Dalmatinka, ajde priznaj da se češkamo čitavu godinu, nemoj sad tu pred ženama..Osim što se češkamo 10 mjeseci, mi čekamo vas Tanči odozgo da nam dođete i da nam brzinski napunite džepove jer to tako ide, me ležimo, češkamo se, dosadno nam je i sve tako nešto čitavu godinu, onda jadni vi dolazite na naše more, u naše rupetine od apartmana (koje smo naslijedili, dobili, napunili namještajem kojeg su naši roditelji, babe, didovi bacili.., onda vas ogulimo pretjeranom cijenom, pa onda još kad dođete na plažu i rezervirate svoje mjesto dvanaest dana stavljajući ručnik s kamenom..mi se nešto žalimo,j er što će nama plaža, mi smo se dovoljno češkali ostatak godine, sad nek vas pustimo da se odmarate..A osim toga digli smo cijene u dućanu da bi vas ogulili do kraja jer mi ne kupujemo u tim istim dućanima, mi svi imamo svoje voće, povrće, svatko ima svoju kravu za mlijeko, tele za ubiti ako ćemo meso..ono..nama cijene u dućanu ništa ne znače. Onda dođete u Konzum kad tamo..zamisli tamo..nećeš vjerovati..blagajnica stoji i čita novine. *****ti, ajmo je ubiti jer svi mi znamo da blagajnice iz Konzuma se češkaju ostatak godine..onaj dio godine kad vegetiramo dok ne dođete VI. Sad sam malo računala..mislim da ću čitavo ljeto iznajmljivati za onu naknadu koju ćete vi dobiti od Bandića jednokratno za djecu i ove knjige koje ćete vi isto tako besplatno dobiti za djecu..ja ću čitavo ljeto slušati drske turiste koji misle da smo mi lopovi, da bi imala ono što bi vi imali i da se češkate čitavu godinu.