Uh, evo nas!
Malo smo bili bubani ovih dana, ali sva sreća pa nije ništa, bili smo kod dr i kaže da je samo virus, nema ništa na plučima, grlo čisto
A i Iva je bolje danas, vidi se da više nije bolesna, zafrkava me čim stigne ( stalno dira cvijeće i kad ja kažem ne, onda mi se smije i prijeti kažiprstom kao što ja njoj pokazujem ne -ne )
Iva obožava slikovnice, sve pokazuje prstom pa ja moram objašnjavati što je što, ali najviše voli časopise i letke u boji , ima punu košaru takvih papira koje ona čita, vadi iz košare, vuče po stanu, para. Nekad je to bila naša košara za novine, danas nam novine stoje na gornjim policama, a ovo su njene
E da, imam i jednu policu sa knjigama " u nizinama" koju obožava, skida te knjige, lista, kao slaže po podu, ali barem sam mirna jer je blizu kompjutera pa mogu na net pola sata 8)

Kako stojite sa papicom, osim cike, to vidim da svima ide ( ja Ivi mlijeko moram zamaskirati da ga ne skuži )
Iva obožava jesti, samo da nije bočica, jede sve što joj daš osim mlijeka i baš ovih par dana kako je prehlađena manje jede količinski i mislim si kako je super što tako dobro jede poludila bi da mi je ovako stalno. Jedino mi u zadnje vrijeme izbjegava bilo kakvo voće ( osim kupovnih kašica koje joj dam ako smo vani ) Možda je i to povezano sa prehladom, samo se nadam da će se brzo vratit u normalu