Najprije pozdrav svim proljetnicama
Meni je počeo radni tjedan pa stignem malo virnuti i pročitati što se kod vas lijepoga dogadja.
Sunčana hurrrra za dobro prospavanu noć i navijamo da ih bude sve više!
Hodanje Anton je prohodao sam, nisam ga morala držati za ruku (za razliku od sestrice), sa 11mjeseci. U početku je hodao par koraka sam a ostatak kombinirao hodanje uz namještaj i puzanje. Kasnije je izbacio puzanje. Sad mi je smiješan u njegovim pokušajima da ubrza korake (slično trčanju) kako bi uhvatio Paulu. Ima veeeliku želju da skoči i trudi se (čučne-ustane, pa cupka u mjestu).
Druga djeca Nemamo baš puno prijatelja sa djecom, uglavnom ih sreće samo na igralištu. Inače, do sada je uvijek spavao kad smo bili sa Paulom vani. Sad se i on ljulja, klacka, hoda po igralištu (tad ga držimo za ručicu). Isto, teta koja ih čuva, boravi dosta s njima vani.
Aktivnosti u stanu Dok je Paula bila njegove dobi, takodjer nismo gledali TV ali sada ona voli pogledati koji crtić (sa"KIKA" kanala) i on gleda zajedno s njom i dosta dugo pažljivo gleda - smije se, pleše. Kada se kuha ručak - onda svi kuhamo. Anton isto dobije kuhaču i rajndl pa kuha. Kad se sprema stan - svi spremamo. Uglavnom, obavljam svoj dio posla, oni su oko mene i uvijek se nešto "usput" igramo. Ipak, kod nas je glavni vodič za igru Paula. Kad se ne igramo s igračkom, maknemo kauč od zida i udri - jurimo oko njega, skrivamo se...
Ne Hm...Jao to NE. Nema ga baš puno, ali nekad ga moramo više puta ponavljati, ali gledano u prosjeku za sada je Anton poslušan.
Isto zna čemu služi mobitel a čemu daljinski ali zato kada sam ga jednom kupala u kadici, stalno je pokazivao na tuš, pa sam mu na kraju dala da ga malo proučava, kako bih ga na "miru" okupala. A on ga uzeo, stavio na uhu i rekao "AAa" (HALO)
Eto ja se raspisah...