vissnja sinoć sam gledala sličke, krepala sam od smoijeha na one gdje je zaspala za ručkom preslatka je
Sad mi još potiho šapni šta si joj stvarno stavila u taj ručak kad zaspi za stolom
Lutonjice čestitke za prvi rođendan :D veeelika Margiti od nas (i jedna za seku , da se ne ljuti ) Vjerujem da je zabava bila super.
Miha bravo za hodanje , a bogami i za samostalno klopanje Ja još nisam davala viljušku u male ručice :/ možda bi trebala :? Obično je mi hranimo, kad jelo zahtjeva kašiku. Onda usred klope kaže "nece", i ne da da je hranim. Rješenje za nastavak klope je da ja zagrabim kašikom i dam njoj da sama donese do usta (srećom jede "ugusto" pa ne prospe, jer kašiku redovno izvrne naopako ) Kad joj dosadi, pruži mi kašiku i kaže "da" (čitaj "izvoli" ) pa onda nastavim opet ja. Pa onda opet "nece" i tako dalje... Ako ne zahtjeva kašiku, klopa sama, rukama.
Tuta... tepa joj "tita" ili "teta" nosa uokolo, ali u zadnje vrijeme neće uopšte da sjedne na nju, a ako i sjedne, ne obavlja "posao". Zašto, nemam pojma, a baš nam je fino krenulo... :slijegramenima: Inače redovno "izvještava" kad se ukaka, kaže "tita"
I da se pohvalimo. Spavamo cijelu noć! :D (što je bio čisti SF, još se budim u doba kad je ustajala). I još nešto. Imamo nove tregerice prave šmizlaste, narandžaste. Mama bila vrijedna i danas sašila. Šta ću, cicija sam, bilo mi skupo dati 50KM za tregerice kakve sam ja htjela za nju