Cure daje malo kreativnih ideja kako se zabavljate sa klincima? Iznenadilo nas ovo ružno vreme, taman smo navikle da šetamo 2-3 puta dnevno. Ponestalo mi ideja za igru.
Inače Nađa nije neka pričalica, ali je ženska od akcije. Puzi, prevrće se i bacaka, stoji, hoda držeći se za krevet. Nije baš mnogo pažljiva, juče je par puta dooobro udarila glavu. Liže zid :? i pokušava da ga zagrize. Izgleda da je muče trojke, sve trpa u usta i dosta slini, a i malo je nervozna. Zanima me da li ste već počele sa odgojnim metodama? Mi do sad nismo imali ni jedno NE, tu i tamo joj kažem "budi pažljiva molim te" kad se mota oko radijatora, mada sam uvek pored nje. Ali sad je počela da nas grize, grize sve što joj naiđe pa tako ponekad moju ruku, MMov prst, uvo, obraz... i to doooobro zagrize. Ja sam sad skroz u dilemi kako da joj pokažem da to nije OK, a opet muče je zubi...
U stvari jedino što joj za sada ne dozvoljavam je da baca hranu. Kad joj dosadi jelo ona uzima komad po komad i baca na pod. Onda joj uzmem tanjir i dam igračke. Mada je naš ludi pas (okoreli mesožder) počeo da jede apsolutno sve što mu ona da, pa je tako juče jeo kuvanu kelerabu!!!
Najbolje i sa najviše oduševljenja jede u parku, danas je smazala celu bananu i to je definitivno najveći obrok koji je do sad imala.
Da li vaši klinci pokazuju interesovanje za drugu decu? Nađa je tek nedavno počela da ih primećuje i u parku sad maše svima i rukicom zove decu da dođu. Tako je već stekla i prvu prijateljicu - mala od 4 godine koja je juče rekla: Bako kao moja lutka, samo prava!!!