Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: i dalje ne želi kakati

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno i dalje ne želi kakati

Bilo je već dosta govora o ovoj temi, ali ne u zadnje vrijeme. Nama ta faza traje od 7. mj. prošle godine i već smo stvarno ludi. On se pokaka svaki dan ali se obavezno plače 2-3 sata čim osjeti podražaj i tiska stolicu natrag. Nekad zaspi pa se odmah pokaka u snu čim se opusti. Stolica mu uopće nije pretvrda, na muči se, ali se boji samog čina kakanja. Najgore od svega mi je kad mu gledam stravu u očima dok kaka. Ne znam kad bu to prestalo i ne znam više kak da reagiram. Uglavnom ne obraćamo pažnju na to i ne cirkusiramo previše oko toga, ali nekad i mi izgubimo živce čak i podignemo glas i zaprijetimo mu. Uglavnom, nikakva taktika ne pali. Jel tko zna kak riješit problem?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ne znam bas, ja nemam takvih problema...ali mislim da najvise bi pomoglo kad biste mu lijepo neku pricicu ispricali o tome...kako kad se odmah pokaki guza nema bube..lijepo ga stavite na wc kakati i kazite da sad ce lijepo tu kakati i kake idu dalje nekom svojom cestom...budite malo mastoviti i nesto izmislite...bar za pocetak....probajte poslije, nakon sta mu ispricate pricu ne obracati uopce pozornost i ni vi misliti o tome, neka vidi da ste i vi opusteni i uz njega...pa vidite da li ce se mozda osloboditi....ili kad ga stavite kakati probajte ga zagliti i nesto mu pricati i pjevati da se opusti...mosda pomogne...javi kako je islo

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=55272

Na ovom topicu su se dosta raspisali.

ideja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala, Ariens, idem tam.

Pravila pisanja postova