Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 219

Tema: proljetnice 2007

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

spavanje dnevno jednom, oko 11 do 13. ide spavati oko 19, budi se 5-6 puta za cicanje, ustajemo oko 8.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa
    mene zanima kako vama spavaju? i da li je vito iznimka sa svojim spavanjem na dojci i buđenjem u 5, 6 ujutro? on spava znatno losije nego kad je bio 2 mjeseca. meni koja bi i vlastitu mater prodala za sat vremena spavanja ujutro je ovo neizdrzivo. on je u najkasnije 6 budan da budniji ne moze biti, oran i cio za igru. a ide spavat oko 8, 9...
    Bok , evo ja sam nova na forumu , pa Vam se priključujem u ovoj temi.
    Moj bebać je zimska beba 30.01.2007. ( više i nije bebać ali..)
    Spavanje - katastrofa , nije na prsima nego na bočici , preko dana spava ok , dva puta po 1,5 h ( 11-12.30,16.30-18.00) navečer spavanac oko 21.30 h, i onda kreče nočna mora , buđenje svakih sat vremena ( čak i 3 puta u 1 h)do negdje 3.30 h , i nastavak spavanja do 6.30 h , buđenje ni minutu kasnije , kao sat koji me budi za posao.
    Tako se mučimo od 5 mjeseci starosti ( do tada je spavao od 20-7 h , milina)
    Probali smo otkriti uzroke buđenje , ali baš nam i nejde na ruku.
    Pročitala sam u časopisu Bebe ili moje dijete (nisam ziher u kojem) da se bebaču ispod kinderbeta stavi posuda sa vručom vodom i par kapi eteričnog ulja od lavande , 1-2 h i onda makne .
    Isprobali smo i super je spavao 2 dana i onda opet po starom, dali je bila slučajnost ili je pomoglo vise neznam.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

WOW kailash pa Sunčana priča!!! Oduševljena sam rečnikom. Nađa jedino smisleno za sad ima AM AM, kako uđemo u kuhinju i retko MAMA. Prstićem pokazuje na sve i viče mmmm pa joj onda mi dodajemo i prinosimo (ako ne može da dohvati). Nije oduševljena puzanjem, ali kreće se, malo puže pa sedne, pa se vuče na guzi po parketu pa opet puže.
    Kaki na tutu a piški gde stigne (parket, krevet, pelenu nosimo samo u setnji).
    Ja sam trudna ostala bez posla i već su me drugi put zvali da se vratim, ali sam odbila. Iskreno ne znam kako ćemo finansijski izgurati, biće prilično čupavo, MM je privatnik i sada mu posao jako loše ide. Ali nikako nisam mogla da zamislim da je ostavim nekome, mada sam se duuugo premišljala pre nego što sam odbila ovu drugu ponudu (dobra je plata a i niko mi ne garantuje da će me ponovo zvati). Sad kad smo skočili plivaćemo nekako...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hej
    Spava kao i Sunčana.
    Sve u svemu, zadovoljna sam. Iako ima mnogo oscilacija (uhvati je kakica u ponoć ili slično).

Ne znam gdje ću raditi i kada, vjerojatno po ljeti.
    A teta čuvalica... doći će rođakinja iz Bosne. (Nadam se da će žena prihvatiti moje uvjete rada s Tiom, ako ne... neću raditi).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sunčana fakat priča wow :shock:

spavanje: od 21-22 do 8-9, budi se 2-4 puta za minijaturno dojenje
    po danu spava 2-3 puta, ali vrlo kratko, najčeše 30 minuta

bok, miha!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kak inače stojite sa zdravljem?
    margita ide, čini mi se, zarinim stopama super trooper imuniteta. evo, u godinu dana ništa ozbiljnije od prehlade, nikakvi antibiotici, nikakvi lijekovi. :D

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

kažem da melje ko mama 8)

sa zdravljem sam do prije par dana kucala u drvo do ove trodnevne viroze nije ni zakašljucnula nijednom. to pripisujem dojenju i svakodnevnom boravku uz more. bar jednom dnevno.

Danas je ušla nova "riječ" NO za noge, papučice, cipelice i čarapice

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Možemo li i mi kod vas iako smo zimski?
    Proslavismo i mi taj veliki prvi rođendan. Protrčala mi je godina kao dlanom o dlan...
    Milica je deklarisana nespavalica, od 11 mj. je odbila dvokratno dnevno spavanje Sad spava samo jednom ili nijednom... Zato zaspi ko klada prije sedam uveče. Po noći se budi bar tri puta, da nadoknadi ono što ne posisa kad mama radi po danu i sika nije tu. Čuva je baka i tata, koji ima fleksibilno radno vrijeme. U početku, kad sam tek počela raditi bilo je malo problema sa jelom, dok nismo skužili da odbija ručak u 14h jer čeka sisu koja dolazi u 15 i 15 Sad ruča ranije sa bakom, pa opet nešto čalabrcne s nama oko četiri.
    Pregrmila je dvije gripe, koje joj je mama donijela s posla :mad: oba puta temp. preko 39°C, ali sveta sisa je spasila stvar, pa je gripala samo po dva dana (za razliku od mame, tate i bake, koji su to školski odradili, po sedam dana svako).
    Hoda sama, veoma brzo, još od 11 mjeseci, čuči, kleči, "đuska" uz r'n'r, pokazuje prstom i imenuje ono što zna, .
    Rječnik joj je povelik, na čuđenje mama u parku. Pored uobičajenih mama, tata, baba, tu je još i sat, dođi, cvetić, "capica" (čarapica), "me" (medo), "pa" (patka), "papa" (papuča), nam-nam (prevod ne treba ), "setjo" (svjetlo), lampa, da(j) i "teta" (tuta). Ponekad kaže i "aja" (hvala) kad dobije rižin keksić
    Kad smo kod tute - služila je kao igračka, sad povremeno služi i osnovnoj svrsi. Obično ujutro, prije posla nas dvije se "družimo" svaka na svojoj tuti I najčešće ulovim, bar to prvo, jutarnje pi-pi :extraponosnismajlić:
    kosu još uvijek imamo u malim količinama, pa jij se redovno obraćaju sa "on". Šetamo još uvijek u slingu i ozbiljno razmatramo nošenje na leđima, jer je otežala. Čak smo dva puta uspješno šetali i u kolicima što je čudo ravno letu čovjeka na Mars :shock:
    Eto, toliko za prvi put. Ako nas primate, pisaćemo još

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

vještičice dobrodošle!

da i ja kažem o kolicima. dosad se vozili 4-5 puta. nakratko. jer vrlo brzo hoće ona gurati kolica, pa ju onda moram nositi kao aviončić a ona gura ručicama za ručke kolica
    nosači smo, dakle, još uvijek. marama, pouch a u novije vrijeme omiljeni Mei Tai. Nosimo se odnedavno na leđima tako da kućne poslove obavljam noseći ju leđno a ona preko ramena kao inspektor sve prati...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala
    Zaboravih napisati najvažniju riječ - sisa! Nju je savladala nakon tata i mama (a kako i ne bi )
    Da li se i kod vas pali sirena kad se treba izać iz kade? Meni je više dodijalo Koliko god vremena provede u kadi, bilo da se "banja" sa milion igračaka, vilo da se tušira, svejedno - urlik i vriska kad treba van. Ima li lijeka, jer me već sramota od komšiluka...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nađa grozno spava i dalje, ne smeta meni što ona malo spava nego što je nervozna i kenjkava a ne da se uspavati, bori se protiv sna. Preko dana spava sa cicom u ustima svo vreme i ako samo pomislim da se maknem već je budna. Noći su OK (jedno 3-4 kratka sisanja) pa se ne bunim.
    I mi smo nosači, mada pristaje i na kolica, koristimo ih za po kvartu, da obavimo kupovinu i tako to.
    Inače smo prilično usamljene jer su nam se neistomišljenici oko nošenja, dojenja i prehrane razbežali a istomišljenika nema :/ (mislim na moje frendove sa decom) tako da ganjamo mame po parku (tu ne ulazim u dublju konverzaciju od "kako se zove? baš je sladak/slatka").
    vještičica dobro nam došle vas dve

Cure, danas je i našem malom drugaru Alanu (ornela m) veeeeliki prvi. Alane sretan ti rođendan od

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hoj ekipa,
    Dale ste si truda u pisanju,pa idem redom...
    posao-ja radim vec mjesec dana i dobro funkcijoniramo.Jedan period ga je moja mama cuvala ali je zbog posla morala natrag u IT.
    MM i ja radimo u dvije smijene i to uvijek kontra jedno drugome,tako da je Ante samnom ili tatom,a ima i tetu cuvalicu koja ga pricuva sat vremena.Teta nam je divna,Ante ju jako voli.
    spavanje-oduvijek spava cijelu noc u komadu,ali u zadnje vrijeme se budi par puta.Po dani spava od 12 do 14.30h.
    pricanje nam isto dobro ide,zna svasta,zadnje rijecu su nos=NOT,oko=OTO i usta=TA, Ali motorika nam je definitivno jaca strana. 8) Otkrio je trcanje.
    zdravlje-kuc kuc do sad je bio POTPUNO zdrav.Jednom zakurio kad su mu izbila 2 zuba i imao isto jednom smrkav nosic.

KOLIKO VAM PUTA KLINCI JEDU???
    Ante je NON-STOP gladan,stalno bi jeo,moramo se sakrivati nekad od njega jer mu bude previse,

ALAN HEPI HEPI HEPI

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nosanje-khm,khm,otkako je sa 9 mjeseci prohodao ne zeli se nositi,eventualno kad planinarimo onda ga tata nosi u Mei taiu na ledjima.
    kolica oduvijek 0 bodova,jedino sad ZAPP mogu proci,
    nove cure dobro nam dosle,

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

miha dobrodošli :yay:

posao iako šef nešto govorio da mogu i od doma radit još nisam dogovorila sa njim ništa....nadam se da ću iskemijat bar 2 dana u tjednu da budem doma..+ vikend naravno....otkaz si ne mogu priuštit...

spavanje od 21-21.30 do 8.30-9.30...ako zaspe kasnije kasnije se i budi

po danu od 11-12 i od 15-17

po noći nekad u komadu cijelu noć nekad 2 buđenja, nekad milijun...

zdravlje jedna temp i pluća puna šlajma i krv pokazala enku upalu pa smo dobili Zinnat....sa 9,5 mj[/b]

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

christy i MIha je stalno gladan

d: 1,5 banana + pola **** vočne kašice
    r: 2 komada manja oslića + 1 mrkva + 3 cvijeta cvjetače
    v: banana sa jogurtom

u međuvremenu pojeo pola kruške,....

on ruča i dođemo kod mojih i netko jede a on odma napada ko da nikad jeo nije...svi skrivamo hranu od njega....a i nekako mi otežo u zadnje vrijeme

jučer za večeru smlatio palentu skuhanu na 2 dcl rižinog pomješano sa jednim cijelim jogurtom....ostalo 2-3 žličice...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

evo me natrag.
    gea je dijete jake volje, vrlo je radoznala i aktivna. ne voli kolica, u njima je samo dok spava. inace je u slingu i non-stop bi se nosila. hoda tek drzeci se uz namjestaj, ali je jako brzi puzac.

ona i zara se obozavaju i to je nesto predivno kad se njih dvije izazivaju i pucaju od smijeha, kad je gea doziva "zaaja"...

svaki dan provali nesto novo. zna reci: mama, tata, beba, baba, vau, eđa (feđa) i jos neka imena a njen odgovor na svako pitanje je "da".
    kad zeli siku, povlaci me za majicu i kaze "da" a kad zeli jesti nesto konkretno to pokaze, zamljacka i "da".

sa 9 mjeseci je dobila varicele (vec) od zare i to je sve sto je bila bolesna. nije jos imala fibru niti uzimala lijekove.

siki i ok prihvaca dohranu.
    spava izmedju mm i mene, pa nocno dojenje i ne osjetim, ali bude 1 do 3 puta.

s 8 ipo mjeseci je dobila svoja prva i zasada jedina dva zubica.

i preslatka je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i marge bi stalno jela (imam osjećaj da joj je hrana konstantno u rukama), ali odjednom nikad ne pojede puno (ove mašine količine su mi :shock: , nema šanse da toliko pojede u jednom obroku).
    dakle, jede stalno, ali po malo

kolica, pa čak i voli kolica. oke, rijetko koja šetnja prođe isključivo u kolicima, ali svaki dan je u njima. a otkad hoda, čim negdje stanemo obavezno mora van (iz kolica ili iz slinga, svejedno) i idemo na pod i onda švrlja naokolo.

e, a danas sam dobila novi auto. mislim, rabljeni je, ali meni je novi :D
    sad još samo da margiti kupimo isofix AS 9-18 i ja sretna (zara se već neko vrijeme vozi u svom novom isofixu)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, i stalno zaboravim, margita ima 8 zuba raste joj 9.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

još nismo službeno tu ali rado ćemo vam malo smetati

bruna nema zube, baš ne spava, relativno dobro jede, cica sve manje, skoro pa hoda

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobra si

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mirta- nisi rekla koliko je Bruna lijepa,mene ocarala
    Lutonjice-cestitam na autu,nek ti bude sretan,
    Nama za 5mjeseci stize nas.Koji si uzela?

Ni Ante kolicinski ne jede puno,ali cesto.

zubici-imamo ih 7,ali jakooo sporo rastu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde da vas bar po zubima vodimo
    imam toyotu yaris 2003. godina crvenu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    pozdrav svima starima , a posebno novima.
    mislila sam da ću uspjeti dočekati godinu al malo svrbe prsti.
    što se klope tiče sinek je mami ispunio želju pa nije ostao isključivo na dojenju do 7,8 mj već do punih 9 i nešto dana. sad već polako traži i kad mi jedemo, najdraža mu je juhica,za voćem baš i nije lud, ali ja zadovoljna. kad sam ja htjela započeti sa dohranom šta god da mu ponudim njemu se dizao želudac pa bi na kraju i povratio. nisam htjela ništa forsat reko do godine valjda će i ogladniti , cika mu je zakon, a položaji dojenja cirkus živi
    2 x dnevno spavanje oko 10 - 12 i oko 15 - 17, spavanje oko pol 8, buđenje oko 8, noćno papanje 2,3 puta, a desi se i svako malo i ponekad samo jednom.
    obožava svoju seku, raspameti se kad ju vidi, iako seka, pod zadnje kad nije na oku, zna biti i malo grublja.
    posao planiram tek na jesen ( ako ga i nađem! ) pa sam do tad glavni i odgovorni krivac ja.
    zubića komada 3 s kojima užasno škripi. jel ima kakav trik da ga spriječim u tome? ponekad imam osjećaj kao da će ih sve zdrobiti.
    Lut super za novog autić :D
    Alan (ornela m) sretan rođendan od !!!

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mial i S. je nekad puno škripila, tj škrgutala zubima, sad već dugo to ne radi.

hranjenje idu joj četvorke, dakle 9. i 10. zub , i to ju jako muči, idu dugo i bolno i dosad nismo imali problema s izbijanjem zubića ali ovi su ogromni i nezgodni pa joj se apetiti pogoršao. inače i meni su ove mašine količine :shock: :shock:
    S. je više kao Marge - stalno nešto ali pomalo. I mora probati baš sve što mi jedemo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni su kolicine hrane koje se ovdje spominju totalni sf, tako nesto ocekujem da pojede oko polaska u skolu... mi isto imamo 8 zuba, i nadam se da je to to za neko vrijeme jer su nas zadnja dva stvarno izmucila. sto se zdravlja tice, ta trodnevna viroza, bez doktora, bez antibiotika, a evo vec 2 dana i bez vitamina d...
    vito je u sijecnju napravio prve samostalne korake i koketirao s hodanjem do sredine veljace. i onda je zakurio, od tog momenta nista, samo se zeli nositi, i doma...prije se znao zaigrati solo, sad to ne dolazi u obzir, ako sam ja u prostoriji nema sanse da ga itko drugi pogleda, a kamoli uzme, ukljucujuc i tatu... bas je regresirao, od rockasa primjecujem minimalne pomake na staro...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i da lutonjice cestitam na yarisu, iako ti je i ona ljuta pila odlicno stajala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh, moj ferrari

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tia sretan rođendan!!!
    :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bok svima,
    Možemo se priključiti vašoj ekipi?
    Anton će za koji dan napuniti 13 mjeseci. Hoda (počeo sa 11 mjeseci), jaaaaaakooo voli plesati i jaaaako voli jesti kruh i voće. Priče MAMA, TATA i kad god vidi ili čuje riječ 'pas' počne 'tankim' glasićem lajati AV-AV. Sve razumije što mu se kaže, voli svoju sestricu i stalno juri za njom.
    Dojim ga, naročito noću jer se dosta budi. Nekad baš 'pošteno cugne' a nekad samo malo pa nastavi sa spavanjem.
    Ima 8 zubića i to su mu uvije u paru izbijali. Do sada je imao samo jednu prehladu i jedan proljev s temperaturom.
    Počela sam raditi kad je napunio godinu dana. Bilo mi je lakše startati s poslom nego dok sam imala samo Paulu.
    Unaprijed se veselimo druženju sa vama :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Paalmi dobro nam došli!!!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

TIA Sretan rođendančić :D

Citiraj Christy prvotno napisa
    nisi rekla koliko je Bruna lijepa,mene ocarala
    hvala

Lutonjice čestitam na tutaću

Paalmi, dobro nam došla

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bok paalmi :D

snijeg me ubio u pojam

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bok svima
    Hvala vam na čestitkama

Kako nosi snijeg, ludnica. Prije godinu dana je bilo taaako lijepo.
    A mi planirali slaviti na dvorištu... yeah.
    Bi se kolektivno pretvorili u snjegoviće sa ledenom cugom

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo i mene, Iva se prehladila, jutros je imala 38,5 u guzi :/
    Nadam se da je to sve od ove prehlade... do sada je imala rota virus ( koji nas je sve poharao ) i jednu prehladicu bez većeg značaja. I ja nekako mislim da je dojena da bi manje bila bolesna... nije stalno, ali i ovo mi je dosta.
    Ja još od njenog 4 mjeseca radim dva puta tjedno, čuvaju je bake i tata i za sada super funkcionira, dobile smo produženje porodiljnog do 25. 03. tj termina poroda, a sada skupljamo papire za dopust za njegu djeteta jer Iva ima distoni i ide na vježbice. Ide svega jednom tjedna ( 3 tjedna ) i već vidim veliki pomak, posjeda se sama, četveronožni joj nije više užas, diže se uz namještaj iako ne baš svaki puta pravilno pa puno vježbamo.

Spavanje- noću se budi par puta, u zadnje vrijeme obavezno u 3 - 3 i 15 MM i ja umiremo od smijeha kad vidimo koliko je sati. Danju u većini slučajeva spava samo od 12 - 14 i 30, a ponekad i popodne od 17 - 18.

Obožava se nositi, sad naručujem Mei Tai inaće smo u slingu ( Kailash )

Pričanje- uz mama, tata, baba zna da je patkica za kupanje ka- ka tj kva kva, tata puši = fu - fu, mama piški ši ši , daj = da, obožava igru izvoli - hvala ( može jako dugo to igrati ) kad je nešto pitaš odgovara sa da i ne ( uz demonstraciju glavom pas = va va, pokušava reči tik tak, ali ja to ne mogu ponoviti , am- am je papica, maše pa pa, daje one sočne puse , počela je od sreće gristi me za vrat... neću komentirati kako to izgleda
    I prije par dana je počela svirati trubicu , ima neku malu trubicu ( navijačku ) i do prije par dana sam ja njoj svirala navijačke 8) i odem ja jedan dna u kuhinju i čujem trubicu iz dnevnog, a znam da je sama, ja tamo, a ona svira trubu i pleše Brum- brum je auto, najčešće ustvari tatin motor Kad je pitam kako beba nuna ( spava ) ona nasloni glavu na jednu stranu i kaže nuna još da je tako lako uspavati
    Tutu definitivno ignorira, čak sam joj je stavila među igračke da se sprijatelje međutim ona je ne želi ni viditi, kad je stavim da sjedi na njoj plače :?
    Zubići - imamo 6, 4 gore i dva dolje, kosica nam jako sporo raste pa izgleda kao Ivo, a i mama ne voli rozo pa je spol još teže odrediti isprve

Malo sam odužila

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pozdrav novima (a ja sam, kao, "stara" )
    mi imamo 11 zuba, jedemo tri velika obroka i jedan manji ( (maša) i mi puno jedemo )
    Današnji meni:
    D: palenta sa šljivom (oguljenom) i naribanom jabukom - pun tanjir (supeni)
    R: proso, dvije mrkvice, žumanjak - ista količina
    drugi ručak: 1dl jogurta, dva mala komadića kuhanog krompira, veliki rižin kreker
    večera je skoro uvijek ista - dvije banane
    u međuvremenu obično po kući nosi koricu hljeba i glaba je
    Lutonjice sa srećom ti novi bi-bi
    Svima koji slave rođendan čestitkeeee :D
    Onima koji su bolesni ~~~~~~~~~~ tješilice
    A svima skupa puseeee

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Helo!

Evo prošao i osip i dijete je ponovno zdravo!!!
    Ali izgleda da je krenula faza straha od odvajanja tako da smo sljepljene non stop

Imamo novu riječ! KE- keks, kruh

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D za sunčanu

a margita je opsjednuta teletabisima. stvarno su ih dobro pogodili :shock:
    mislim, ona nikad nije vidjela crtić, samo lista zarine slikovnice s teletabisima i totalno je opčinjena. dam joj jednu takvu slikovnicu i mirna sam pola sata. već ih prepoznaje po imenima :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    Helo!

Evo prošao i osip i dijete je ponovno zdravo!!!
    Ali izgleda da je krenula faza straha od odvajanja tako da smo sljepljene non stop

Imamo novu riječ! KE- keks, kruh
    Draga moja ,baš mi je drago da je opet sve ok . :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako nam je Iva danas?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nevoljko priznajem - i ja volim teletabise

gdje toga ima za nabaviti? mislim na slikovnice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam pojma, mi imamo zarine stare slikovnice.
    mislim da je egmont izdavač pa bi trebalo biti u svakoj većoj knjižari.
    i moja mama voli tabise, nju smiruju oni zečići na livadi, totalno se opusti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, i ja imam jednog ljubitelja Telletubiesa. Imamo samo jednu slikovnicu o njima i voli je listati. Ja mu tada otpjevam njihovu pjesmicu a on se pri tome klati i udara nogicama (takt ). Inače, sve Pauline slikovnice su "pun pogodak" za njega. Još voli i knjige o medi Tobiju (ili njemačku verziju Bodo Baer) i knjige sa prozorčićima. Nadam se da će i kasnije voljeti čitati knjige kao njegova sestrica :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, i ja imam jednog ljubitelja Telletubiesa. Imamo samo jednu slikovnicu o njima i voli je listati. Ja mu tada otpjevam njihovu pjesmicu a on se pri tome klati i udara nogicama (takt ). Inače, sve Pauline slikovnice su "pun pogodak" za njega. Još voli i knjige o medi Tobiju (ili njemačku verziju Bodo Baer) i knjige sa prozorčićima. Nadam se da će i kasnije voljeti čitati knjige kao njegova sestrica :D

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

S. inače voli u zadnje vrijeme slikovnice. ali nema kod nas u PU baš nekog izbora. što vi preporučate? svi hvale onog Pika, ali meni se to nikako ne sviđa...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

piko je meni s*anje
    odi u algoritam i kupi joj tamo slikovnice, ako nemate neki veliki izbor, poslat ću ti ja iz zagreba!
    margitine omiljene slikovnice su trenutno uglavnom sve strane, kupljene u algoritmu ili profilu. skoro sve su "touch and feel".
    e da, od hrvatskih ti preporučam izdavačku kuću "forum" i njihove slikovnice s fotografijama - to je najbolje za bebače

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni su osobno zgodne slikovnice o medi Tobiju (imamo 3 na hrvatskom jeziku i 4 na njemačkom koje sam kupila u "Algoritmu"). Voli slikovnicu "Skrivači na farmi" s prozorčićima (mislim da je izdavač "Naša djeca") u kojoj su nacrtane domaće životinje za koje mu kažem kako se oglašavaju. Njemu je to baš zabavno i uživa gledajući slike.
    Paulu je član dječje biblioteke pa i tamo nadjemo zgodnih slikovnica u kojima ima ponešto i za Antona. U mnogim slikovnicama mi je popratni tekst loš pa to onda niti ne čitam već im pričam sve što vidim na slici i slažem neku svoju priču.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pogledat ću ima li što u našem algoritmu.

vidjela sam kod frendice slikovnicu baby einstein. super je napravljena. velikog formata, za učiti boje. sve su fotke, a ne crteži. very nice.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni su osobno zgodne slikovnice o medi Tobiju (imamo 3 na hrvatskom jeziku i 4 na njemačkom koje sam kupila u "Algoritmu"). Voli slikovnicu "Skrivači na farmi" s prozorčićima (mislim da je izdavač "Naša djeca") u kojoj su nacrtane domaće životinje za koje mu kažem kako se oglašavaju. Njemu je to baš zabavno i uživa gledajući slike.
    Paulu je član dječje biblioteke pa i tamo nadjemo zgodnih slikovnica u kojima ima ponešto i za Antona. U mnogim slikovnicama mi je popratni tekst loš pa to onda niti ne čitam već im pričam sve što vidim na slici i slažem neku svoju priču.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nađa obožava slikovnice, kupujemo joj ih još od kad je počela da sedi. Sa 8 meseci me je potpuno iznenadila, dala sam joj knjižicu u ruke a nisam primetila da je bila naopako okrenuta. I moje dete uzme i okrene kako treba :shock: A sad je počela da ih jede, imamo one "Nađi me" gde se jedan deo otvori da vidi šta ima ispod, ona to gricka i jede karton.
    Sa teletabisima nemamo, volela bih da nabavim. U Beogradu je neko daaaaavno raširio priču da su tabisi pravljeni "za retardiranu decu" i kada sam tražila DVD teletabis prodavačica me začuđeno pitala šta će mi to i jel znam ja kako to izgleda Na moje pitanje da joj je jedno dete sa smetnjama u razvoju a drugo ne da li bi im dozvolila da se igraju, samo je slegla ramenima.
    Zaboravila sam da prijavim naše bolesti: jednom stomačni virus, par puta zapušen nos, jedna temperatura, i pre 7 dana neka blaža viroza, sve bez lekova. I da atopijski dermatitis - takođe bez lekova!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beogradu je neko daaaaavno raširio priču da su tabisi pravljeni "za retardiranu decu" i kada sam tražila DVD teletabis prodavačica me začuđeno pitala šta će mi to i jel znam ja kako to izgleda
    :shock:
    ne mogu vjerovati

baby einsten je ok. ali, ima jako puno slikovnica na istu foru, ali nisu taj brand pa su puno jeftinije

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •