-
E dobro da ste pre mene napisale tantrume vaše dece (pale, srecica) jer sam ja već mislila da mi niko neće verovati: pre neki dan je Nađa isto imala ispad jer joj MM nije dao da vuče zavesu. Kakva je to dreka bila, strašno :shock: Nisam ni sanjala da će tako rano početi tako izričito da zahteva (ovan-jarac hehehehe)
Nađa apsolutno ništa ne jede i ne znam više kako da je privolim da ima bar jedan obrok dnevno. Zašto? Zato što sisa svakih sat vremena - obe sise isprazni. Sise mi rade kao lude, nabildovala mi proizvodnju :shock: Stalno sam žedna, iscrpljena sam i umorna i taaaaako bi mi prijalo da je baka odvede u šetnju na par sati. Ali ona apsolutno ništa ne jede. Zadnjih par dana uzima voće u usta, sažvaće i ispljune.... Luda sam više...
Sećam se da je Lutonjica nekad pisala (dok smo još bile trudne) kako Zara spava ne pokrivena i uopšte kako je ne pretopljava. Tad sam mislila da ja to neću moći jer ću se stalno brinuti da li je bebi hladno (ja sam uvek bila zimogrozna). Ali posle poroda su me tako drmnuli hormoni da ja cele zime spavam samo u potkošulji, a dete u bodiću golih nogica. Ona ne dozvoljava apsolutno ničim da je pokrijemo, i dok je MM pod jorganom u pidžami, nas dve kao na plaži....
Mi još ne hodamo, samo onako lagano uz nameštaj ali u parku bi stajala uz kolica ili se držala za klupu. Pa pošto to ne može u čarapicama baš, razmišljam da joj kupim neke Puma patikice koje su potpuno ravne i imaju super mekani i savitljivi đon. Kakve cipke vi nosite? Jel se držite onih gležnjača dubokih ili....? Nisam pametna ni sama, danas u Cicibanu gledam sve mi je nekako pretvrdo, a nisam uspela da saznam ima li Geox cipela u Beogradu....
Bravo svima za prospavane noći
Mi smo od toga miljama daleko, ali ne žalim se, noćno nacicavanje mi nije problem.
Christy naklon za spavanje bez uspavljivanja, ali duboki naklon za rečenicu!!! Ante fakat priča - wow!!!
Bežim da obrstim frižider pre nego što mi počne serija...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma