ne može![]()
Dali se može drugdje plaćati Amex-om ili nigdje ne primaju?
Izgleda ću morati tražiti žrtvu za Visu![]()
Većina siteova prima Amex, nemam pojma zašto ME ne prima.
Sad me buraz pili da ne plaćam ništa prek interneta ak nemaju pay pal.
Jel tko kada imao problema sa karticama. Koliko je to sve sigurno? Malo me prpa sad. :/
Nikad nisam imala problema sa karticama. Ali i ja preferiram PayPal.![]()
Ja sam placala karticom puno puta robu i svoju i Lolinu, i igracke i cipele i svasta (vise kupujem na netu nego po ducanima od kad sam rodila) i sve 5, nemoj da te brat plasi bezveze![]()
Amex ne primaju. Primaju Master ziher, a za ostale kartice ne znam.kahna prvotno napisa
cuckalica, nije da braco mene plaši - koliko se on boji. Njega sam žicala Visu pa je malo skeptičan![]()
Budem se snašla. 8)
Valjda :/
aaa bracina kartica![]()
Malo smo OT al sam da kažem da sam se snašla. A braco je ostao skeptičan i dalje. Ipak je dedina kartica zablistala 8)
I mene je nekoć plašio paranoični frend.kahna prvotno napisa
Nikad nisam imala loša iskustva sa onlajn šopingom (nadam se da će tako i ostati
).
A sad da ponovim pitanje koje je greskom otislo na bezpelenase -
Ima li tko iskustva s ovim pelenama ?
Imam i ja pitanje. Negdje sam pročitala da ima onih ''papiriča'' za platnene u DM-u. Jesam u pravu? Ako da, kako to izgleda?![]()
Kahna, mi ih tamo uzimamo. Papirici Babylove Einmal Waschlappen, s njima uklanjamo kakicu.
jos jedan proizvodac
http://www.flafi.info/
stranica radi i na hrv. jeziku. Nisu mi jesne cijene, vjerojatno neka greška.meda prvotno napisa
Domaća proizvodnja se širi, već je dosta hrvatskih proizvođača. Baš mi je drago, još samo da se broj korisnika platnenih poveća.la_mama prvotno napisa
Ja ih vjerojatno nebi kupila,jer mislim da nisu baš tako dobre(120kn) :/la_mama prvotno napisa
Ima provjerenih za manje novaca![]()
Ovdje mi se čini da je netko prepoznao sve veči interes,našao kako do proizvoda i jako dobro ih ugurao preko MI u ljekarne-što odmah diže cijenu![]()
I stvarno su im koma jake boje-što stvarno odbija-bar mene 8)
ssss, meni su baš te jake bojei ovak prek slike mi pelene izgledaju super. Flafi pelene - kroj me podsjeća na Sugar Plum Baby pelene i na Muttaqin Baby pelene
Ma i meni su šarene peleniceenela prvotno napisa
što se izgleda tiče,ali nisam mislila na izgled
![]()
Avaljda su iznutra bar bijele -a ne kao jedne što sam htijela probat pa je večina iznutra bila tirkizna :shock: što nije dolazilo u obzir(tirkizna je jedna od najgorih-za na golo tijelo)![]()
Zašto je tirkizna jedna od najgorih na golo tijelo, koje su druge najgore?? Jel to zbog boja koje se upotrebljavaju za tkaninu ili??
Ove mi izgledaju slično kao i sve šivane, ja ne volim ovaj rub sa gumicom u rubu, veliki trag ostavljaju, više mi se sviđaju one koje imaju prošivenu gumicu pa rub koji nije uvrnut unutra nego poendlan... Ako netko razumije što pričam![]()
Sviđaju mi se ove prugaste, ove druge ne...Od domaćih, a i šire najbolje su mi kravice od Smiba, a i kvaliteta im je OK, zajedno sa zaštitnima! Ovi ne nude gaćice čini se...
Ovi će najbolje proći jer se prodaju u apotekama - ipak tamo dolazi više ljudi, širok je krug kupaca!
ssss i mene zanima ovo s bojama. Zašto neke boje nisu dobre na golo tijelo?
Znate kaj? Super mi je to s domaćim pelenama, ali kad vidim koje materijale upotrebljavaju...Recimo, vidjela sam onaj na šapice i ribice iz Pamiga, košta 18 kuna metar. A meterial fakat nije kvaliteta. Boja sa šapica otišla u prvom pranju, a tanak je da se može gledat kroz njega. Meni je to OK za moje HM pelene, ali da dam 120 kuna za to ???Da ne pričam da pelene koje naručuješ vani za tu cijenu imaju materijale kao što su konoplja, bambus, velur.
ja se stvarno pitam tko ce im to kupiti, pogotovo u ljekarnama :?
Slažem se za ovo oko upitne kvalitete materijala. Toga se i ja bojim. Nije problem platiti pelenu koja zaista može izdržati sva ta silna pranja i pristojno izgledati.aishwarya prvotno napisa
Meni se čini da je stranica još debelo u izradi jer sada ima više toga ponuđenoga, a nadam se da će cijene u web-shopu ipak biti prihvatljivije. Mislim, 120 kunića ću dati za dobar cover, ali nema šane da toliko dam za pelenu![]()
sss - to nešto ima veze s terapijom boja? Baš imam jednu tirkiznu majicu na sebi pa se pitam :?
Drage platnene mame, s kojih stranica u Europi naručujete? Ja sam do sad iz Kittykinsa, ali su me rasrdili kad mi 1,5 mjesec nisu poslali narudžbu. Ne znam koje su još pouzdane, da imaju veliki izbor, i da je plaćanje jednostavno?
I da, dajte mi preporučite neke covere koji nisu "uobičajeni", da budemo malo egzotični
![]()
Mi koristimo Thirsties kavere, nisu uobičajeni, al' nisu ni egzotični. A mi smo jaaako zadovoljni s njima jerbo su mekani, dovoljno duboki i lijepo rastegljivi (a nisu ni mnogo skupiMedica prvotno napisa
)
Medica pa europske stranice su skuplje, a i poštarina im je :shock: .
However, škicni ovdje:
http://www.ptitsdessous.com/
http://www.pooops.de/shop/catalog/br...HG&shop_param=
http://www.schwangerschaft-geburt-ba...cPath=40_41_44
http://www.stoffwindelcompany.at/
http://www.bebes-lutins.com/couche-c...utin-c-42.html
http://www.teosec.be/
Te sam i ja nagledavala. A daj reci koji broj nosite? Mi imamo 9,5 kg, pa bi po toj logici trebala uzeti odmah L (jer bi M brzo prerasla)?vještičica prvotno napisa
Elinor thanks, idem odmah gledati![]()
Još uvijek nosimo M, al' je već opasno plitak, zbog toga neke pelene izvire u struku, pa se onda komplet presvlačimo :/
Mislim da trebate poručiti L, naši su poručeni. A dotle ME ima ulogu noćnog kavera![]()
Ja bi neke nove šarene pelene.![]()
Jel tko iščačkao kakve novitete? Preporučite nešto curičasto, pliiiiiiiiiz!![]()
Valjda zato jer je naj intenzivnija(neprirodna) :? Ili najviše pušta jer je možda pigmenat najsitniji :/ Bubam bezveze-jer neznam pravo objašnjenje -stručnomama Jelena prvotno napisa
Pogotovo mi se ne sviđa pelena bojana iznutra(ne kažem da dotične to jesu,ali sam imala prilike i takve vidjet) jer je dobar dio vremena mokra,a time i više pušta boju 8)slava prvotno napisa
Ne, nisam mislila ovdje na ter. bojama.Ja sam si u trudnoči kupila tirkiznu majicu i tada sam negdje pročitala baš za tu boju kao ne,ne pa je nisam ni nosila tada,što ne znači da je neču nikad obučiOlivija prvotno napisa
![]()
Ako razmislimo da neke od nas nisu nedugo bojale jaja bojom-koja je "jestiva" jer su malci dirali po njima rukama-nego samo lukom ili nekim dr,pri.dodatcima onda je normalno i da ove boje za tkanine nisu ništa kvalitetnije ili zdravije![]()
Ovo je samo moje mišljenje,ispravite me ako griješim![]()
Iako neodlučna vaga u neke stvari sam sigurnamožda malo i pretjeram,ali možda i NE
Ah kako čojvek sam sebe iznenadi![]()
Naime imam šareni pelena Racmanica dosta(i odlične su),ali da sam ih sad trebala kupovat,vjerojatno bi išla na nebjeljene potpuno prirodne![]()
E sad možda i pretjerujem![]()
Olivija, vidjela sam da imate Disana pelene (one kao švedske). Jesi zadovoljna? Koliko drže, treba li im dodatni uložak, i da li na nju ide sve zaštitne ili moraju biti Disana?
Imam još pitanjce za sve vas- jesu li flis zaštitne puno deblje od PUL-a (imam samo takve, a voljela bih nešto novo probati).
Hvala!
Nemam pojma koliko su debele gaćone od flisa, al računam da su pravljene od barem jednog sloja flisa (kao za trenerke/dukseve). A to je definitivno mnoooogo deblje nego PUL![]()
flis gace su puno deblje i glomaznije od pula, ali su i dosta mekane pa me to ne smeta. ako stavljam flis onda su obicno ispod neke tanje pelene, ili samo tetra plus mozda neki ulozak.
i dobro bi bilo da je flis u dva sloja, jer inace slabo drzi.
disana tie on ti je kao švedska: trebaš ili tetru ili prefold. onak je fora, ali nisu mu baš često na dupetu jer mi ih je žao prljatimožeš bilo koje zaštitne na njih.
flis je meni predebel i uvijek malo vlažnjikav.
dobra tanka vuna je zakon.
(mali mi glumi avion pa je post malo nepismen...)
kamaris+dva HM uloška + tetra + vuneni HM cover= cijela noć u platnenoj!
Suhi i zaštićeni okoliš 8)
A pelena ujutro... mogla sam je ocijediti.
Sretno i veselo konstatiram da prelazimo na platnene i za po noći :D
Mi za noć koristimo najčešće Tots Bots + dodatni uložak od bambusa + ME cover i sve pet![]()
Planiram kupiti tots bots pa me zanima koji broj pelena imaš i koje zaštitne gaćice. Moja cura je sad 5 mjeseci i ima 6700 g i ima jako debeljuškaste nogice i sve joj se urezuje i ostaju crveni tragovi. Kakvo je tvoje iskustvo i što mi preporučaš?vitekova mamuška prvotno napisa
Do sad nismo koristili papiriće, ali mislim si da će to biti zgodno kad uskoro krenemo s dohranom. Ali malo me muči - stavljam kao sve neke fine materijale ne guzu, a onda između uvalim običan papir. Mame koje koristite papiriće razuvjerite me i recite da je to skroz ok jer bih rado bila praktična.
I mene zanima istoMs. Mar prvotno napisa
![]()
+ gdje i koje nabaviti. :/
Ja papiriće uopće ne koristim. Jest da s wc papirom stružem kakicu i bacam u wc, ali nije mi problem. Postružem, isperem pelenu i to je to. Flekave su nekad više, nekad manje, ali ni to me ne smeta.
Ne koristim papiriće, ali baš je sad kraj mene hrpa izrezanih krpica od bambusa koje danas planiram odnijeti na endlanje.![]()
Ideja je da te krpice 'hvataju' kakicu, a ako se zaflekaju mogu ih prati na višoj temperaturi nego pelene (koje mi je žao uništiti). I drugo, uočila sam da se formirana kakica (bebe koja jede dohranu) ne lijepi za velur i redovito sve otiđe ispiranjem. Flanel je po tom pitanju živi užas.