-
A sad jedno vrlo glupo pitanje. Vidjela sam na polici u Konzumu podne puzzle, ispod njih cijena od recimo 80 kuna a iznad cijene bar code. Ja provjerim bar code na cijeni sa onim na proizvodu i isti su. Dođem na blagajnu a blagajna otkuca 120 kuna. Ja sam se naravno zainatila da to nije uredu i da tako nije pisalo na polici. Kad je došla ženska zadužena za igračke pokazala sam joj o čemu se radi i znate koji je bio odgovor. To je stvar kompjutora i da ako mi ona vrati novce s obzirom da je kartica već bila provućena da će to ići iz njezinog džepa. Pred menom je objašnjavala blagajnici da mi da 40 kuna a da će ona njoj to vratiti na kraju radnog dana. I sad iza mene su bili kupci i osjećala sam se odvratno, ali sam ipak uzela novac. Da li oni imaju pravo tako nešto tvrditi? Ipak su bar kodovi odgovarali, i nije bila moja greška.
S druge strane u Mercatoru su imali vikend akciju i jedan proizvod je na blagajni imao popust a drugi nije, iako je na polici bio popust za oba (tek se po završetku računa kad je naplačeno vidi gdje je priznat popust) i bez obzira što je plačeno Pikom , kad sam se bunila došao je šef i vratio gotovinu te se još isprićao za neugodnosti zbog toga što sam morala malo pričekati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma