Koliko moraš imati istih pelena da bude barem pola dana u kombinaciji.cuckalica prvotno napisa
?
Probala sam jednu naručiti ali shiping je 30 $! :shock:
Koliko moraš imati istih pelena da bude barem pola dana u kombinaciji.cuckalica prvotno napisa
?
Probala sam jednu naručiti ali shiping je 30 $! :shock:
Pa napisala je da je privremeno "zatvoreno" dok ne pošalje sve kupljene pelene.roby prvotno napisa
![]()
a moja se tako brzo zaprlja da bi joj ja morala mijenjat kombinacije kad i peleneroby prvotno napisa
![]()
cuckalica prvotno napisa
eto ti izgovora za naručiti barem 3 8)
Stigla je, zar nije predivna Muttica
:D
Je, je i meni se ta dopala jako.
Zna Teddy![]()
POla čitam pola šarcu ........ al' zato ste vi tu!!!kahna prvotno napisa
Znam, znam.kahna prvotno napisa
Drugi put se moram suzdržati od aukcija.
![]()
:shock: Gdje, na Etsy-u? Piše da je s(kršitelj koda)ing $3, što im se omakla nula? :?roby prvotno napisa
mudro zboriskahna prvotno napisa
![]()
Stigle danas dvije muttice od prošlog stocking i na pošiljci žig: PUŠTENO U SLOBODAN PROMET BEZ OBAVEZE PODNOŠENJA. Nisu me carinili!!! :D :D :D
(Inače, danas je bio dan kad bi najradije poljubila poštara: 2 muttice, goodmama od Teddy i Little Comet Tails OS sa zelenim žirafama).
ne, ne, kod dobre mame.....TeddyBearz prvotno napisa
ja sam kod dobre mame postarinu platila 11$
sigurno je greska tih 30
Ne vjerujem da je greška, a i ako jeste, obavezni su poslati po toj tarifi (ja sam već omatorila na Etsy-ju)
Stvarno je predivna jekatajina prvotno napisa
![]()
Za cure uvijek imaju preslatke pelenice.
Mislim, nije da i za dečke nisu slatke, ali nije takav izbor.
Kaj će mi neka sa avionima ili helikopterima za tek rođenu guzu.
Ja bi neku nježno plavu, žutu, crvenu i sl. sa medekima, pesekima i tak...
Pa zar ova nije i za dečka?Iva M. prvotno napisa
Ja sam ju škicala za Luku.
Meni boje ne igraju apsolutno nikakvu ulogu.
Jedino mu rozo ne oblačim, osim piđama i vreća za spavanje od nečakinje.
Za spavanje se pretvara u pink princezu![]()
Slažem se, ova može proći.kahna prvotno napisa
Ali općenito kad pogledam pelenice, uvijek su mi cvjetičasti i roskasti uzorci slađi. Ah...kaj ćeš![]()
Ali ne samo pelenice, nego i robica po dućanima.
Evo konačno naših novih ljubimica!![]()
Elinor![]()
Znaći počele su stizati :D
Čekam poštara sutra![]()
Kahna ne želim te žalostiti, ali ove su stigle prije cca mjesec dana, jedino sam ja bila lijena stavit fotke!![]()
Elinor prvotno napisa
a valjda budu i moje skoro.
5 ih čekam![]()
Nadam se da neće sve najednom jer će MM herc strefit 8)
:shock: Baš me zanima što si ubola!kahna prvotno napisa
Za svaki slučaj nabavi nitroglicerina, ako ti se muž skljoka!![]()
Ma moram poštara podmitit da da meni u ruke, a ne MM-u kao što obično biva.
A šta sam ubola?
Budem poslikala kad dođu, da sad ne pišem![]()
A kako drugačije, draga!?!kahna prvotno napisa
![]()
joj, kak ti zavidim.....kahna prvotno napisa
Stigle dvije :D
Ladybug Stripes
Farm Animal
a ja prijavljujem da sam se kod zadnje narudzbe malo zeznula... dakle, citala sam na ovim topicima da su 3SR muttice manje od FS i SS u velicini L, i kako vec imamo 3SR, naricila jednu FS mutticu L za jednogodisnju guzu, ne znajuci tocno sto znaci 'baby shapes'.
na moje iznenadjenje ispostavilo se da je doticna znatno manja i od 3SR :/, doduse super oblikovana pa lijepo stoji, ali izgleda kao neke male gace. ja ne volim takve pelene, htjela sam nesto sto ce nam kao i 3SR biti dobro za noc. ali ova nije takva, premalo je materijala u njoj...
Da, baby shapes su malecke, SS i FS su "normalne" veličine.![]()
Ja odavno slinim na ovu ladybug stripes, al precuričasta je za mog malog muškarčinu!
Ma nije.Elinor prvotno napisa
Mislila ju ja prosljediti, ali tak mi je![]()
da nema šanse
![]()
I čisto je ok za dečka, svejedno njemu u kaj kaka 8)
Istina. I ova naša zadnja, havajska, nije baš neka mačo. Možda ćemo jednom imati i curicu, pa nek se nađe...kahna prvotno napisa
Kahna i mi imamo ladybug stripes mutt ali samo bez etikete![]()
Ma zašto?triplemama prvotno napisa
![]()
Tko još gleda etikete.
A mene ulovila neka pomama za tim Mutticama![]()
a kad capnu porodiljnu bum sve na burzu
a i Dolisine su za 5
Kako TM preživi dolazak novih Muttica? Je li trebalo nitroglicerina?![]()
Ma dobra je i burza i to je za ljude![]()
Nego kakva ti je nanipoo i šta je iznutra?
Preživio čovjek, niš nije pitao :/ valjda je skužio da mu je tak lakšetriplemama prvotno napisa
![]()
Al stigle su samo dvije.
Nanipoo iznutra ako se ne varam pamućni velur.
OK je pelenuška al ubi me što skuplja muce pa eto je na burzi - prodana već![]()
Krasne su!!
E sad, ja se baš ne kužim u te komplicirane veličine kod muttova pa sam bila žalosna kad sam dvije krasne AIO morala s Ianovih 2 mjeseca proslijediti dalje - a bile su Large :/
To su ova i ova. U čem je fora?
Jer ova newborn je skroz normalna bila.
Kad bih sad kupovala za Iana koji ima cca 9 kg - kaj bi trebala kupiti?!
Teddy?
i mene sad brine ovo što i tivi.
naručene su 2 OS ali s oznakom 3SR.
jel' može netko tko ima više iskustva s mutticama objasniti njihove veličine.
![]()
Mogu ti je odgovoriti.Tiwi prvotno napisa
Od Mutteva najveće su L Front Snap, i to od ratezljivog materijala, znači knit, ne woven, pa AIO tu ne dolazi u obzir. Meni je E. brzo prerasla i 3SR, ali sad kad je prohodala i izduljila se opet joj pašu. Zato, nemoj se još riješiti pelenuški makar mu trenutno možda nisu dobre.
silki, ne brini, 3SR su skroz normalne OS pelene (rasponom velicina tu negdje kao ME OS).
moj malis nije nikad bio teska kategorija, sa skoro 1.5 godinom je na 10.5 kg, i 3SR su mu dobre cijelo vrijeme - pa i sad, iako sam se u pocetku bojala da ce ih brzo prerasti.
Veličine Mutteva su NB, M, L (M i L su i front-snap i side-snap), pa BabyShapes M, ML i L i 3SR (one-size).
Slažem se sa aishwaryom da je front-snap L najveći Mutt, ali obavezno knit.![]()
i kao sto smo pisale na prosloj stranici - one s oznakom 'baby shapes' su malene, plitke i uske izmedju nogica, a idu samo po velicinama.
ja sam naručila dvije 15.09.
kad ih mogu očekivati?
malo me panika lovi jer mi ništa od naručenog još nije stiglo a termin je 02.11.
znam da muttice dulje putuju ali pošiljku od bella bottoms očekivala sam nešto ranije.
kad će? kadaaaaaa?![]()