjedna.

dobila sam NA POKLON 2kg purećih prsa, i kavu koju nisam našla po akcijskoj cijeni prošli tjedan. uz velike isprike zbog nedostatka artikala, a posebno zbog komentara zaposlenica.

wow!
    Sorci rastura! I bravo za šefa.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet ja hvalim mercator (kao da sam im dioničar )
    u subotu je bio rođendan mercatoru u vukovarskoj (i zagrebačkoj)
    i imali su dosta artikala na akciji
    i svega je bilo u izobilju

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

wow!
    izgleda da ovaj je ovaj topic nadasve svrsishodan

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    opet ja hvalim mercator (kao da sam im dioničar )
    u subotu je bio rođendan mercatoru u vukovarskoj (i zagrebačkoj)
    i imali su dosta artikala na akciji
    i svega je bilo u izobilju
    pa fala kaj si javila ...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa fala kaj si javila ...
    joj, pa vrtilo se danima na radiju
    i dijelili su kataloge po zgradama

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bili su moj muž i sin u Mercatoru taj dan, rekli da je red za palačinke bio kroz cijeli shopping centar... Sva sreća da nisam išla s njima. Oni nisu ulazili u Mercator (išli u dućan sportske opreme u istoj zgradi) a da su nešto i trebali, preplašili bi se gužve i zbrisali.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj te palačinke su mi digle tlak
    pekli su na 2 ploče
    i za 2 palačinke paralelno pečene trebalo je 5 min
    i moja požderuhica je htjela palačinku
    i mi stali u red
    i bili smo možda 12. na redu
    i nakon 20 min čekanja došli smo negdje peti-šesti na red
    da bi rekli da je pauza od 1/2-1 sat

pa sam ja morala doma peći palačinke jer je ova moja bila totalno razočarana

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, još si imala i puno strpljenja... Ja bih odmah ponudila palačinke doma. Ne volim gužve i repove.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne volim ni ja
    ali moja je zapela
    a nije mi se činilo da ćemo toliko čekati, nije to bio tako dugačak red
    i znam na moru da te palačinke (tamo ih ne kupujem iz određenog razloga mada moja žica, pa sam i zato tu popustila) ispeku u trenu
    a ovdje su pekle 2 paralelno
    to je trebalo bit gotovo u 5 min
    mene je više zasmetalo da su oni pustili ljude da toliko čekaju i onda mrtvo hladno kažu da je pauza

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da većina lanaca mulja s akcijama
    zasad me jedino lidl po tom pitanju nije razočarao
    iako su i oni bezobrazno poskupjeli
    ali bar znam kad je nešto na akciji na akciji je, neću doći na kasu i pojesti g....

To ti je lazna sigurnost, od kada sam ih uhvatila u istoj prevari kao i ostale ako imam mogucnost zavirim isprod njihovog crvenog natipisa "AKCIJA".
    Evo ti SLIKA od 1.6. ove godine pa vidi, da nije netko vjerovatno slucajno odigao taj natpis ne bih skuzila

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pisala sam ja prije nekoliko stranica o upravo takvoj prevari u Intersparu, ili pak o akciji u Plodinama gdje su pelene bile označene kao AKCIJA a bile su snižene JEDNU lipu.
    Eto, sad i Lidl...sramotno!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i znam na moru da te palačinke (tamo ih ne kupujem iz određenog razloga mada moja žica...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan sam u Plodinama naletila na neki njemacki maslac 250g 9kn. Odmah uzela 3 kg. To je za mene akcija. Ovo kad snize nesto 1,13% pa se treba gurat u redu za to, nema sanse, to me uopce ne zanima...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bohnec ima maslac po 7.81 kn 250 grama uvijek, bez akcije.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I fino mlijeko. I slatko vrhnje koje se da savršeno istući za šlag.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u konzumu u subotu pitala da li je cijena tikvica nečija neslana šala.... naime, bilo je prekriženo 9,99kn, a ispod toga je pisalo "povoljno" 12,99kn...
    pa si ti misli...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A di se kupuje?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A di se kupuje?
    ja sve Bohnecovo kupujem drito u mljekari pa je cijena maslaca 7.40 kn,svježeg sira 10 kn
    a u ZG ima u ovim većim centrima,znam da sam vidla u metrou.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

e da proizvodi su mu savršeni!!
    mljaccc..

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i znam na moru da te palačinke (tamo ih ne kupujem iz određenog razloga mada moja žica

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja u Varaždinu na placu, pretpostavljam da i u Zagrebu na nekoj tržnici imaju svoju trgovinu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sve Bohnecovo kupujem drito u mljekari pa je cijena maslaca 7.40 kn,svježeg sira 10 kn
    a u ZG ima u ovim većim centrima,znam da sam vidla u metrou.
    Budem onda pogledala, jer na plac ne idem.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u trgovačkim centrima je sve preko 12 kn (maslac mislim)

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

u trgovačkim centrima je sve preko 12 kn (maslac mislim)
    Tako je. Mislim čak do 14 kn.

Zna li netko di Bohnec ima svoju trgovinu u Zagrebu, ako ima?

Mi inače kupujemo Zagrebački puter za oko 13 kn po posudici (250 g, čini mi se). Skuplji je, ali to je jedan mali luksuz koji si priuštimo.
    Bohnec nam se isto sviđa, ali nikad nismo naišli na tako jeftin...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. Mislim čak do 14 kn.

Zna li netko di Bohnec ima svoju trgovinu u Zagrebu, ako ima?

Mi inače kupujemo Zagrebački puter za oko 13 kn po posudici (250 g, čini mi se). Skuplji je, ali to je jedan mali luksuz koji si priuštimo.
    Bohnec nam se isto sviđa, ali nikad nismo naišli na tako jeftin...
    Bio je poseban topic o mljekari Veronika - ja i dalje kupujem njihov maslac (40 kn je kila, dućane ima na skoro svakom placu).

Bohneca isto cijenim, ali to mi tata i mama povremeno nabavljaju, nemam redovitu opskrbu i nemam pojma gdje ima njihovih proizvoda redovno u Zagrebu, iako sam znala naletjeti čak i u kvartovskom Konzumu, kao i na proizvode mljekare iz Đurđevca (isto odlično).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, to marti ( a i meni ) puno znači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •