-
Naknada drugih 6 mjeseci?
Pretpostavljam da nema nikakvih novosti na ovom polju, ali vrag mi ne da mira pošto mi je jedna stručna osoba, koja bi trebala biti u tijeku sa svim novostima vezanim za tu temu, dala (dez)informaciju.Dakle, radi se o sljedećem: gđa. mi je rekla da zajedno s delimitiranom naknadom za prvih 6. mjeseci, drugih 6 mjeseci se naknada isplaćuje s max. prosjekom od 4.500,00 kn!
Znači ako je plaća manja od 4.500 dobije se posjek, a ako je 4.500 ili veća od tog iznosa dobije se tih 4.500.Eh, sad...čisto sumnjam u tu informaciju jer sam progoogle-ala cijeli net i nigdje ni traga ni glasa bilo kakvoj naznaki za ovakvu lijepu vijest...Pa eto, ako je itko čuo, načuo, išta slično nek' javi!
-
NEKE ISPRAVKE
retpostavljam da nema nikakvih novosti na ovom polju, ali vrag mi ne da mira pošto mi je jedna stručna osoba, koja bi trebala biti u tijeku sa svim novostima vezanim za tu temu, dala (dez)informaciju. Dakle, radi se o sljedećem: gđa. mi je rekla da zajedno s delimitiranom naknadom za prvih 6. mjeseci, drugih 6 mjeseci se naknada isplaćuje s max. prosjekom od 4.500,00 kn! Znači ako je plaća manja od 4.500 dobije se prosjek, a ako je 4.500 ili veća od tog iznosa dobije se tih 4.500.Eh, sad...čisto sumnjam u tu informaciju jer sam progoogle-ala cijeli net i nigdje ni traga ni glasa bilo kakvoj naznaci za ovakvu lijepu vijest...Pa eto, ako je itko čuo, načuo, išta slično nek' javi!
-
-
I mene ovo zanima. Ja sam mislila da se naknada za drugih 6 mjeseci nije mijenjala, tj. da je ostala max. 2500 kuna. Pa ako netko zna nesto tocnije neka javi
-
-
evo prosvjetljavam vas na žalost, max naknada za drugih 6 mj je 2500!
-
evo prosvjetljavam vas na žalost, max naknada za drugih 6 mj je 2500!
-
božana hvala na informaciji. nekako se nisam ni nadala drugom odgovoru.
možda jednog dana...
-
božana hvala na informaciji. nekako se nisam ni nadala drugom odgovoru.
možda jednog dana...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma