Cure, da li se kod nas mogu kupiti Popolini ultrafit? Ako ne, gdje ih je izvana najlakše naručiti?
![]()
Cure, da li se kod nas mogu kupiti Popolini ultrafit? Ako ne, gdje ih je izvana najlakše naručiti?
![]()
pitanje, dal je netko placao na ME sa visa electron, tj. devizni racun u pbz
naime imam tu karticu i neke brojceke otraga xxxx xxx gdi je potpis
dal bi to bilo to? jer slika ne odgovara onoj kak je kod mene
luce st, evo meda ti je rekla: popolini mozes naruciti preko babyshop-a. iako shop kao takav vise ne radi, znam da je se pricalo, da mozes naruciti popolini i racman pelene preko njih....ne bi se sjetila vise koja je to bila mama....pomagajte, tko zna.meda prvotno napisa
inace popolini mozes naruciti preko dosta stranica iz europe.
npr. ovdje
ili ovdje
ja volim narucivati kod mame s prvog linka, jako je draga, samo ne znam dali ti znas njemacki ili ona engleski, ali sam skoro pa sigurna u to....![]()
mama: Iva M.Ivana B-G prvotno napisa
dia ja sam placala s njom, ali sam je pridruzila na paypal i onda placala
dia, ta zadnja tri broja su onaj koji se trazi
pozdrav,
i mi smo u platnenim pelenama. U T sam kupila HM deset pelena i odlične su nam, nešto plavog i žutog Racmana i Doru od Smiba. Ja sam oduševljena i mala guza također. E da zaštitne sam uzela od smiba i racmana. Iznenađena sam jer stvarno nije mi nikakav problem ni pranje ni sušenje u kombinaciji sa sušilicom. A tek kako sunce rješava fleke od kakice nevjerojatno, bolje od bilo kojeg izbjeljivača.Eh sad tih desetak pelena mi je malo sobzirom da smo dvije new born prerasli zanima me gdje kupiti. Babyshop ne radi a racman mi je super, iz ino nisam se usudila. Čekam tetu šivalicu da mi se javi. Da li je netko probao platnene pelene Flafi?
frida editirala dio koji nije u skladu sa pravilima foruma
sad sam pročitalada ih je Kahna kupila i dobila pričekati ću njezine dojmove.
More 34,
Racmanice se mogu navodno još uvijek nabaviti preko baby shopa bez obzira što stranica ne radi. Ako nemaš mail, postam ti. Racmana ima za kupiti u baby shopu u Brežicama, pitala sam ih mailom i rekoše da imaju. Eto, nadam se da sam ti malo pomogla....
I imam pitanje: kakve su ti Racmanice? Imaš žuti i zeleni? A njihove zaštitne gaćice?
Mi imamo
naše HM pelene,
HM pelene,
HM PULcover ME-airflow-like,
jedan orginalni ME-airflow i
bambinomio cover sa prefoldesom.
Sa svime smo vrlo zadovoljni, a HM cover se uopšte ne razlikuje od orginala i super su joj pelene FB i Mutt.
Ove bambinomio su super praktične i EXTRA brzo se suše![]()
a nekada gurnemo samo običnu tetru u njega.
frida editirala dio koji nije u skladu sa pravilima foruma
Dionea hvala, ajde pliz postaj.
Imam i racmanove zaštitne na čičak i zadovoljna sam. Sa racmanovim pelenicama također ali mi nemamo baš dugi staž tek 2 mjeseca korištenja.
Bila sam čitala razna iskustva cura sa njima da se na duži period raspadaju ali nama su za sada super i kupila bih ih još.
Također smo prezadovljni sa HM pelenama.
Brežice su nam ipak predaleko, ja sam iz Pule.
Cure, molim Vas da ne spominjete tete šivalice od kojih kupujete pelene, svaki takav post ću editirati. Hvala.
Kahna je kupila flafi, dobila ih, ispipala, pohvalila se na forumu.....more34 prvotno napisa
i onda skužila da nije dobila pelenice ribe i laku noć, nego roze prugice i roze peseke![]()
![]()
, dobro da mi L nije vikao:''ali mamaaaa!
Eto toliko su mi se svidjele na prvu da mi je mozak zablokirao.
Da ne duljim-pelenice sam poslala natrag (bila su i 2 covera u paketu) i sad čekam da stignu moje, koje su zabunom otišle u Dubrovnik.
Eto, kad ponovno stignu-javim dojmove.
Nebi htjela širiti lošu reklamu Flafiju- tek su počeli i teta mi se nebrojeno puta ispričala (muž joj je zamjenio pakete u pošti).
Mail je babyshop.info@hi.t-com.hrmore34 prvotno napisa
Na stranici Racmana ima popis trgovina u SLO gdje se mogu kupiti pelene. Kako su meni Brežice i taj Baby centar najbliži, njih sam mailala i pitala da li ih imaju. A mislim da ih ima svaki baby centar.
dionea hvala
Kahna![]()
Ispričavam se za tetu šivalicu, nisam znala.
Eto ja uspjela kupiti bambino mio paket i pelene se čine skorz ok, ali coveri su medium za 7-9 kg i čini mi se za moje dijete koje ima jedva 7 kg ( 6900g) taman i da će možda trajati mjesec dana. :? Koju veličinu covera ti imaš? Šta misliš da li bih trebala uzeti veće? Osim njihove pelene ovaj cover mogu eventualno staviti na tots bots br. 1, za MIB-ovu Doru je premali.triplemama prvotno napisa
Stigao pravi paket Flafija :D
Sad sam dobro pogledala i to je to.
Ovaj je moj.
I dobili smo poklon, kaj smo bili dobri pa im krivi vratili natrag - cover i 2 uloška za mene![]()
Dosta su debele pelenice (mislim zbog sušenja), pogotovo noćna. Ali zato bi trebala biti ok.
Javim...
I mi imamo mali pa namožemo staviti nijednu sem prefoldersa ili tetri mi čekamo da dođu veći pa će mo vidjeti hoćemo li L ili XLDionea prvotno napisa
Mi smo isprobali dvije Flafice!
Prekrasne su, mekane
Jedna je onaj deblji model, one size, jako dobro upija (s obzirom da je tek jednom bila oprana prije upotrebe, baš sam se iznenadila kako je dobro upila)
Druga je ona tanja pelena s debljim uloškom od konoplje na drukere - isto jako dobro upija. E sad, tu imam jednu zamjerku jer kad sam oprala prije upotrebe pelene se skupila više nego uložak i sad je taj uložak nekako prevelik za pelenu... to je jedina zamjerka
A isto mi se dogodilo i s mojim ulošcima - skupili su se u pranju pa mi uložak s Pul-om teško ulazi unutra (a oprala sam ih samo na 40).
Ali ne da mi se reklamirati jer su mi tako lijepi i mekani.....
Mi smo racmanice kupovali u Kopru, a sad mislim da postoji Baby centar i u Postojni i u Ilirskoj Bistrici - to je bliže Istri i Primorju...more34 prvotno napisa
S time da ih nemaju uvijek puno u dućanu, nije neki izbor, ali može se telefonom prije provjeriti kad im stižu
Mi imamo sve modele pelena (zaštitne nemam) i zelene, i plave i žute, i nekako su mi sad te žute (uže među nogicama) super kad je beba veća i pokretna
Odlučila sam ih oprati jer preko jednokratne i bodija ta pelena u tom coveru joj odlično stoji- niti predebelo niti ju steže oko nogica- baš kako mislim da bi trebalo biti.triplemama prvotno napisa
Na samom pakiranju piše da imaju još veličinu L (tj. cover u L veličini; pelene imaju broje 1 i 2; uz M cover ide pelena br 2), no da se veće mogu naručiti.
Vidjet ću kako sad ovo bude bilo i ako mi se svidi, kupujem broj veći paket.
jesu te flafice jako siroke medu nogama
naime on je mrsavko od 10,5 kg i 81 cm
trenutno su nam taman swaddlebees small koje su izmedu nogu siroke nekih 10-ak cm
treba nam jos pelena jer su nam se dosta unistile, nemam pojma kaj da uzmem
Dia, dorian je isto negdje ko i tvoj mali. al svi kazu da je velik, zato sto ima veliku pelenu, i onda izgleda ko kruska, siri je neg duzi![]()
meni su sb one size jako dobre, i jos bi takvih rado, al mi smo otkazali sve kartice, a kod nas ih nema. imam sad i sb pocket fitted L, i tomu je malo dugacko, nisam bas zadovoljna.
zuti racman mi je super, kad se malo smanji je savrsen. i jos mu za po doma stavljam kissaluvs 1 i rodinu pusu.
za po vani ima HH pocketice, M i L, u koje obavezno stavljam po 2 uloska.
a gledam i ja da uzmem jos sb, cini mi se da oct vise ne rade, bar ih nema nigdje u ponudi, steta sto ih kod nas nitko ne uvozi
imam aio al nam bas ne drze dugo, mozda 1-2x da se popiski
pusa nam ne pase, bas zato sto je sira medu nogicama i onda mu je ne uspijem povuci gore i otraga mu viri guza, isto i kod kissaluvsica, jer su plitke
imamo 3 zuta racmana, kojima je popustila gumica, pa ih moram smanjivati
mutt mu je isto super po kroju (doduse imamo stari br. 1 velicinu) i bizzybhive small...a te je tesko nabaviti
kushies small mu vise ne mogu zakopcati oko struka kad dodam punjenje
a nocni ME sa racman uloskom, ajme...kakav đonvejn...jadan ne moze skupiti koljena nikako nego spava ko zabac
a sa druge strane ja se nadam da cemo se ovo ljeto ostaviti pelena, pa mi je bezveze sad nakupovati neznam sto
Flafice su ti među nogama nekih 13-14 cm (bez onog nabora okolo gumice), sad sam mjerila.Dia prvotno napisa
Meni se niš nije skupilo, mislim je, ali paše i dalje. Kad se pelena nategne, kad ju ideš staviti, uložak je taman.Tilja prvotno napisa
Gdje se mogu nabaviti te popolini krpice, isto u ljekarni? I ako naručujem, što da kažem, jesu li to sve zapravo "suhe maramice za brisanje" ili će me razumjeti ako tražim papiriće za platnene pelene (što nekako čisto sumnjam)?ssss prvotno napisa
Ja sam u Popoliniju u Austriji tj.baka je kupovala po naruđbi koju sam si složila pomoču njihovestranice pošto nemam pojma njemački,ali mislim da ih je imala Iva M. ili netko tu.pomikaki prvotno napisa
Sada bi u 5mj. moglo biti na sajmu
Ili se može naručit ili zaletit do Slovenije bebi center![]()
I u Trstu ima jedan dućan s Popollini asortimanom - mi smo tamo kupovali te papirićepomikaki prvotno napisa
i stvarno dugo traju
hvala, da te pitam jesu to model lea ili ema?kahna prvotno napisa
I Ema i Lea, isto su široke.
Samo kaj je Ema dosta napunjena- više mi je za nočnu pelenu. Ima 7 slojeva ušivenih.
A Lea je kao neka pocketica, al bez pocketa (samo ima 2 sloja) pa unutra kopčaš uložak. I svejedno mi se čini tanja od Eme.
Ak si skužila, moje objašnjenje![]()
Da, i uložak koji se kopča u leu ti je uski (11 cm) među nogicama, tak da se i sama pelenica stisne kad ju staviš. Što vjerujem da je kod eme teže jer je debela.
koliko sam skuzila ema je one size pelena, a lea ide po brojevima (sto mi je i bolje)
nasla sam sb oct po 17.95$ na http://www.lilbunz.com, jel netko ikada narucivao od njih? jer u popisu nema cro, doduse jos im stoji yuga :/
nemojte mi ih pokupovati pls.
Drage mamice !
Evo javljamo se malo , Jan-Renato je ponosni platneno pelenaš pa me zaniam gdje mogu naći kod nas popolimi papiriče za platnene pelene . Dali ih ima kod nas za kupiti negdje ili samo preko neta.
Zanima me još nešto kaako ste koristile platnene pelene kad su vam malci počeli puzati i hodati.
Unaprijed se zahvaljujemo .
Pozdrav od Jana-Renata i ponosne mamice.
![]()
![]()
Vlatka o papiričima ti je bilo govora o prije par dana na ovom topicu, pa si pročitaj malo višlje.
A što se tiče puzanja - nebi znala, još![]()
Isto kao i prijevlatkapeno prvotno napisa
Samo Lovru je ponekad fora samome skidati pelene i to kad mama ne vidi
![]()
evo, moja Iris i puže i stoji na nogama veći dio dana... što se tiče pelena, nisam primijetila da joj smetaju jednom kad joj ih uspijem obućivlatkapeno prvotno napisa
ali to je prava muka... izvrti se 500 puta na prematalici, treba je loviti...
Tilja je napisala:
pa bih samo savjetovala da ih malo rukom zaravnaš kad ih sušiš, ili lagano pređeš peglom. Imam njihove uloške i jako sam zadovoljna jer su meki i super upijaju.A isto mi se dogodilo i s mojim ulošcima - skupili su se u pranju pa mi uložak s Pul-om teško ulazi unutra (a oprala sam ih samo na 40).
Iz mog iskustva s platnenim pelenama i ulošcima za mene rekla bih da što je flanel deblji, mekši i skuplji to se više gužva pa ispada kao da se smanjuje, ali nije, moguće je ravnjanjem dovesti sve u početno stanje, kao novo.
E super, hvala na savjetu.
Da, baš je lijep i mekan taj njihov flanel.... i zapravo sam jako zadovoljna s pelenama, sad sam ih već oprala 2-3 puta i još uvijek su lijepe mekane i dobro upijaju (a svoje još nisam isprobala)
cure, zanima me kako naručiti platnene pelene. Totalno sam neupućena ali zanimaju me one malo šire radi kukića. Nalaz nam je ok ali ipak preporučeno još neko vrijeme široko. S obzirom da cura ima 6,5mj, a i ne virujem baš u to široko ja bi pelene u kojima će kukići isto biti malo rašireni.
Moze jedno glupo pitanjce...
Procitala sam da platnene promoce nakon 2-3 sata, a moja malena se budi svaka 4-5 i nocu radi duze turnuse... da li to znaci da ju moram buditi ili budu mokri dok se ne probude... Meni se ideja o platnenim jako svidja, ali me ovo malo zbunilo. :? Ali kada bolje razmislim, mi smo svi odrasli u platnenim i mislim da nas nisu budili da bi nas presvukli... zar ne?
Ne budiš bebu za presvlačenje, nema potrebe. Presvučeš je kad se probudi. Ja nisam ni noću premotavala. Samo kad vidno promoči ili se ukaka pa se to, jelte, namiriše. Inače ne. Presvlačenje ujutro
I jednokratne se smoče nakon par sati, samo to nije vidljivo (a ni opipljivo) jer imaju gel koji veže vodu. A o štetnosti tog gela se već mnogo pisalo na forumu...
Za noć staviš deblju pelenu s 1-2 uloška ili tetrom da može više upiti.
Hej, jeste li vidjele ovo? http://www.flafi-platnene-pelene.com...products_id=92
Izgleda mi mrak, moram naručiti!
mi imamo flufi lea i super su, nisu siroke medu nogama i brzo se suse jer nemaju usiven ulozak nego 2 posebna
Ja sam super zadovoljna sa našim Flaficama :D
Sigurno naručujem još samo kad MM malo zaboravi na troškove uzrokovane pelenama![]()
Pozdrav svima!Uključujem se u rasparavu!
Nakon dugog razmišljanja počela sam koristiti platnene kad je bebač imao 3mj.Istina,sada si ne mogu oprostiti to dugo premišljanje,kao ni to da kod starije kćeri nisam imala blage veze o postojanju modernih platnenih, pa smo ljeti muku mučile s crvenilom i noću često koristile standardne tetra i švedsku.S novim malcem počeli smo za probu s jednom Kamaris pelenom i nisam baš zadovoljna s njima-prevelike su.Nabavila sam paket Luci pelena i više sam nego zadovoljna.Jedino mi njihove zaštitne nisu baš nešto, ali mislim da je to zato što je moj malac sa svojih 7 mj sada već prilično velik i za najveće njihove.Izdrže max 1,5-2h.Zato uglavnom za zaštitne koristim Imse Vimse i jako su dobre.Sad smo probali i Rodine pusice-odlične su,a isto tako imamo i jednu Flafi-uložak od konoplje,odlične za noć.Upravo mi noć predstavlja problem.Naime, ujutro, nakon 10-12h uvijek malo promočimo na pidžamu.Je li to tako svima?Inače to malo bude jedino sa Kushies zaštitnima,sve ostale nam promoče više.U pelenu stavim tetru i još njihov dodatni uložak i malac uspije sve to namočiti!Kushies sam kupila u Baby shop koji više ne radi i ne znam gdje da ih nabavim još.Sinoć sam mu stavila jednokratnu jer smo zaboravili osušiti Kushies zaštitne (SORRY!) pa je čak i ona promočila.Znači li to da moj mali piški malo više od uobičajenog? :? I to je bila zadnja neiskorištena jednokratna, više nam se neće ponoviti!
Razmišljam kupiti koju od bambusa,čisto za noć jer one kao upijaju bolje od pamuka.Da li je to stvarno tako i koje mi bambusice preporučujete? Inače, što mi preporučujete za noć?