TeddyB. znaš li možda broj gdje mogu michele platiti. Pošto sam si ukonila Pay pal odabrala sam na račun (uzela sam još jednu ali L) ali nigdje broja?
TeddyB. znaš li možda broj gdje mogu michele platiti. Pošto sam si ukonila Pay pal odabrala sam na račun (uzela sam još jednu ali L) ali nigdje broja?
Nemam pojma, ja uvijek plaćam preko PayPala. :/
Niti meni se nije javila, a ja bila tak sretna, sto sam konacno dosla do muttice.... probala sam sad na ovu drugu adresu, pa se nadam da ce se zena javit!! mislim malo bezveze, da joj ne radi mail na hyeni....aishwarya prvotno napisa
![]()
ali dosla sam i ja konacno do prve muttice...
thanks teddy![]()
![]()
![]()
![]()
nije michelle jedini put![]()
Kupila jedan mutt na zadnjem stockingu, ne na Hijeni nego na komercijalnoj stranici. Koliko je obično trebalo da vam stigne paketić? Malo sam nestrpljiva.
Meni su BB stigle (ako se dobro sjećam) za 7 dana.
A stigle su i Muttice![]()
Thanks Teddy![]()
upravo gledam muttaquin stranicu i primjecujem da je ostalo par pelena, moram priznati da me malo zateklo :shock:
nisam bas ocekivala, jest da su sve bijele, ali opet...
nesto se cudno desava, vremenske nepogode slijede.....
U zadnje vrijeme ih zna ostati, jer ih uvijek ima jako puno, pa se ljudi izguštaju.![]()
Stigla mi je babyshape muttica i ostala sam jako razočarana. Veličina medium long je toliko mala da sam je eventualno mogla koristiti kad je moj sin imao 2 tjedna.Jesam ja seljanka, mislila sam da se prašina diže oko nečeg kvalitetnog.
![]()
Isprobaj je, nemoj suditi samo na temelju izgleda! Navodno se super rasteže!Fana prvotno napisa
TeddyBearz prvotno napisa
provjereno se super rasteze
Meterijal se super rasteže, ali lastika je tako nategnuta u šivanju da mu se jako ureže oko nogica i nemam srca da je ostavim na njemu dulje od par minuta. Uz to je jako niska pelenica pa mu se vidi takozvana zidarska rit. :/
Ah, bit će za drugo dijete...
i ja sam bila :shock: kad je stigla.Fana prvotno napisa
Sad ju koristim kad idemo kod doktora jer je najljepša.........
Pliz, cure, ako imate volje, slikajte svoje djetešce u babyshape muttici (ili koju već imate). Da vidim kako to treba izgledati.
prodalo se 90%, ima ih jos samo par komada 8)
Ovaj put nažalost nije bio baš neki izbor 3SR, obično je puno bolji. :/
pozdrav,
evo ja upadam ko padobranac. Naime rodica mi ovaj mjesec putuje u USA na mjesec dana pa mi je to prilika za naručiti neke oriđiđi pelene, s obzirom da se ja ne usudim.
Imate li možda neke za preporučiti, kojima ste zadovoljni?
Mi koristimo uglavnom domaće HM pelene, dosta Mutt like od tete šivalice i one su mi super, također i BB samo ne znam da li su to američke pelene.
unaprijed hvala
Hvala, možda budem imala sreće pa dobijem i koju original :D .
Pa i ona će morati naručiti. To su internet dućani, svejedno je zapravo odakle naručuješ (mislim, ima razlike u poštarini, ali je princip isti - kartica, paypal, čekovi...).more34 prvotno napisa
ja ovo isto pokusavam objasniti mojoj prijateljici ali nikako da im prodre do mozga :?Fana prvotno napisa
mislim koja je razlika, mozda jedino kontaju bolje da njima nesto zabucnu oko kartica a ne njoj![]()
luda je platila dvije postarine, jednu u usd-u i jednu od sad-a do hr, i ona misli da je dobro prosla
ma sigurno 8)
Evo da se ja konačno pohvalim s našim prvim Mutticama :D
baby plava i
plava.
:D
neću komentirat, već ću samoTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Da, da. Od kuda bi ih uopće i nabavila![]()
Nisam ja još skužila to s Mutticama, pa sam ugnjavila lakšim putem
![]()
Evo, citiram se od 30.07 kad su stigle, samo sam bila lijena slikati![]()
kahna prvotno napisa
Ajmo istinu na sunce: koliko Muttica imate?
Ja san upravo naručila devetu i desetu![]()
ja trenutno samo jednu (Elinor prvotno napisa
medonji)
Hm, u zadnjih par tjedana sam ih prodala 4 (3SR fitted) :shock:Elinor prvotno napisa
, pa mi ih je ostalo, hm, moram pogledati u album... 13 3SR fitted, 5 3SR AIO, 4 medium, 1 ML, 2 large, 1 NB AIO, 6 NB fitted. Ako nisam krivo računala.
Neke su još na putu, njih nisam brojala.
![]()
Teddyveć sam mislila da sam najgora! Uff, dobro je!
![]()
Nemam pojma, nisam zbrajala.Elinor prvotno napisa
![]()
![]()
Ali nisam ja ni blizu nekim profićima, npr:
Muttići, Muttići i još Muttića
![]()
ajme :shock: koliko pelenica
smrc, ja imam doma 2 u ladici
đizs, koliko pelena :shock:TeddyBearz prvotno napisa
Isesek dragi, herc bu me čopio :shock: :shock:TeddyBearz prvotno napisa
Prebrojala ja 95 komada![]()
E. ima jednu 3SR, jednu SS M, jednu FS L i jednu babyshape L. Dakle, četiri komada.
Premalo![]()
Od toga dvije ne nosi![]()
Zašto dvije ne nosi? :/aishwarya prvotno napisa
Đizs, pa čija je to kolekcija? :shock: :shock: :shock:
Bit će za drugo dijeteTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Nije bed.
A jeste li vidjeli na tom istom albumu suknjice sa zastitnim pletene?
Ja sam se odusevila idejom.![]()
Već sam mislila da je neka od vas to sakupila!!! Pa sam računala, nek ih je 100, to bi bilo oko 15000 kn! Malo teže uz naše rodiljne naknade!TeddyBearz prvotno napisa
![]()