Super :D , a daj mi reci - kaj si više puta naručivala IO. Na isto ime? Ili oni to ne prate (ono, da možeš naručiti samo jednom).
Super :D , a daj mi reci - kaj si više puta naručivala IO. Na isto ime? Ili oni to ne prate (ono, da možeš naručiti samo jednom).
Ovo mi je treći put, uvijek na moje ime, sa dvije različite kartice.kahna prvotno napisa
Ne znam prate li i koliko puta se može naručiti.
Mogla bi ja još koji put jer mi je i pelena odlična, njih koristim uvijek za noć.
super cure! nije mi frka čekati tjedan dana... bitno da nas se skupi za 4 komada
bok cure!
i ja bi vam se htjela pridružit.
nemam karticu ali mogu platit unaprijed.
meni treba 1 rikki xl soft blue i 1 air flow xl rainforest.
air flow Lg soft blue
ako je ikako moguće
a IO, ima li mjesta i za tako nešto možda![]()
ajde cure da naručimo, vidim da nas se skupilo za 1 paket (4 kom covera). upišite se, pa da se dogovorimo tko će da naruči:
1.mrla - rikki, large, wetlands
ne znam da li može biti i OI u paketu. trebalo bi poslati mail u ME i pitati...
ja sam naručila posebno OI, ali sam se istovremeno ubacila u skupnu narudžbu za drugi cover.
Ja se prijavljujem ali ne mogu naručiti jer nemam karticu
Ok, onda naručujem cover!
2.serpentina- air flow Lg, soft blue
mogu i ja s vama?
3. ra - air flow, large, wetlands
4. banshee - air flow, xl, soft blue
meni zapravo treba dva al i jedan ce bit ok
Ja ću onda pričekati drugu turu.Ena prvotno napisa
![]()
ja bi rado narucila al nemam karticu.
Molim vas neka me netko prosvjetli jer nemam vremena tražiti po forumu kako funkcionira to naručivanje ME covera gdje treba biti min. 4 komada ?![]()
Kakva je procedura?
Prijaviš se tu![]()
Ne znam, fakat nemam pojma. Mislim da kad gledaš covere imaš tu posebnu ponudu za 4 kom. Gledala ja jednom, ali pošto ne mogu tamo platiti nisam se previše zadubila.
šta nitko od nas 4 nema karticu?
![]()
mogu onda ja naručiti. nemam karticu, ali će nam baka uskočiti.
popis je ovakav:
baka :D
tri puta hura za baku![]()
baš smo se poslagalebezkartičarke
Već obavljeno.kahna prvotno napisa
![]()
Sad mi preostaje da čekam tko će samnom.
evo, naručeno...
sad nam preostaje jedino![]()
javim kad stigne da se dogovorimo oko preuzimanja...
a baka nam je stvarno![]()
Evo meni stigao IO danas, naručila 20.03. poslano 24.03. stvarno brzo![]()
e sad, treba li mi zaista još jedan cover?![]()
trenutno balansiram sa M, ML i L i svi su joj dobri (L stavim po noći)
Koliko ima kg kad su joj svi dobri? Ja sam uzela M/L za Luku al mi se čini veliki a ima 8,5 kg. Čisto informativno pitanjemakka prvotno napisa
.
Mislim, naravno ak ti je koji višak javi se![]()
Ma namam viška, još planiram uzeti jedan![]()
M joj je sad taman, najbolje joj stoji.
ML je onako fino komotan, isto srednje kopčanje oko nogica, ne djeluje mi prevelik, malo je dublji od M.
L je prevelik, ali za noć je ok. Na najmanje kopčanje.
Po noći joj stavljam ME OS i unutra još jednu tetru, tako da je guza poprilična.
Air flow coveri su ti inače tako pufasti, pa ti se možda zato čini prevelik, rikki je više uz pelenu nego air flow.
Eli sad ima cca 7,5 kg i 70 cm, manekenka![]()
ja moram reci da sam se razocarala u rikkiju, stalno nam procuri![]()
ja ne kužim to procurivanje :/
jel baš prođe tekućina sastrane kad se popiški ili se samo navlaži robica od pelene?
Ja sam s Markom počela koristit platnene s njegovih 20 mjeseci, a s Elenom otpočetka i nijednom mi ništa nije procurilo.
Koristim gotovo isključivo ME air flow, imam još HM od flisa, ali jako rijetko ih stavim.
pelena bude mokra samo naprijed, znaci nije ful puna, a mokar bude bodic na preponi, imam filing da curi na preklopu kod nogice, jer gumica na tom mjestu nije bas jaka
air flow ne procuri nikako
I see![]()
joj kad se sjetim Markovog pelenaštva i piškenja samo u prednji dio pelene.
Sve pelene koje sam sama šivala bile su pojačane na tom dijelu.
Curice su zahvalnije po tom pitanju![]()
makka sad si mi samo potvrdila moje sumnje.
nama isto procure sve na čičak oko nogice (racman, kamaris, imse vimse), air flow uvijek drži.
Nama čičak nikako ne paše, probala Kamaris i Imse Vimse. Air flow mi procuri tek kad se pelena doslovno može cijediti, dakle jako rijetko.
Ima puno mekših covera, ali je ovaj skroz pouzdan.
ja sam jako zadovoljna s zaštitnima na čičak. imamo odpočetka kamaris i super nam je, nekak mi ih je lakše podesiti nego one na drukere (imamo MiB i ME air flow). zato sam sad naručila rikki da isprobam.
valjda se neću razočarati...
Nama na čičak odgovaraju, na drukere kako-tako.
Imse vimse nam drže preko četiri sata (naravno ako je dovoljno materijala u peleni:D)
Ali za noć :/
možda ipak ima veze to cura - dečko.
:/
evo ja cu:Ena prvotno napisa
cuckalica-wetlands drukeri L
ja bi ih platila, samo mi pls recite koju drzavu odabrati hrvatske nema a prelijena sam za cackanje po temi :?
I ja bi:
1.cuckalica-wetlands drukeri L
2.kahna - rikki, rainforest L
Koliko se čeka otprilike
uzbuđenje još nije na vrhuncu ali ono![]()
1.cuckalica-wetlands drukeri L
2.kahna - rikki, rainforest L
3.Ena - rainforests, airflow, M
4.Ena - asia, airflow, M
Ima nas dovoljno za narudžbu. :D
Izabereš bilo koju zemlju iz zone u kojoj je Hrvatska (C zona), a u napomeni napišeš da je za Hrvatsku.cuckalica prvotno napisa
![]()
Hebemu zakasnila samveć imate 4 komada, niš, onda čekam slijedeću turu
![]()
evo upute
Elinor prvotno napisa
mozda ja uzmem jos jedan airflow M, jer ovaj rikki![]()
makar nocas mi se probudio u ponoc mooooookar, cijeli trbuh, a imao je airflow + standardna kombinacija pelene i to sa duplim racman uloskom, pojma nemam (mozda opet neka faza punooo piskim)
Ajme sve me strah koliko puta čemo mi biti mokri dok ja ne nađem kombinaciju za noćDia prvotno napisa
![]()
Blago vama kada se možete skupiti da naručite.
Kod nas kada bi skupljali, morali bi obići cijelu Bosnu da nađu 4 mame koje koriste platnene,a nama gotovo niko neće ni da dostavi u BiH, ko da smo u Tunguziji.
Cure, stigli su coveri!
Ali carinu su naplatili134,26kn
![]()
Popis:
Javite se na pp da se dogovorimo oko preuzimanja!
carina![]()
imaš pp
Ima li zainteresiranih za novi paket? Ja bih dvije air flow large![]()
Bemti carinu![]()
ja si sad mislim bolje opet uzet IO :/
4.4. naručene dvije bambusićke i 2 uloška, jučer stiglo. :shock: 6 dana. :shock:
Poštar ostavio u kasliću, ali trebao je pozvoniti, jel da? Svekrva je bila doma.
hm, interesantno...na više mjesta sam pročitala kako poštar samo ostavlja u kasliću pelene :?Jelka prvotno napisa
moj poštar obavezno daje na ruke i moram potpisati da sam primila u suprotnom moram podići u pošti...mislim da bi tako trebalo biti :?