Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Naknada drugih 6 mjeseci?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Naknada drugih 6 mjeseci?

Pretpostavljam da nema nikakvih novosti na ovom polju, ali vrag mi ne da mira pošto mi je jedna stručna osoba, koja bi trebala biti u tijeku sa svim novostima vezanim za tu temu, dala (dez)informaciju.Dakle, radi se o sljedećem: gđa. mi je rekla da zajedno s delimitiranom naknadom za prvih 6. mjeseci, drugih 6 mjeseci se naknada isplaćuje s max. prosjekom od 4.500,00 kn! Znači ako je plaća manja od 4.500 dobije se posjek, a ako je 4.500 ili veća od tog iznosa dobije se tih 4.500.Eh, sad...čisto sumnjam u tu informaciju jer sam progoogle-ala cijeli net i nigdje ni traga ni glasa bilo kakvoj naznaki za ovakvu lijepu vijest...Pa eto, ako je itko čuo, načuo, išta slično nek' javi!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

NEKE ISPRAVKEretpostavljam da nema nikakvih novosti na ovom polju, ali vrag mi ne da mira pošto mi je jedna stručna osoba, koja bi trebala biti u tijeku sa svim novostima vezanim za tu temu, dala (dez)informaciju. Dakle, radi se o sljedećem: gđa. mi je rekla da zajedno s delimitiranom naknadom za prvih 6. mjeseci, drugih 6 mjeseci se naknada isplaćuje s max. prosjekom od 4.500,00 kn! Znači ako je plaća manja od 4.500 dobije se prosjek, a ako je 4.500 ili veća od tog iznosa dobije se tih 4.500.Eh, sad...čisto sumnjam u tu informaciju jer sam progoogle-ala cijeli net i nigdje ni traga ni glasa bilo kakvoj naznaci za ovakvu lijepu vijest...Pa eto, ako je itko čuo, načuo, išta slično nek' javi!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mene ovo zanima. Ja sam mislila da se naknada za drugih 6 mjeseci nije mijenjala, tj. da je ostala max. 2500 kuna. Pa ako netko zna nesto tocnije neka javi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bluesky, iskreno mislim da se ova teta koja mi je dala tu informaciju negdje gadno zeznula. Voljela bih da nije, ali mi sve nekako "smrdi"...
    'Ajde, ako stvarno netko zna nešto konkretno, nek' nas prosvijetli.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo prosvjetljavam vas na žalost, max naknada za drugih 6 mj je 2500!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo prosvjetljavam vas na žalost, max naknada za drugih 6 mj je 2500!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

božana hvala na informaciji. nekako se nisam ni nadala drugom odgovoru.
    možda jednog dana...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

božana hvala na informaciji. nekako se nisam ni nadala drugom odgovoru.
    možda jednog dana...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •