Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kada na prvi pregled u bolnicu u kojoj planiram roditi?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kada na prvi pregled u bolnicu u kojoj planiram roditi?

Ulazim u 30 tjedan i vodim trudnoću kod privatnika.....zanima me kada trebam otići na prvi pregled u bolnicu? Pretpostavljam da mi treba uputnica od liječnika opće prakse!?
    Šta se dešava ako ja obavim dva, tri pregleda u bolnici(SD) koju sam izabrala za porod i u trenutku poroda kod njih iz nekog razloga nema mjesta i moram u bolnicu u koju spadam po mjestu stanovanja(Merkur), a tamo nemam ni jedan pregled :?
    Da li me mogu odbiti iz nekog razloga u trenutno odabranoj bolnici (SD) i odmah me poslati da obavim pregled u Merkuru? :?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja osobno sam bila na pregledima u čk bolnici a mjesec dana prije sam otišla u ri kod mame i rodila u ri bolnici.s time da sam zadnji mj preglede vršila kod privatnog dr u ri.ri bolnica nije niti sanjala da ću roditi kod njih.
    iskreno prvi put čujem da te bolnica može odbit-da nemaju mjesta :?
    iskreno mislim da nemoraš niš najavljivat!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvi pregled u bolnici u kojoj ćeš roditi je u 36. tjednu,tada počinješ i snimati CTG.Uputnicu ti daje izabrani ginekolog u primarnoj,a ne dr.opće.
    Jedino ako te hitna vozi,onda će te odvesti prema mjestu stanovanja, a ti sama ideš tamo gdje si kontrolirana ove zadnje tjedne.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja rađala i pregledavala se na SD.
    savjetujem ti da ne odeš roditi tamo jer je gužva abnormalna, valjda zbog ruming ina.
    za pregled ćeš ćekati satima, još duplo toliko za ctg (i tako svaki drugi dan oko tremina) a o gužvama u rađaoni upoće ti neću govoriti ništa jer će zvučati zloguko.

osim toga, čula sam kako se sestra u trudničkoj ambulanti dere na one trudnice koje ne spadaju na SD po stanovanju da odu negdje drugdje zbog gužve.

jedino zbog čega se isplati roditi na SD je ruming in. Zbilja je divno biti s bebom od prvog trena, gledat ju, dojiti i maziti non stop.

ti sve ovo razmotri pa razmisli. sretno ti bilo!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam bila najprije na pregledima kod privatnika, pa u petrovoj, onda u vinogradskoj gdje sam trebala i roditi da bi na kraju rodila u metkoviću i najnormalnije su me primili. MIslim da nema nekog razloga da te ne prime tamo gdje dođeš :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u prvoj trudnoči sam krenula sa 37 tj
    a u ovoj sa 30tj...ali zbog nekih problemčića...i dalje ću nastavit u petrovoj...tamo ću i roditi opet

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    ja rađala i pregledavala se na SD.
    savjetujem ti da ne odeš roditi tamo jer je gužva abnormalna, valjda zbog ruming ina.
    za pregled ćeš ćekati satima, još duplo toliko za ctg (i tako svaki drugi dan oko tremina) a o gužvama u rađaoni upoće ti neću govoriti ništa jer će zvučati zloguko.

osim toga, čula sam kako se sestra u trudničkoj ambulanti dere na one trudnice koje ne spadaju na SD po stanovanju da odu negdje drugdje zbog gužve.

jedino zbog čega se isplati roditi na SD je ruming in. Zbilja je divno biti s bebom od prvog trena, gledat ju, dojiti i maziti non stop.

ti sve ovo razmotri pa razmisli. sretno ti bilo!
    Potpisujem

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tnx na odgovorima..
    ma ja bi na SD i zato jer tata želi biti na porodu (a prema nekim pričama Merkur nema tu opciju..ne znam kolko je to točno)
    ne brinem se za neljubazne sestre jer "znam vratiti" a sad mi još i hormoni luduju...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drage cure,
    znate li mozda u trudnickoj ambulanti na SD kakva je guzva ujutro a kakva popodne, odnosno, ima li razlike, da li je manja u neko doba dana?
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

gužva je konstantno.
    rade ujutro samo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •