Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Pitanje o pohrani mlijeka-izdajalice AVNET*?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Pitanje o pohrani mlijeka-izdajalice AVNET*?

Drage moje cure..Imam jedno pitanje..
    Koristim izdajalicu od (kršitelj koda)a :(kršitelj koda) ISIS...
    http://www.dribblers.com/Babies_R_Us...reast_Pump.jpg

Zanima me da li se bočice za pohranu mlijeka:(kršitelj koda) VIA™ posudice
    mogu zašarafit na ovu moju izdajalicu??Ili bi morala pretaka mlijeko,.,ne znam jedte li me shvatili..: ,želiom stvoriti zalihu svoga mlijeka...Pa mi treba pomoć.Vidjela sam u Billi 134kn dođe paket tih zdjelica za pričuviu mlijeka...
    POMOZITE mi molim vas

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

U paketu gdje je 10 VIA posudica i 10 poklopaca imaš i 2 nastavka s kojima se posuda zašarafi direktno na izdajalicu, pa ne moraš pretakati. Taj komplet dođe oko 100 kn.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a uvijek možeš u apoteci kupiti sterilne posudice za urin. veličine su 1dl, imaju čep koji se zašarafi i koštaju oko 2kn/komad.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

svakako,ja imam istu takvu izdajalicu i isto sam pohranjivala mljeko u posudice.bez problema možeš posudice zašarašit na izdajalicu!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kako ste čuvale mlijeko i koliko dugo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=96&Tekst2ID=277&Show=2135
    Bravo, hvala

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    a uvijek možeš u apoteci kupiti sterilne posudice za urin. veličine su 1dl, imaju čep koji se zašarafi i koštaju oko 2kn/komad.
    U naletu smrzavanja mlijeka ja sam ih kupila desetak. Smrdile su prestrašno, čak i nakon pranja. Pretpostavljam zbog sterilizacije plastike loše kvalitete.Tako da se nikako nisam mogla natjerat čuvat mlijeko u tome.....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam ih kupila i sasvim su mi normalne, nisam ništa čudno primjetila. možda je neka razlika u plastici :?

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Može li se mlijeko zalediti u (kršitelj koda)ovoj bočici ako gore stavim čep iz 2 djela (neznam kako bi to drugačije objasnila-dođe sa izdajalicom) ili mora biti posudica?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

U (kršitelj koda)ovom katalogu sam vidjela i posudice s poklopcima bez adaptera, i one s adapterom, tak da pripaziš da ne uzmeš krive. Meni je sad žao što nisam uzela te s adapterom, samo zašarafiš i poslije zatvoriš i to je to. Ja iskuhavam te posudice i moram priznati da ne osjetim nikakav miris :? pogotovo ne neugodan.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U (kršitelj koda)ovom kagalogu piše i da se VIA posudice mogu sterilizirati 4 puta. To mi je nekako premali broj puta dopuštene sterilizacije a paket je 100 kn.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Definitivno mi je to preskupo za 10 posudica, Ja sam već 8 napunila ovih za urin :D . I čuvat ću ih dok im bude rok trajanja-kad počnem praviti kašice pa sa svojim mlijekom. Jedino n daj Bože da se nešto iskomplicira pa da više ne dojim..... Imam ih namjeru zamrznuti 100 .......... 8)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja nisam htjela zamrzavati u posudicama za urin, jer nije svaka plastika pogodna za čuvanje hrane. Jeste li sigurne da ne puštaju toksine :/ ? Ja baš i nisam i zato sam radije investirala u (kršitelj koda)ove.
    Ring, zamrzavala sam i u (kršitelj koda)ovim flašicama s čepom iz 2 dijela, no one su puno skuplje nego via posudice.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Via posudice isa poklopcima i dva adaptera za izdajalicu u Kadulji (zastupnik za (kršitelj koda)) koštaju 94,50kn. 5kn je sat parkiranja u Samoboru. Mogu se kupiti i posebno posudice i posebno poklopci pa ta kombinacija košta oko 75kn (35+40, ne znam točno koliko je što). U Kiki je komplet (posudice i adapteri) 99kn.

Imaju li posudice za urin oznaku da su pogodne za spremanje hrane? Mislim na simbol čaše i vilice, imaju ih one plastične posude za zamrzavanje, plastični jednokratni tanjuri, čaše...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Micika_8 prvotno napisa

Imaju li posudice za urin oznaku da su pogodne za spremanje hrane? Mislim na simbol čaše i vilice, imaju ih one plastične posude za zamrzavanje, plastični jednokratni tanjuri, čaše...
    Nemaju, baš iz tog razloga ih ni ja nisam koristila, a ne bih preporučila ni drugima. U zadnje vrijeme puno prašine se diže oko toksičnosti flašica i posudica koje imaju tu oznaku, a mogu zamisliti što je tek s onima koje ju nemaju?!?
    Kad su djeca u pitanju i zdravlje općenito, nema štednje na taj način.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Slažem se.
    A i još nešto... (kršitelj koda) posudice mogu se četiri puta sterilizirati (tako je netko prije spomenuo). Znači, za 40 doza mlijeka. Koštaju 100kn, znači 2,50kn po dozi. Ako se kupe samo posude+poklopci onda je cca 80kn, što ispadne 2kn po spremljenoj dozi mlijeka, isto kao i posudice za urin.
    Istini za volju, gledala sam te (kršitelj koda) posudice, nemaju oznaku da su pogodne za spremanje hrane.
    Ne propagiram (kršitelj koda), ali nekak mi se čini da se ne isplati riskirati sa nepoznatom plastikom, ove su ipak prvenstveno za hranu. A zašto se ne bi mogle koristiti više od četiri puta?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Gledala sam i katalog koji imam i upute od posudica i stvarno ne mogu nigdje naći da se smiju sterilizirati samo 4 puta :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Izdojila sam se popodne i sutradan ujutro izvadila iz hladnjaka(ne zamrzivača) ali se nakon 1 h stajanja na sobnoj temp. ukiselilo. Zašto :?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja evo gledam u (kršitelj koda)ov katalog i opet piše da je jedan VIA posudica predviđena za 4 uzastopne sterilizacije. Ma, i to je ok, Micika8 je izračunala da je to 2,5 kn po dozi.

Nemam pojma zašto se ne bi mogle sterilizirati više od 4 puta. Samo sam prepisala ono što vidim napisano u katalogu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I dalje piše " nakon toga mama će sama odlučiti hoće li koristiti šalicu bez sterilizacije ili je baciti ili reciklirati. VIA poklopci i adapteri se mogu trajno koristiti i sterilizirati".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •