Citiraj pale prvotno napisa
Stvarno ne kužim što joj je bilo, nisam mislila da će mi dijete jednog dana biti tako tvrdoglavo Kako ovo izbjeći i nije li malo prerano za ovakve ispade :/ Cijeli dan sam u šoku
Ovo isto sam se ja pitala prije jedno tjedan dana u ducanu ... mislim da nije bila u kolicima da bi bilo bacanja po podu ...

Isle smo u kratki/brzinski shoping, samo dorucak za iduci dan, medutim desila se guzva na blagajni (zablokirao se uredaj za kartice pa se malo otegnulo) i Leila se unervozila, pomislila sam kako cu je zabaviti a da je ne vadim van jer bi to znacilo da ce se gurati da ide na pod, i dam joj kutiju musli. Sva je bila sretna, kutija, suska, i tak malo ju je proucavala, suskala s njom i na kraju pocela glodati jedan cosak, te je uskoro nastala rupa ... i taman kad smo stigli na blagajnu ja joj njezno govorim daj mami kutiju pa ti vratim jer je blagajnica morala ocitati kod ... u trenu se pretvorila u deseterokraku lignju koja sve glave vice AAAAAAAAAaaaaaaaaaa i baca se na leda u kolicima, a ja :shock: nisam to ocekivala, vracam joj kutiju i govorim 'ali samo smo' i kuzim da nema smisla u objasnjavanju, ona baca kutiju na pod, ja skupljam stvari trpam u kosaru kolica, placam na brzinu, ona vice i dalje, suze frcaju iz kolica. Blagajnica se ukljucuje u skretanje paznje, Leila se izvija u kolicima, a ja cijelo to vrijeme cool ... izlazimo van iz ducana, kako smo izasli tako je prestala, ja cucnem pored kolica i pogledam je i kazem 'Ajme sto nam se ovo dogodilo?' a ona nacubila usnice i okrenula glavu od mene, a ja 'Oprosti ali negdje sam se pogubila usput' i dam joj pusu. I krenemo doma, ona pjeva veselo u kolicima i sve pet ... eh