Molim pomoć..... Već dva mjseca bezuspješno liječimo gljivice na piši moje 4-mjesečne curice. Prvi puta kad ih je dobila, a tada je imala manje od mjesec dana, zajedno sa mlječcem, mazala sam s Rojazolom + oralni gel i prošlo joj je za par dana. Kad su joj se nakon mjesec dana pauze ponovo pojavile gljivice krenula sam mazati sa Rojazolom ali nisu prolazile 2 tjedna. Zatim sam dva tjedna mazala s Pliymicolom, ali opet ništa. Sa pelena P. koje imaju gel prešli smo na L. jer sam mislila da to možda ime veze s pelenama, ali pomak nije bio nikakav. Pedijatrica je mrtva hladna zaključila da su to definitivno gljivice i rekla da uzmemo Canesten. Sa njim mažem već više od dva tjedna i opet ništa. U međuvremenu sam na net-u vidjela da nije loše pišu tufkati sa blagom otopinom hipermangna koji je antiseptik pa sam radila i to. Inače, pelene joj presvlačim svaka 2,-2,5 sata, ostavim je po 15 minuta golu na stolu, sve po PS-u. I Ništa. I tako već dva mjeseca gnjavim dijete sa tim groznim kremamai sve si mislim da su joj već trebale pomoći. Što dalje? Jel ima tko kakav pametan savjet iz vlastitog iskustva? (Inače beba još jede samo na flašicu, H1)