Kupujem u Kauflandu jer mi je najbliži i ista je spika kao i u svim ostalim centrima. Akcijske cijene koje nakon nekog vremena više nisu akcijske, a obično to nije i najpovoljniji proizvod, za određene proizvode nema istaknutih cijena ili je istaknuta za krivi proizvod ili je viša cijena na blagajni, veća pakiranja (ili dupla) obično su skuplja od pojedinačnih ili manjih. Imaju istaknute cijene za kg, kom (ne na svakom proizvodu) pa se ne treba preračunavat (prije sam išla sa kalkulatorom u šoping, baš sam frik), ali još uvijek provedem hrpu vremena uspoređujući cijenu i kvalitetu i to me živcira.

Jednom sam se zainatila kad sam skužila da je jedna cijena na polici, a druga na blagajni. Vratili su mi razliku, ali sam im rekla da izvole do sutra promijenit cijenu. Vratila sam se sutradan i cijena nije bila promijenjena. Zaprijetila sam im novinama, inspekcijama i rekla da ću dolazit, ako treba svaki dan i provjeravat da li su to napravili! Od onda provjeravam račun odmah poslije blagajne, još u dućanu i po sjećanju provjeravam cijene.