Slučajno doznali, ali bilo je vrlo zanimljivo ...
http://www.vjesnik.hr/html/2008/03/0....asp?r=zag&c=2
Slučajno doznali, ali bilo je vrlo zanimljivo ...
http://www.vjesnik.hr/html/2008/03/0....asp?r=zag&c=2
Bilo je prekrasno, posebno zanimljivo za djecu. Uzivali smo.
Joj, da sam bar znala... Izgleda izvrsno!
I mi smo bili i uživali, nedostatak je bio jedino jak vjetar.
ja nisam znalai zgrožena sam što informacija nije na vrijeme stavljena na forum!
![]()
ja ko ti ajvica - zgrozena
nemrem vjerovat da nisam znala za ovo
ja ko ti ajvica - zgrozena
nemrem vjerovat da nisam znala za ovo
a ja mislila prozvati tebe i ostale samoborke što nas niste obavijestile!![]()
pih, neka im netko kaže da ne moraju biti tako samozatajni...
na stranicama TZ grada Samobor i na samobor.hrZa traženi pojam 'bitka za samobor' pronađeno je 0 rezultata.
fakat sramota, al se ne cudim uopce...
Voljela bih da na ovoj temi pišemo o događanjima koja mogla biti zgodna za klince, pa da svi budemo informirani. Za Samobor sam čula dan ranije pa si nisam stigla izorganizirati, i sad mi je žao.
Ili možemo postaviti linkove koji objavljuju tekuća događanja, kao npr. http://www.inzg.net/
ups, htjela sam svoj post staviti kao NOVU temu![]()
bilo je bas zgodno, samo nas je kisa sterala
R. se odusevila voznjom u kosari, pita kad ce opet ic![]()
a L. se najvise svidio vergl i pripadajuci stricek koji izgleda kao carobnjak
Svaka čast Samoborcima, ali zašto to nije bilo malo jače najavljivano u medijima?! Gdje se moglo saznati za to unaprijed osim u Samoborskoj turističkoj zajednici?![]()
U "Dobro jutro, Hrvatska"
bilo je u srijedu (znam, jer sam taj dan bil doma)
Treba zadužiti mame (i tate) koje su doma da redovno prate emisiju i stavljaju obavijesti o takvim događanjima
Ja sam slucajno cula na Radio Sljemenu, imaju petkom zanimljivu emisiju "Kamo preko vikenda".
onda ste vas dvoje krivi što mi ostali nismo saznali na vrijeme![]()
Redovno primam mailom program dogadjanja u zagrebackoj zupaniji i tamo sam sad pronasao ovo:
Na zalost, ovaj put nisam pozorno citao program tako da mi je ova informacija promakla. :/ [/quote]01.03. Bitka kod Samobora 1441., Vugrinščak, rekonstrukcija povijesne bitke koja je vođena za gospodara Fridrika kod Samobora
12:00 Mimohod konjanika i vitezova do Trga kralja Tomislava
13:00 Radionice streličarstva, kuburaša, mačevalaca i srednjovjekovne kulinarske vještine
14:30 Pripreme za bitku
15:00 Uvod u događanja: Histrioni i Udruga „Oživljena povijest“ ; početak i tijek bitke
Nakon bitke Samoborci veseli što su izbjegli opasnost priređuju gozbu i veselicu na sajmu.
nisam ni ja znala za ovo.
Evo za sve ljubitelje srednjovjekovnih dogadanja najava (malo unaprijed) da ce 17. i 18 .5. biti obljetnica bitke kod sv. Helene 1557. g. (Sv. Ivan Zelina). To citam iz programa dogadanja Zagrebacke zupanije.
vec su me PP-om to pitale neke mame pa evo copy/paste iz poruke:zumbulmama prvotno napisa
======
ja sam bio jednom osobno kod njih (ured je u Zagrebu, Preradoviceva ulica, blizu Svaciceva Trga, radno vrijeme je sugavo za nas zaposlene, 8-16h, subotom zatvoreno) pa sam se zapisao.
No, vjerujem da im se moze javiti i mailom ili telefonom, evo podaci osobe od koje dobivam mailove:
Vlatka Marić
Turistički informator-referent
Turistička zajednica Zagrebačke županije
tel: 00385 1/4873 665; Fax:01/4873 670
infodesk@tzzz.hr, info@tzzz.hr, www.tzzz.hr
==========
Popis dogadjanja stize jednom mjesecno, obicno prvog u mjesecu (i ima obicno 200-tinjak kB, za one koji ne vole velike mailove.![]()