Možemo li i mi kod vas iako smo zimski?
Proslavismo i mi taj veliki prvi rođendan. Protrčala mi je godina kao dlanom o dlan...
Milica je deklarisana nespavalica, od 11 mj. je odbila dvokratno dnevno spavanje Sad spava samo jednom ili nijednom... Zato zaspi ko klada prije sedam uveče. Po noći se budi bar tri puta, da nadoknadi ono što ne posisa kad mama radi po danu i sika nije tu. Čuva je baka i tata, koji ima fleksibilno radno vrijeme. U početku, kad sam tek počela raditi bilo je malo problema sa jelom, dok nismo skužili da odbija ručak u 14h jer čeka sisu koja dolazi u 15 i 15 Sad ruča ranije sa bakom, pa opet nešto čalabrcne s nama oko četiri.
Pregrmila je dvije gripe, koje joj je mama donijela s posla :mad: oba puta temp. preko 39°C, ali sveta sisa je spasila stvar, pa je gripala samo po dva dana (za razliku od mame, tate i bake, koji su to školski odradili, po sedam dana svako).
Hoda sama, veoma brzo, još od 11 mjeseci, čuči, kleči, "đuska" uz r'n'r, pokazuje prstom i imenuje ono što zna, .
Rječnik joj je povelik, na čuđenje mama u parku. Pored uobičajenih mama, tata, baba, tu je još i sat, dođi, cvetić, "capica" (čarapica), "me" (medo), "pa" (patka), "papa" (papuča), nam-nam (prevod ne treba ), "setjo" (svjetlo), lampa, da(j) i "teta" (tuta). Ponekad kaže i "aja" (hvala) kad dobije rižin keksić
Kad smo kod tute - služila je kao igračka, sad povremeno služi i osnovnoj svrsi. Obično ujutro, prije posla nas dvije se "družimo" svaka na svojoj tuti I najčešće ulovim, bar to prvo, jutarnje pi-pi :extraponosnismajlić:
kosu još uvijek imamo u malim količinama, pa jij se redovno obraćaju sa "on". Šetamo još uvijek u slingu i ozbiljno razmatramo nošenje na leđima, jer je otežala. Čak smo dva puta uspješno šetali i u kolicima što je čudo ravno letu čovjeka na Mars :shock:
Eto, toliko za prvi put. Ako nas primate, pisaćemo još