Imam jedan prijedlog za nas koji sudjelujemo u aukcijama. Da kažemo svoje nadimke kako jedna drugoj ne bi nabijale cijenu...
Ja sam robertasicool!![]()
Imam jedan prijedlog za nas koji sudjelujemo u aukcijama. Da kažemo svoje nadimke kako jedna drugoj ne bi nabijale cijenu...
Ja sam robertasicool!![]()
Skužile smo teroby prvotno napisa
![]()
I ti si baš uletila jednoj od nas, ak se ne varam![]()
Ja sam, a kako drugačije - aishwaryamicika
Skužila sam te.roby prvotno napisa
Ali ti si ih dobila 4, ne 3? :?
Kako ste me skužile 8) ? Ja sam jedino poslije skužila aishwarymiciku... -kako komplicirano za napisati.
Ja te znam, ali samo zato što znam da sam nekome sa tim prezimenom slala neki paket.kahna prvotno napisa
![]()
Tako nam i treba kad si prezime i inicijale koristimo na HC, da sam znala, odabrala bih neki drugi mail da me ne skuže svi.
![]()
Ja sam promijenila mail, baš zato što mi je na gmailu bila adresa ime+prezime i to mi se nije sviđalo.TeddyBearz prvotno napisa
E da sam znala i ja bi dala drugi mail.
Ne znam dal se može promjeniti.
Mislila sam da će i tamo biti kahna.
Nije mi bad da me se zna, nego ipak mi je prezime u igri.
Al šta je tu je.
Nego koliko često je stocking?
Ima li to kakvog pravila ili kad im se svidi?
Može se promijeniti, ja jesamkahna prvotno napisa
![]()
Ja i dalje ne kužim kako vi skontate tko je tko i kako ste mene skontale :? .
Tebe jer si tu roby, a tamo robertasicool i pojavila si se tam nakon:roby prvotno napisa
T.B. po prezimenu jer mi je slala nekaj poštomroby prvotno napisa
![]()
A aishwarya je i tam tak.
Eto![]()
Može se promijeniti mail, samo meni paše da mi obavijesti stižu baš na ovaj.![]()
Detektivke 8)roby prvotno napisa
Sve se zna, tko je kupio koju pelenu, po kojoj cijeni...Ništa ne možeš sakriti![]()
Hm, ima i tu nešto.TeddyBearz prvotno napisa
Nisam se toga niti sjetila, mislim da ću ostaviti kako je.
A meni trebalo par sati da skontam da ih imam 4 a ne tri -specijalka.aishwarya prvotno napisa
http://cgi.ebay.com/2-NEW-Muttaqin-Baby-Mutts-fitted-cloth-diapers-Lg-FS_W0QQitemZ170258689371QQcmdZViewItem?hash=item17 0258689371&_trkparms=39%3A1|
Ako neko nije ulovio....
Puuuuuno Muttića!![]()
Muttići
![]()
Upecala dvije!!!!!! :D :D
E sad se bojim carine... Do sad sam uvijek naručivala za minimalne iznose, ali sad je ceh nešto iznad 300 kuna. Cure, je li nekoga ikad carinilo za 2 muttice?
moja prva dva šmensi uboda :D
Kumquat City Scene/BV
Whales
kaže mm da do 300 kn ne smiju carinit' ništa.Fana prvotno napisa
zna čovjek 8)
Ne baš, carine oni i 100 kn ako im se prohtije.silki prvotno napisa
![]()
muž mi radi na aerodromu i zna ekipu s carine.
ovo stoji 100%.
http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/fset.html
Aha, samo se carinici baš ne drže toga, ima nas više ovdje sa tim iskustvom.
![]()
meni to vuče na onu dobru staru app (ako prođe, prođe).
voljela bih vidjeti onog tko bi me htio cariniti za iznos manji od 300kn...
ja za takve imam samo jedno pitanje; 'oprostite, tko je vaš predpostavljeni?'![]()
sad vam je jasno zašto me muž cijelu trudnoću zove grašakkahna prvotno napisa
![]()
poblesavila sam totalno.
Ja sam zvala poštu u Branimirovoj i tamo pitala carinike zašto su mi carinili nešto što košta 120 kuna, i odgovor je bio zato jer mogu.![]()
U biti, ako si nešto kupila, a to se vidi jer vrijednost mora biti istaknuta na paketu, može se cariniti koliko god koštalo. Dalje, mogu ti cariniti i ako vide da je nešto novo, a ako se dobro sjećam lupili su carinu nekome na forumu ovdje i na rabljenu robu
Meni je voditeljica Osječke pošte carinjenja rekla da u poštanskom prometu ne vrijedi to za 300 kn. Nego tolerancija je do 20 E.silki prvotno napisa
A da vam kažem da sam kod zadnje pošiljke pelena platila i PDV i carinu na 2 ImseVimse pelene. Nazvala sam ih da pitam što je to jer nije dječja oprema oslobođena carine. Kaže je, ali ne sva. Rekoh kako to oni jednom procjene da su pelene dječja roba koja se carini a drugi puta ne. Kaže ona -kolegica je procjenila da se carini i eto.... Rekla sam ih neka se dogovore za ubudućea ne odokativno. Baš me izludila....
Meni Faith (zadnje dvije pošiljke) za BB nije uopće napisala vrijednost na paket. :D
Žena je 8)
imam problem s paypalom.
budući da mi je za BB vrijednost paketa iznad 100$ morali su napraviti neku provjeru da mi 'card statement to get Verified and lift your limits'.
e sad, trebam čekati neki pin.
napisali su mi ovo: 'Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.'
to mi stigne na mail ili direktno paypalom?
anybody?
sad kad vas čitam iskustva s carinama lagano me lovi panika kad mi sve pošiljke počnu stizati :/
thnx!
eto, i ja uzela dvije... nadam se da ce doci prije bebaca....![]()
Ako imaš internet bankarstvo vidjet će ti se tamo, ako ne, kad dobiješ račun za kreditnu sa kompletnim prometomsilki prvotno napisa
imam ib ali tamo se ne vidi ništa, samo moj broj kartice. provjerila sam.aishwarya prvotno napisa
izlist mi stiže tek za mjesec dana. pa neće valjda toliko dugo trebati....
:?
Treba mu koji dan, kad otvoriš promet, vidjet ćeš
ma sjelo je to meni već.
transakcija je provedena, vidim na izlistu prek IB, ali ne vidim nikakav broj :?
možda da pošaljem upit paypalu?
jučer su mi skinuli 1,95$ s računa.
nije mi jasna jedna stvar. prošlo mi je plaćanje preko paypala za muttice a neće za BB :?
možda zato što je iznos bio nešto manji??
nakon svih vaših isčitanih postova panika me lovi od carine i poreza....
Zato što dok ne upišeš taj 4-znamenkasti broj imaš samo određeni iznos koji možeš potrošiti i preko toga ne.silki prvotno napisa
A što se tiče carine, osječka je ajrigoroznija pa sam ja nešto preko Zagreba naručivala i nisu cariili A ovdje uvijek.
sad sam dobila od banke taj broj. upisala i verificirala karticu.
svejedno mi javlja da sam preletila limit i da transakcija nije moguća.
sad mi fakat niš' nije jasno.
Stigla je jedna :D
Whales![]()
Poslana je, koliko sam ja skužila, prošli tjedan.coccinella prvotno napisa
A uzela sam ju sad kad je bilo. 7, 8?
roby da, ali poslala mi je jednu umjesto dvije :/
coccinela, roby
baš su vam slatki avatari, ovak jedan ispod drugog.![]()
Vjerovatno će ova ići kasnije. I bolje, barem nećeš biti ocarinjena... Ali još ne kužim taj shiping???
Ako slučajno stigne meni-javim ti.