Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??

Nalaz u 24 tjednu: 1. alb. poz (dr. ništa nije komentirao iako je do sada uvijek bio neg.), 2. cerviks 33mm, 3/4 čl. uloživ za vršak prsta, T oblika. Bila sam u šoku zbog nagle promjene nalaza koji su do sada bili u savršenom redu, pa nisam stigla preispitati dr. što on to podrazumjeva pod mirovanjem. ???

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nema sexa,nema pranja prozora,nema peglanja po tri sata,nema ribanja podova,neprezanja,čučanja,dizanja predmeta težih od pet kila,nema kupovine na veliko,dakle vući vrečice iz dućana...odmaranje...
    za TM vrijedi pravilo da se ni on ne sexa ali zato radi sve ostalo

pretpostavljam da je to to...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moj cerviks je smekšan od 28 tjedna, moja ginička nije radila tako detaljne pretrage, ali me je isto stavila na mirovanje. Odmaraj što više, lezi bez kućanskih poslova i svakako izbjegavaj hodanje uz stepenice ( ja sam na 4 katu pa kaže da mi je i to potpomoglo smekšavanju). Koliko kužim još si zatvorena to je dobro. Meni je dala preventivno magnezij 2x dnevno po 300 mg da se sprijeće kontrakcije. Na sljedećoj kontroli i Normabel koji nisam pila. Sad sam 36 tjedan stanje nepromijenjeno.

Odmaraj bez švrljanja po vani i sve bude ok.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Gago prvotno napisa
    nema sexa,nema pranja prozora,nema peglanja po tri sata,nema ribanja podova,neprezanja,čučanja,dizanja predmeta težih od pet kila,nema kupovine na veliko,dakle vući vrečice iz dućana...odmaranje...

Tnx. A Vožnja u autu (gradska) ?? Dr. kaže da moram otvoriti bolovanje, što mi se baš i ne da. Ne znam je li dr. previše paničari ili svi tako postupaju. Inače radim u uredu pa mislim da nemam fizički težak posao. :D

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sjedenje isto opterećuje cervix

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cerviks zatvoren, 1 članak.

Što je ovo 1 članak?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa znaš što su članci na prstima

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj peso prvotno napisa
    Citiraj Gago prvotno napisa

Tnx. A Vožnja u autu (gradska) ?? Dr. kaže da moram otvoriti bolovanje, što mi se baš i ne da. Ne znam je li dr. previše paničari ili svi tako postupaju. Inače radim u uredu pa mislim da nemam fizički težak posao. :D
    gradska,stalno kvačilo, gas ...kreni stani na semaforima,pa jutarnje gužve,popodnevne... :/ to ti napreže mišiće...da voziš tramvajem?
    a ako kaže da moraš na bolovanje vjerojatno moraš...ne šalju na bolovanje samo tako..

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odmaraj što više, i naravno sve što je Gago rekla.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??

Nalaz u 24 tjednu: 1. alb. poz (dr. ništa nije komentirao iako je do sada uvijek bio neg.), 2. cerviks 33mm, 3/4 čl. uloživ za vršak prsta, T oblika. Bila sam u šoku zbog nagle promjene nalaza koji su do sada bili u savršenom redu, pa nisam stigla preispitati dr. što on to podrazumjeva pod mirovanjem. ???
    A može li mi netko reći što bi značilo alb. poz. iz uzorka urina?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??

A može li mi netko reći što bi značilo alb. poz. iz uzorka urina?
    :shock: kako to nije komentirala? meni je danas, isto u 24. tjednu nalaz bio alb, poz. i to znaci da imas proteina u urinu...meni je gin rekla da nije za se saliti, moze biti obicna upala mjehura, ali moze biti i nesto puno gore (gestoza ili tako) i poslala me na puno pretraga, od krvne slike, urinokulture, ogtt... i ja sam u panici, ali nalazi ce pokazati...ipak bi voljela da se javi tko je to isto imao..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

To ti znači noge u zrak i neka drugi rade a ti samo zapovijedaj na to sad barem imaš pravo! ČUvaj se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •